|  | 
|  05-26-2009, 05:46 PM | #311 | 
| Aşmış Üye  Üyelik Tarihi: Aug 2007 Konum: İstanbul 
 Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts 
Üye No: 44033
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Her Şeyde Seni Görüyorum Çimenlerin üstüne yatmışım, Düşünürken günlerimi,yarınlarımı, Açtım gözlerimi,akşam olmakta, Kıpkızıl bir renk kaplamış ortalığı, Kızıl bir akşam ışığı sarmış her yanı, Havada tek bir bulut bile yok, Pırıl pırıl bir akşam havası, Böyle güzellikler içinde batmakta, Muhteşem ışık oyunlarıyla akşam güneşi. Gökte uçuşmakta göçmen kuşlar, İnanılmaz sesler çıkarmaktalar, Belliki göç zamanı gelmiş, Mevsim kışlamakta, Toplan borusu çalar gibi, Arkadaşlarını çağırmaktalar. Hayranlıkla bakınırken kuşlara, Ve güneşin batmakta oluşuna, Çevreyi kaplayan o kıp kızıllığı, Yaratan güneşin içinden belirdin, Hayalimdeki o muhteşem halinle, Ve anladımki bir tanecik sevgilim, Ben seni unutmak istedikçe, Unutamayacağım,anladım bir daha, Uçuşan göçmen kuşun kanadında, Tarladan dönen,o at arabasındaki, Kadınların arasında yine sen varsın, Yoldan geçen otobüsün camından, Bana bakmakta olan ‘o’ sensin, Gece yatağımda,en derin uykularımda, İnadına rüyalar gördüren, Rüyalarımda bana gülümseyerek, Yanıma usulca sokulup fingirdeyen, Hep sensin güzelim,hep sen. Hangi yönetmenin senaryosudur ki bu, Ne yana dönsem,ne yana baksam, Hangi çiçeği elime alıp koklasam, Sen varsın ve sen kokuyorsun. Senin gerçek yüzünü, O muhteşem boşnak endamını, Balkanlardan gelen o inadını, Gri-mavi gözlerini,ve cadılığını, Şiirlerindeki o güzel dizelerinden başka, Hiçbir şeyini de bilmem senin, Görmedim yüzünü,tutmadım elini, Hiç öpmedim kiraz dudaklarını, Ama her yanda,baktığım her şeyde, Tüm çiçek bahçelerindeki çiçeklerde, Hep sen varsın,hep seni görürüm, Bugün İznik gölünün kıyısında, Dalmışken suyun derinliklerine, Seni görmek,sana ulaşmak için, Belki bir balık olarak da olsa,seni, Bulur görürüm umuduyla,ve Böyle seyrederken suyu, Bir kadın belirdi su yüzünde, Su kadar çıplak,su kadar berrak, Uludağın tertemiz kar suyu, Sanki doyasıya iç beni der gibi, Suyun içinde yüzmekte,bir turna balığı, Ellerini karnına sarmış,bakar bana, Düşlerini anlatmak ister gibi, Hızlanır birden,dalar sazların arasına, Kıyıda belirir,üç etek giymiş bir güzel, Salına salına bu yana doğru gelmekte, Makedonya dan gelen gelin gibi, Başında rengarenk bir yazma, Yazmanın üstünde bir sıra altın, Burnunda mavi taşlı bir hızma, Yaylı araba gibi raksedercesine, Sokulur tatlı bir işveyle yanıma, Böyle anlatıyorum diye de sakın kızma, Dedim ya ne yana baksam sen, Hangi çiçeği koklasam yine sen, Buhurdan yayılan mis esansı sanki, Hoşuma gitmiyor da değil hani, Sen yoksun yanımda amma, Her yerde,her şeyde seninle birlikteyim, Ben seni,güzelliğini,hayalimdeki aşkını, Senin haberin bile olmadan doyasıya, Yaşıyorum,yaşıyorum sensizde olsa, İşte şimdi satırlarla da dile getirdim, Seninde haberin oldu artık, SevdiğiM.SevgiliM,AşkıM. 
				__________________ Buraya Kadarmış ..   | 
|   |   | 
|  05-26-2009, 05:46 PM | #312 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Her Yerde Sen Varsın Nereye baksam, Seni görüyorum. Her yerde,her şeyde, Sen varsın. *******i bana göz kırpan, Yıldızlara bakıyorum, Seni görüyorum. Güneş doğuyor sabah, Sanki sen ışıldıyorsun, Sevda bahçelerinde dolanıyorum, Tüm çiçekler,sana benziyor, Ve en güzeli de,sen kokuyorlar. Akşam olunca gökteki ay, Seni hatırlatıyor yine. Yatağıma yatıyorum, Rüyalarımda hep sen varsın. Soruyorum kendime? Her yerde,her şeyde, Sen varsan sevgilim, Ben neden yalnızım? Sensizliği ve yalnızlığı, Seninle ama sensiz, Neden yaşıyorum? 
|   |   | 
|  05-26-2009, 05:46 PM | #313 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Her yerde,Her Şeyde Sen Varsın Bir garip durum var, Neler oluyor böyle, Şaşkın bakınmaktayım, Neler oluyor bana, Her yerde......sen varsın, Ve her şeyde sen / olmaz dedim, Ve tuttum aynayı yüzüme, Yine sen /..........göründün, Yoksa artık,gözlerime...bile, Hükmedemez mi? oldum, Aha bu gözler değil, Bana seni gösteren, Gönül gözüm olmalı / değil mi? Bana seni.................................. Her yerde............ve her şeyde, Yalnız seni / seni gösteriyor. Aldığım nefeste bile, Kokunu alıyorum / dolu dolu, Sanki..............Buhurdanlıktan yayılan, Her kokuda sen varsın / ve sen...... Kokuyorsun her çiçekte. Değiştirmek için kokunu, Parfümler sürünüyorum / ama....nafile, Her kokuda bile / sen kokuyorsun, İşte.......................................o zaman / Çıldıracak gibi oluyorum,’’Kıskanıyorum’’ .....Seni / kokunu,yüzünü,velhasıl / her şeyini, Benden başka kimse duymasın / senin, O güzel kokunu,görmesinler yüzünü, Bilmesinler ne kadar / güzel olduğunu, Sen bende saklı kalmalısın, Bir ben,bir sen / benim ta içimde, Kimse görmesin seni, Kimse bakmasın sana, .......Benim baktığım gibi. Çıldıracağım yoksa / her yerde, ...........................Her şeyde sen, Varsın.../.. olsun yaaaa, Ne olursa olsun../.. vallahi kabulüm, Yeter ki yalnızlığım son bulsun, Her yerde./.hey şeyde / senin, Aslın yoksa da, Suretin de olsa, ‘’Kabulümdür’’ 
|   |   | 
|  05-26-2009, 05:46 PM | #314 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Hey Beni Dinleyin. Hey beni dinleyin, Seven yürekler, Tüm güzel gönüller, Size sesleniyorum. Hiç bir şey beklemeden, Yüreğinizin sizi, Götürdüğü yere gidin. Ve yalnızca, Yüreğinizle sevin. Sevmezseniz eğer, Mutlu olmak, İnanın, Mümkün değil. 
|   |   | 
|  05-26-2009, 05:46 PM | #315 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Hey güzel Güneşin olgunlaştırdığı meyve misin? Kökleri sonsuzluğa uzanan, dalları sınırsızlığa yükselen, Gerçek bilgi ağacında mı yetiştin? Mekan tanrı'sının avucuna zaman tanrı'sının bıraktığı, Bir mücevher misin yoksa? Kimsin güzel, nesin sen, Sen 'ben'sin güzel! Görüşüm ve anlayışımsın sen. Bilgim ve düşümsün. Açlığım, susuzluğumsun. Kederim ve sevincimsin. Dikkatsizliğimsin sen, güçsüzlüğümsün. Gözlerimde yaşayan güzellik, yüreğimdeki arzu, Ruhumdaki sonsuz yaşamsın. Sen'Ben'sin, Güzel. Varlığım olmasaydı. Sen de olmazdın. 
|   |   | 
|  05-26-2009, 05:49 PM | #316 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Heykel ve Rüyam Üstüm başım çamur içinde, Dün gece rüyamda gördüğüm, Güzelin heykelini yapmak için, Çamur karıyordum bahçede. Yaptığım üç heykel de güzel oldu, Karşımdalar hemde çırılçıplak bir halde, Onu rüyamda da çırılçıplak görmüştüm, O yüzden çırılçıplak yaptığım heyleller. Güneşte şöyle bekletip, bir bir kurutacağım, Fırçamla bir güzel ve renk renk boyayacak, En güzel giysileri, sevgilime giydireceğim, Kimsenin, çıplak görmesine izin vermeyeceğim. Ateşte pişirip, bir güzel sırladıktan sonra, Atacağım hınzırca ondan habersiz yatağa, Bir daha sessizce geldiğinde rüyama, Sarılmış yatarken bakacak, yatakta bana Soracak kimdir o, yatağa attığın kadın, Kıskansın diye daha bir güzel sarılıp, Sen hayalsin bak, o gerçek bir kadın, ******* hep sensiz mi geçecek sandın? 
|   |   | 
|  05-26-2009, 05:49 PM | #317 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Hiç Olmazsa Bana,Gölgen Kalsın. Beni böyle bırakıp, Giderken uzaklara, Sende kalan gönlümü, Ne olur bıraksana. Senden bana tek bir iz, Bile kalmayacak mı? Giderken benden uzaklara, Dudaklarımda tuzun, Gözlerimde hüznün, Ellerimde sıcaklığın, Senden bana yadigar, Hiç olmazsa gölgen kalsın. Seni düşlediğim an, Seni bulamasam bile, Gölgen ile avunayım, Karanlık *******de, Sen olmasan da yanımda, Gölgene özlemle sen diye, Sarılıp yatayım. 
|   |   | 
|  05-26-2009, 05:49 PM | #318 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Hoş Geldin Ölüm Sevmek güzel de, ölümü de düşünmek gerek; Ölümle boğuşanların ölümsüz hıçkırıklarıyla, Sevmeden yaşayacak, ölmeyeceksem, İnan olsun, istemem öyle yaşamak, Ne yeni bir dünya yaratmak için, Kıpırdatmak bile istemem kolumu, Ne de yok etmek için yaşamı, Sonsuzlukların yükünü almışım sırtıma, Uykumu kaçırır dalgaların gürültüsü, Yaşamın asıl amacını yitireceksem, Batan güneş gibi kaybolacaksam gözlerden, Bir şey yapamayacaksam, neye yarar, Sevgi bahçesinde tohum bile olmayacaksam, Ölümü soluyacaksam, evrendeki boşluğa. Var olmayacaksam artık sevgi bahçesinde, Yar eline derilmiş kırmızı gül olarak, Tüketilmekten ve göçüp gitmekten gayrı, Başka bir şey kalmamışsa ellerimde, Kanatlanmış hiçbir şeyin olmadığı boşluğa, Mevsimleri izlemek, ve yılların işkencesine, Katlanmak, neye yarar, sevmeden yaşadıkça, Tohumu ekmek için ve topraktan yeşermesini, Seyredememek, sarı, kırmızı, mor ve her renkten, Çiçeğin gizlendiği yerden sevgi dünyasına çıkışını Bir sevgili elinde, aşk çiçeği olamadıkça, Hoş geldin, sefa geldin, işte elim sendedir, Gidelim senin ülkene artık gel ölüm. 
|   |   | 
|  05-26-2009, 05:49 PM | #319 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Hoşça Kal Kader,Hoşça Kal, Ve akşam indiğinde, Tepeler karanlığın elbisesini, Giyindiği bir anda, Bembeyaz saçları, Omuzlarından göğsüne dökülen, Yaşlı bir adam belirdi önümde. Sağ elinde keskin bir tırpan, Yavaşça seslendi kulağıma, Barış seninle olsun dostum, Şaşkın ve korku dolu, Bakışlarımı görünce, Ben kaderim dedi. Ürkek bir sesle; Ne istiyorsun benden ey kader, Tanrıdan da korkmaz mısın? Yaptığın eziyetler yetmedi mi? Beni yaşamaktan soğutan, Ölümü bana sevgili kılan, Sen değil misin? Beni kendi yalnızlığımla, Yalnız bırak artık, Yaşam şarabı yerine, Göz yaşlarımı içmem için, Yaşam nefesi yerine, Aşkın kederini solumam için, Hoşça kal kader,hoşça kal, Diyerek hızla uzaklaştım, Gün ışıdığında yeniden, Yeni sevdalara kanatlanmak, İstiyorum çünkü ben. 
|   |   | 
|  05-26-2009, 05:49 PM | #320 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Hüseyin,Yusuf,Deniz! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Asıldılar, Üç can, Üç darağacında, Üç,halkalı ipin ucunda. İman ettikleri, Eşitlik,kardeşlik,mutluluk, Özgürce sevip, Aşık olabilmek uğruna, Özgür topraklarda, Özgür ulusun, Özgür bireyleri olabilmekti, İstedikleri. Tazecik bendenleri, Toprakla buluştu, Bir bahar sabahı, Altı mayısta. Özgürlük savaşçıları, Özgürlük uğruna, Ulusunu,vatanını, Üç kuruşa satmak isteyen, O bildiğimiz yalakaların, Ve hainlerin oylarıyla. Bense an be an, Her gün ölmedeyim, Çaresizliğe mahkum, Esaret halkaları boynumda, Şeriat şarkıları dinlerken, Yiğit dostlara,yoldaşlara, Ağıtlar yakmadayım, Ölüm meleğinin kucağında. Adam gibi yürekli,ama? Öylesine çaresiz, Ve yapayalnız, Ya siz,siz,siz! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Nerelerdesiniz? ? ? ? ? ? ? ? ! ! Bıraktığınız gençlik, Sirkeci garında, A.B trenini beklemekte, İncirlikte U.S.A'ya yalakalaşıp, Atasını inkar etmede, Bir kısmıda, Ülkemin her yanında, Tanrı alıp, Peygamber satmakta, Bilmem şimdi siz, Hüseyin,Yusuf,Deniz! ! ! ! ! ! ! ! Huzur içindemisiniz? ? ? ? ? 
|   |   | 
|   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| 
 |  |