![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() düşündüm şimdi biliyor musun?
Bağrıma bağrıma, Ilgıt ılgıt eserken yel. Fazla uzatmasak diyorum arayı, Çağırsan artık beni, desen ki; “Gel”... Çıksam hemen yola, İstersen yol da insem, Dilersen, karşılasan Gar da. Yeter ki ertelemesek diyorum, Şu vuslatı hep gelecek Mart’a... Bilmez misin be gülüm? Seninle olmak bana yeter, Olsa da saçın başın darmadağın. Dünya benim olur, tutuşup el ele, Dolaşsak bir kez kenarında ırmağın... Ve fark edince acıktığımızı, Bahçemizden toplasak Domatesi, Biberi, Bir güzel donatsak masayı. Sen salata yapsan, Ben mangalda ızgarayı... Yemekten sonra da, Göz göze gelecek şekilde, Otursak balkonda içsek çayı. Ve aydınlığına inat, Kıskandırsak seninle dolunayı... Doymamış olsak da sohbete, Saat ilerleyip, Gelince yatma vaktimiz. Eminim hasretle bekliyor olur bizi, Yıldızları gören çatı katımız... Başın göğsüme yaslanmış vaziyette, Çıksak tahta merdivenleri, Ve değse tenimiz tenimize. Gerçi bundan başkasına ne ama, Doysak o gece birbirimize... Ne güzel olur değil mi?.. Pembe rüyalarla dolu bir mahmur uykudan, Beraber uyansak tan ağarırken. Biraz da şekerleme yapsak, Horozlar ötüp, köpekler havlaşırken... Çıksak sonra evimizin bahçesine, Masmavi bulutlarla kaplıyken gökyüzü. Birbirimizin döktüğü su ile, Yıkasak ellerimizi, Ve yüzümüzü...
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benim seni düşündüğüm anlarda,
Sen de beni her akşam, Düşündün mü sevdiğim? Ya da, bütün kırlarda, Yeni, yeni yeşerirken Islak toprak; Deli divane sevdandan, Yalın ayak; Ya da, yağmurlarda, Şemsiyesiz ve başı çıplak, Yağmurlardan değil de, Sevdandan sırılsıklam, Yürüdün mü sevdiğim? Ya da, eskiden Açık hava sinemalarında, Herkesin ağladığı Sevdalı filmlerde, Kan ağlarken yüreğin Sen yalandan, Güldün mü hiç sevdiğim? Ya da, kimseye söyleyemediğin İçindeki acından Öldün mü hiç sevdiğim? Ya da, sevdalanıp da, Ayrılığın kahrından Canlı, canlı topraklara Gömüldün mü sevdiğim
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yazılan bütün yazılar
Söylenen bütün sözler Hissedilen bütün duygular Bakıp ta tanımadığın bütün gözler Bunların hepsi gerçek… Gerçeğe dair bir düşüncenin olmadığı hayatta Bunlara duyduğun güzellikler Bakışlarında gizli kalsa da Gerçekçi duygularına inan…
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hepsinin gelmesini bekleme;
Bir kişi gelmeyecek. Sen alışmayasın diye, Korkmayasın diye, Düşünesin diye... Kendine yetmen için.. Herkesin kendinden kaçacağı yerlerde Sen kaçmayasın diye. Gelenler gitmeyecekmiş gibi.. Doğumlarda ölümlerde Duyasın diye. Bildiğini bildirmek için Bilmeme'yi ögrenmelisin Tam kalasın diye. Hepsinin gelmesini bekleme, Sen var olasın diye. Bir kişi gelmeyecek, Sen, bir olasın diye.
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bazen düşünme onu diyorsun değil mi?
Kendi kendine. Bazen hayat yetmiyor diyorsun Yetmedi değil mi? Düşmanın olmasın Allah vermesin Barı ölüp de kurtulayım demek yetmiyor artık! Arkana dönüp bakıp düşünmeye de son vermek gerekli Yaşadığına geçmişteki geleceğine O geleceğin ne zaman geleceği belli mi şu anda? Yazdığın mektupların belli bir sayısı var mı? Sana önem veren var mı bu dünyada? O zaman kolaysa gel de bunların sonunu Düşünme
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Odamdayım bu gece yine,
Hayalimde bulutsuzluk özlemim. Yanıyor sobam kızılca Aydınlatıyor odamı usanmadan Yatağımdayım bu gece Sarıldım eski dost yorgana yastığa, Büründüm çarşafa ve mantığa. Seni düşünüyorum lanet olası. Evimdeyim bu gece yine Kapı sarı,tavan beyaz Halı ve perde yeşil. Battaniyeyse siyah ve kedili. Sensizim bu gece yine, gökte dolunay ve sen. Ürperiyorum o zaman birtanem. İzleme beni bırak. tutsak olan gönlümdeki yitik anılarımla avunayım. Ama sen yinede! Düşünme beni başkasının kollarındayken!, kanımla yıkanmış hançerini takıyorsa da beline, Düşünme beni birtanem,düşünme başkasının kollarındayken yalnız kaldığında!
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() tahta taburede karşında oturmuş anlatıyordum
salıverdim gözlerimi kapandı hıçkırdım gözlerimi açtım yoksun benimle konuşan sen nereye gittin * kendime faili meçhul düşlerimi anlatıyordum gözlerime yaşlar yüklendi ayağa kalktım gözlerimde ki yaşları silmeye gözümle beslediğim yaşlar kuruydu benim gözlerimde ki yaşlar nereye gitti * aklıma bir fıkra geldi gülerken kendimi dövdüm bir gülüş rengi indi yüzüme dokunduğum aynada gülüşüm yoktu benim gülüşüm nereye gitti * radyoda çocukluğumun bir şarkısı melankolik duyguya giyindim çocukluğumun mutluluğunda sıkışıp kaldım zıplayıp dolabın üstüne baktım benim mutluluğum nereye gitti * sokak satıcısının cıyak sesinde nağme buldum toplanınca kalabalık etrafına sevinç terazisinin kefelerinden sıçrarken satıcının ruhu renge girdide benim sevinçlerim nereye gitti * kendimi düşündüm başka yerlerde içimde dolaştım kendi başıma yalnızlıkların tonlarında kaldım nazlar sitemler pişmeden taştı dışarılarıma kayıplarımı unutulmuşluklarımı buldum olduğum yerde ben neredeydim ki ben nereye gittim
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() düşünmelisin
hadi düşün bakalım beni ne kadar düşünebiliyorsun denizi düşün,martıları düşün yoktan oluşan aşkları düşün sonrada satılanları aşk pazarında meyhanenin mey kokan havasını çırpınan denileri düşün hepsini sil at, boş ver gitsin
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen...
Tüm güzelliklerin gözdesi sözlerin, Sevdaların sevgisi sesin, Yakamozların pırıltısı gözlerin, Ve sen, Gönlümün erişebildiği her gölgenin sahibi, Sevecen tipilerimin kartanesi. Evet… evet sen, Biliyormusun şu an neresindesin, Yüreğimdeki fırtınayı hissedip, Rüzgarını içersin, Güldüremiyorsan da , Sen gül be güzelim, Düşünsene… Sevindireceksin…
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kıştan hemen önce
Nerdeyse başlarken Dans eden lamla ışıklarının görüntüsünde Kimseciklerin dolaşmadığı Sokaklarında yürümediği gece Bursa’da. Belirli belirsiz Bir gözyaşı birikir Yeşil Bursa’nın üstüne. Eşiz yeşilliğini Düşünürüm Güzel Bursa’nın Ve Sonsuz sessizliğini Düşünürüm Yeşil gözlü bir hatunu Setbaşı Köprüsünde. Düşündükçe derinleşir Sana olan aşkım Düşündükçe sızlar Senden olan yaralarım Ve Kalırım öylece Sürüklenircesine Ne senden sonra Ne senden önce.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|