![]() |
![]() |
#3191 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aslanla boğa birlikte meyhaneye gitmişler, içmeye başlamışlar. Boğa tam çakırkeyif olmuş, eğlenmeye yeni baslamışken, Aslan:
-"Haydi boğa kardeş, benim gitmem lazım" demiş ve kalkmaya yeltenmiş. Bunun üzerine boğa sormus: -"Niye ki ya, daha yeni yeni keyfimiz yerine geliyordu?" -"Yok yok evde hanım bekler şimdi, geç kalmayayım..." -"Vaay bee... Koskoca ormanlar kralı, böyle kılıbık ha? Ha ha ha ha... Hiç beklemezdim senden doğrusu! Ormanlar kralıymış!" -"Eeee... Bizi evde bekleyen seninki gibi bir inek degil azizim, koskoca bir aslan!"
![]() |
#3192 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Umumi tuvalette sadece 3 kabin vardır hepsi doludur.Adamın biri gelir ilk kabine vurup;
-Afedersiniz ishal oldum acilen tuvalete girmem gerekiyor.Rica etsem çıkarmısınız. Tuvaletteki adamda -Özür dilerim bende aynı dertteyim,çıkamam. Hemen 2. kabine doğrulur aynı şeyleri söyler.Ordakide -Bende aynıyım çıkamam. Adam hemen 3.kabine yönelir artık sabrı kalmamıştır. Aynı şeyleri tekrar söyler.Bu sefer içerdeki zorlanarak şöyle cevap verir: -Ne mutliii saağaaaaaa
![]() |
#3193 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ELMA ile elma şekeri karşılaşmışlar... Elma, elma şekerine "Cok şıksınız, bu renk size çok yakışmış... Nereden giyiniyorsunuz?" diye sormuş.. Elma şekeri, "Versace'den" deyince, elma da dayanamamış: "Anlamıştım !... Kıçınızdaki kazıktan belli !"
![]() |
#3194 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Birkaç Fransız kantinde gevezelik ederken içlerinden biri sorar:
- Gütenberg kim, biliyor musunuz? - Hayır, der ötekiler. - Güzel, siz de benim gibi gece kurslarına gitseydiniz, Gütenberg`in basım makinesini bulan kişi olduğunu bilecektiniz. - Ya Panmentier`i? - Hayır, der ötekiler. - Güzel, siz de benim gibi gece kurslarına gitseydiniz, Panmentier`in patatesi bulan kişi olduğunu bilecektiniz. Eğer gece kurslarına gitmezseniz, yasam boyunca iste böyle herseye bilmiyorum demekle yetinirsiniz... Adamın sözleri üzerine gruptan bir tanesi sinirlenir ve: -Oldu, anlaştık! Gütenberg`i, Panmentier i bilmiyoruz. Sen Totoche kim biliyor musun? -Hayır! -Peki öyleyse öğren! Totoche, sen gece kurslarına giderken karınla yatan adam!.
![]() |
#3195 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mehmet Bey köpeğinin tasmasından tutmuş yolda giderken, hoşlanmadığı bir komşusuyla karşılaştı. Komşu sordu:
- Bu eşekle nereye gidiyorsun? - Yahu bu köpek be, diye tersledi Mehmet Bey. Köpekle eşeği birbirinden ayıramıyor musun? Komşu aldırışsız: - Ben köpekle konuşuyorum. Sen ne diye söze karışıyorsun?
![]() |
#3196 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() George W. Bush soförüyle bir kır gezisine çıkar. Arabayla giderken bir tavuğu ezerler. Meseleyi tavuğun sahibi olan çiftçiye kim anlatacak diye düşünürken Bush âlicenap bir tavırla soförüne şöyle der: "Bana bırak. Ben Dünya'nın en güçlü adamıyım. Çiftçi bana muhakkak anlayış gösterecektir." Bush çiftçinin evine girer ve bir dakika sonra da nefes nefese kosarak geri döner. Göz morarmış, surat dagılmış haldedir. Şoförüne "Çabuk toz olalım burdan!" der. Aksilik bu ya, arabayla daha 20 metre gitmeden bu defa da orada gezen bir domuzu ezerler. Bush korkulu gözlerle şoförüne bakar ve "Şimdi adama gidip söyleme sırası sende!" der. Şoför çiftliğe gider. Bush da arabada bekler. 10 dakika, 20 dakika 30 dakika derken....Şoför bir saat sonra sarkı söyleyerek, gülerek, cepleri para dolu ve kolunda irice bir meyve sepeti ile geri gelir. Bush şaşkın bir halde sorar: "Çiftçiye ne dedin ki bu kadar ikrama boğdu seni?" "Valla ben de anlamadım" der Şoför. "Ben ona sadece şöyle dedim: Iyi günler. Ben George Bush'un şoförüyüm. Domuz öldü!
![]() |
#3197 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Padişah ile Vezir tartışmaya başlamış. Padişah, vezire, "En büyük ve en güçlü benim. Sen benim emrimdesin" demiş. Vezir, "Hayır ben büyüğüm. Ordunun başında ben savaşıyorum, sen sadece mühür basıyorsun" diye itiraz etmiş. Tartışma uzayınca Padişah'la vezir, bir çobanın yanına gitmiş ve konuya direkt girmemek için çobana sormuşlar;
-Senin koyunun mu büyük ineğin mi ? Çoban "İnek" demiş, -Keçin mi büyük, öküzün mü ? Çoban "Öküzüm tabii ki" deyince, kilit soruyu yöneltmişler çobana; -Söyle bakalım "Padişah mı büyük, vezir mi?".. Çoban hiç düşünmeden yanıtlamış. -Vallahi ben bu hayvanları tanımıyorum...
![]() |
#3198 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir mafya babasının evli bir kadınla ilişkisi varmış. Kadının evine giderken adamlarına demiş ki :
- Ben içeriye girdikten sonra hemen büyük bir bez ayarlayın ve pencerenin altında açın... Kadının kocası gelirse pencereden atlayacağım... Adamları patronlarını bu isteğini hemen yerine getireceklerini söylemişler. Mafya babası kadının evine girmiş, tam soyunmuşken kapı çalmış ve bizimki kendini camdan atmış. Kadın gidip kapıyı açmış, karşısında patronun adamlarından biri... Adam patronunun dedigini yapamamanın verdiği utançla şöyle diyor : -Patrona soylermisiniz hala bez bulamadık.
![]() |
#3199 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir akşam üzeri çiftlik sahibi kuzeydeki küçük göleti kontrola gitmiş. Gölete yaklaşırken yüksek sesle atılan kahkahalar, şakalaşma sesleri, su şıkırtıları duymuş, tam yanına da gelince gölette çırılçıplak yüzen onlarca genç kızı görmüş.. Onu fark eden kızlar boyunlarının hizasına kadar suya sinmişler. Biri "Gidin buradan.." diye bağırmış, "Siz gitmeden gölden çıkmayacağız.." "Sizi gölette yüzerken, oynaşırken görmeğe, çırılçıplak dışarı çıkışınızı izlemeğe gelmedim genç bayanlar.." demiş adam, "Ben, sadece göldeki timsahı beslemek için buradayım!.."
![]() |
#3200 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Genç deve annesine sormuş:
-"Anne niye bizim ayaklarımız bu kadar büyük?" Anne cevap vermiş: -"Çölde kuma batmamak için." Genç deve tekrar sormuş: -"Peki kirpiklerimiz niye bu kadar gür. Anne tekrar cevap vermiş: -"Çölde kum firtinalarında kum kaçmasın diye." Merakı yatışmamış olan genç deve bir soru daha sormuş: -"Bizim niye hörgüçlerimiz var." Anne deve sabırla yanıtlamış : -"Çölde çok uzun süre susuz idare edebilmek için suyu hörgüçlerimizde depolarız." Sonunda dayanamayan genç deve sormuş : -"Peki biz Ankara Devlet Hayvanat Bahçesinde ne halt yiyoruz??"
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|