![]() |
![]() |
#311 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2092
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() BENİ GÖZLERİN ÖLDÜRSÜN Bana bir söz desin ki gözlerin Derinliklerinde süren mavi yolculuğumun Gölgelerine düşsün aydınlığı gözlerinin Hüznümün sıcacık belleğine Erinçler yağdırsın ışık ışık Ve kuşça sevinçler Gözlerin öldürecekse beni böyle öldürsün Bana bir söz desin ki gözlerin Güz gözlerime taşısın bulutlarını Ay ağıda dursun ve yıldızlar yasa Yoketsin bahtıma yansıyan bütün renkleri Saklama gözlerini gözlerimden Yaksın, yıksın kevgir yüreği Ne diyecekse bırak gözlerin desin Gözlerin öldürecekse beni böyle öldürsün Bana bir söz desin ki gözlerin Hallacım ol, lincime hazırlan desin Bırak istediğini istediğince söylesin Toprak damar damar emsin bedenimi Mutlu olacaksa sevinecekse gözlerin Bana öl desin Gözlerin öldürecekse beni böyle öldürsün alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() _ |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkımızı Yaşayalım
Fırsat varken dolu dolu Aşkımızı yaşayalım Bundan başka var mı yolu Aşkımızı yaşayalım Araya girmeden hasret Bezdirmeden bizi gurbet Ben seninim ilelebet Aşkımızı yaşayalım Bu dünya fanidir yalan Olmayalım hemen solan Dolan sen boynuma dolan Aşkımızı yaşayalım Ciğerler parelenmeden Gönüller yarelenmeden Ayrılık günü gelmeden Aşkımızı yaşayalım Bıkmadan hiç usanmadan Gönül narına yanmadan Kimselere inanmadan Aşkımızı yaşayalım Gözümüzden yaş dökmeden Sinemize dert ekmeden Hasret ciğerim sökmeden Aşkımızı yaşayalım Geçmesin hiç hevesimiz Bitmesin hiç nefesimiz Alemler duysun sesimiz Aşkımızı yaşayalım Latifiyim koş gel bana Bu can kurban olsun sana Güzelim biz kana kana Aşkımızı yaşayalım |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fırtına Dindiğinde
Yağmur yağıyor Düşen her su damlası İçime hasret olup akıyor Üşüyorum buralarda sensiz Bir başıma,çaresiz Gök gürültüsü,şimşekler Rüzgarın uğultusu Korkutmuyor beni Çünkü asıl fırtına yüreğimde Ta içimde kopuyor Fırtına dindiğinde Toprak suya doyduğunda Rüzgarlar durduğunda Yeni doğan güneşle Açan çiçeklerle Özlemim üstünüze alınmayın alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() HATIRINA DÜŞECEĞİM
Kopkoyu bir sis içinde bir akşam Hatırına düşeceğim belki Bir an ıslayacak yağmur yüzünü Birden o tatlı demleri hatırlayacaksın Sonra sıcak yatağında Uzun uzun ağllayacaksın. Ağlayacak! Boğazında bir şeyler düğümlenecek Ah yanımda olsaydı diyeceksin Tüm yıldızlar gülecek haline Ay da göz kırpacak İliklerine işleyecek bensizlik. Kahrolacaksın...! Bir sigara tüttüreceksin ihtimal Ufku seyredeceksin saatlerce Bir rüzgâr kopçalayacak yüzünü Sonra hayalim gelecek karşına Bir şiirimi mırıldanacaksın Hıçkıracaksın..! Gönlünden atamadığın gibi Kafandan da silemeyeceksin beni Düşlerine gireceğim her gece İnce bir hüzün bürüyecek yüzünü Ve çırılçıplak gerçekleri o zaman Anlayacaksın..! Sonra bir şeyler yazmak isteyeceksin Kafan gibi kalemin de işlemeyecek Unutmak isteyeceksin her şeyi Ama unutamayacaksın hiç bir şeyi Kıvranacaksın! |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben senden değil sevgiden yanayım,
Ben yalanlardan değil gerçeklerden yanayım. Hayatta üç doğru vardır bir insan doğar, yasar ve olur. Ağlayarak doğar, umutlarıyla yasar ve çaresizce olur. Benim gönlüm yalan umutlarla yasamaz, aşkını gözü yaşlı değil gururla oldurur! Yasamak çok güzel eğer her karanlıkta küçük bir umutla doğabilirsen. Hayata bağlanmak senin elinde mücadelenle savaşını gösterebilirsen Başaramamak çaresizlik değildir, Çaresizlik pes etmektir. Yemin ediyorum ne olursa olsun kanımın son damlasına kadar mücadelem hiç bitmeyecek. Kirlenmiş hayallerimi temiz bir sayfayla beyazlatacağım, Lekelenmiş aşkımın ihanetine göz yumup ağlamayacağım. Ne olursa olsun aska küsmeyeceğim! Hayat sevince güzel, bu yüzden senin için bile kalbimde nefret beslemeyeceğim |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() zin verme
Ruhunu zincirlere vurmalarına Ağlamanı görmelerine İzin verme Bırak en yakın dostun Dilsiz duvarlar olsun Sen yine palyaço maskeni takıp çık sahneye Her zamanki rolünü oyna Şu herkesin oynadığını Sonra sen de hüznünü yaşa Herkes gibi |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her şeyi senin yokluğuna bağlamak istemiyorum ama sen yanımda olsan sanki bir gülsen
bir dokunsan her şey bir anda değişecek gibi, renkler daha göz alıcı olacak, rüzgar artık yüzüme değil saçlarıma değecek ve haydi ileriye bak geriye değil diyecek. Aynı anda iki yerde olamayız bunun farkındayım, senin ayrı bir yaşamın var aynı benim gibi ama bana inan bu hayatta aradığım bir zafer değil, birilerinin gönlünü fethetmek için uğraş vermiyorum, ben hep teslim olmayı sevdim şimdiye kadar, ama ulaşamadığım sen olunca kendimi bu aşk, bu sevgi savaşına mecbur görüyorum. Aşk başka bir duygu, insana her mevsim baharı yaşatıyor, bir anda yağmurlu fırtınalı günler veya kavurucu sıcaklarda suya hasret zamanlar güzel günler gibi görünüveriyor gözünüze. Beklide yazılıp söylenilen gerçek aşk budur. Gerçek aşk yıllar geçtikçe gönül defterine yeni sevgilerin eklenip yaşanılan sevgili sayısının artması ile büyümez aksine yok olur gider. Gerçek aşk sadece güneşin doğuşu ile batışı arasındaki yaşanan güzel bir an değildir, zamanla sınırlı değildir, sevdiğinizle geçirdiğiniz anın şehvetin doruklarına ulaştığınız anlarla kıyası değildir. Mutlu dakikalar bir anda bitmez, saatlerce gözlerine bakıp havadan sudan şeylerden bahsederek bile yaşanabilir. Mutluluk ve sevgi için yüreğinden sevdiğinin yüreğine doğru bir yol varsa, bu yol her ne kadar zorlu, dönemeçli ve uçurumlarla dolu olursa olsun aşılmalıdır ve sevgiye aşka dair bütün yolların toplamı ancak bu yolu tarif edebilir, seni tarif edebilir. Bir ağacın altına oturupta bulutları tarif etmeyeli, güneşin batışını izlemeyeli ne kadar zaman oldu bilmiyorum, sana ulaşabilmek için başka yapacak bir şeyim olmadığı için sadece yazıyorum, artık düşlerimde yaşayıp geleceği aramak değil, seninle bir geleceği yeniden yaratmak istiyorum alıntı |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|