![]() |
![]() |
#3231 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Göz attığım her şeyde işte o şeydir eksik;
Mekân kopuk kopuktur, zaman da kesik kesik...
![]() |
#3232 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gün gelir etler belki karaborsa olur
Üzülme Zaten tüm borsaların ardı karanlıktır Gün gelir belki zalimler de alim olur Şaşırma Tarih tekerrürden ibaret demişler ya Gün gelir kanlın belki evine bile girer Korkma, Düşmanın da düşmanı vardır dost olacağın Gün gelir belki düşmanın cehalet olur O zaman kork ama yılma Sarıl kaleme, kitaba Otur daktilonun başına
![]() |
#3233 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kuşlarin öttüğünü fark ettim ve denizin mavi olduğunu
Ve dünyanın senin etrafında dönmediğini Hala seni seviyorum,hala seni gördüğümde Yüreğim kanatlanıp uçacakmış gibi geliyo Ama biliyorum aşk tek kişilikte yaşanabilir Ve zaten sen bunu anladığım günden beri bana daha yakınsın Belkide beklediğim buydu kendime güvenmemdi sadece Şimdi,şimdi herşeyi fark ederek yaşıyorum ve hayatın tadına varıyorum Ama hala bir yarım eksik biliyorsun Ama ben biliyorumki hiç birşey eksik kalamaz Elmanın bile iki yarısı var Ve sen benim eksik tarafımsın...
![]() |
#3234 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bakışların fırtınalar kopardılar,
yorgun, mecnun yüreğimde, her zerreme hükmettin, aciz koydun usumu, yüreğime, can evime, göktaşları düştüler, gözlerinden, dağlar devrildi, volkanlar fışkırdı, içimde ki aşktan... Damarlarımdaki kanda, Tsunamiler yükseldi, kara sevdamda, gönül deryamda, kara sevdamın, kıyıları silindi, alabora oldu hüznüm, sinemdeki yüreğim, durur oldu... Duygularım bir hoş haz ile, sarhoşlamışlar, başım döner, Güneş'i mi başıma savurdun, güneş söndü mü nedir, ateşi aşkın, ateşten de ateş mi ki, güneşi o mu yaktı ne dersin, yıldızlar birbirine değdiler, bakışların bakışıma değerken, o anda bütün dünyada, yasallaştı aşkın evrensel oluşu, sevda özgürlüktür denildi, ümit, ümitsizliği, boşadı tek celsede, başladı ardından, hilal kaşlarının davası, gözlerindi bu davanın hakimi, kirpiklerin kalem, davayı ümit kazandı, hasretlere idam hükmü verildi, kırıldı kirpiklerinde kalem, yargı bitti, silindi bütün kara yazgılar, gözlerini kapatıp, kirpiklerin kavuşurken... Ahh gülüm, böyle de olmaz ki yani, ben başka galaksiden mi geldim, yine işkencedesin, seven gönlüme, kara sevdam, sensizliğin falakasına çekili, anılarım nazının, çarmıhına gerili, reva mıdır. sana doyamadan, gözlerini açtığında, beni, sensizliğin, hasretin, başladığı güne geri götürmen, düşünsene nazlı gülüm, ben senin evreninde, bir kara delik olsam da, varım demek, yok sayıp beni, yüreğimin düzenini bozma, yüreğinin düzenini bozarsın, yörüngesinde dursun, kara sevdamız, hep bir sen, bir ben, eksiksiz bir dünya gibi. 02.02.2006 Taşkışla/Taksim
![]() |
#3235 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 1.
sonsuz öğle almış seni bakıyorsun beyazda öte-duran'a : nerdeyim? tüy ve hafif gibi mi iç içeydi insan ve yaşamak? bizden ayıklanan bir şey varmış gibi ortak bir dalgınlıktan başlamamız : burada! köleliğin okunaksız bir kölelik senin, sesten kurtarılmış çocuk yönünde kaybolmak- geçesin diye, çoktandır tensiz yaşadığını. 2. susulur, ağzın içi yoktur sanki, ilk ve son günü olmayan çıkageldiğinde. rahim susuşlu günlerin dudağından hiç eksik etmediğin bir parça otu eyliyordur kesin ve biliyorum ikisi de gerçek olan ölümün unutmama izin veriyor şimdi seni. yaram orda, baktığın su diplerinde, hep ışıl ışıl. uyumam var kimi zaman böylece, Büyük Yıkım elimden tutmuş ve biraz daha hafif.
![]() |
#3236 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çocuğun gelince süt dişleri
Büyür annenin sevinci Su içlerinde çakıl tanesi Ve mayhoş bir ağartı uçlarında Eladır bu Çiy damlası tırnakları Diş goncasında acı bir kamaşma Gülerken ağlaması. Deli kız kaptırır gönlünü Aydede uçurur ******* boyunca Ve durulur da pembeleri Avuçlanmış bir su yalnızca Yürüse sokaklarda denize baksa Sözler, kokular Boyuna ince bir düşünce Eladır bu. Şair yüreği açar dikenleriyle Konmasa da yorgun kuşlar Bir kızdır koklayan Tırnakları kanar, incelir düşleri Eladır bu Ah şair çocuk Köpük toplar kızların koynundan Sürer gökyüzüne güz günleri. Şu utangaç gökyüzü Uçsa bulutlarla, kuşlarla konsa Derelerin gümüş rengi Çoğalır bir damla gözyaşıyla Kadınlar ki solgun öykülerde Kol kanattır çocuklara Türküler, kederli aşk şiirleri Eladır bu.
![]() |
#3237 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() En çok seni sevdim ben
Bir aşık oldum ,bir aşık oldum Seni her gördüğümde yeniden Seni her gördüğümde başka bir yerine Ama ilk o ela gözlerine Beni için içi eriten Dümdüz eden Ruhumu tazeleyen Ela gözlerine
![]() |
#3238 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ela gözlüm vedasız git
Bensizlikten bıkınca gel ... Hem de sessiz,sedasız git, Hasret beni yakınca gel ... Ayırdı bizi kem diller Ağladı şeyda bülbüller Laleler,güller,sümbüller, Burcu-burcu kokunca gel... Sevdama sevda eklerim Yolunu her gün beklerim Divane gözbebeklerim Kanlı yaşlar dökünce gel... Eğer gönlüne uyarsan , Elin başına dayarsan , Bir gün fikrinden cayarsan , O gün şafak sökünce gel... Hep ardında gittiklerin, Davasını güttüklerin, Beni feda ettiklerin, Hayatını yıkınca gel... Mevla'm sana dert vermesin Kötüye layık görmesin Alıp pişmanlık sürmesin, Kaşlarına çekince gel... Oyy benim ağılı aşım Kurban olsun sana başım Dikilmeden mezar taşım, Can tenimden çıkınca gel... Hüsam'ım,sefan sürmedim Muradım idin,ermedim Dünyada seni sarmadım Mahşer Gün'ü, kalkınca gel....
![]() |
#3239 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hep aynı cümleler
Bazen hayat çok katı davranır insana; Kızarsın bu gidişe, Seni üzdüğünü düşünürsen de Hiç düşünmezsin sana neler verdiğini.. Nelerle karşılaşmazsın ki bu uzun yolda Ayrılıklar, hatalar, özlemler En korkuncu da ihanettir! Ağlarsın, üzülürsün, Etrafında kul olmasa da Yukarıad birileri var unutma! Ağladım, haykırdım, yalvardım Sordum nereye bu gidiş? Çok mu dürüst davranmıştım, Çok mu değer vermişim Evet!! Sevgilimin dediğini dedim sonra Umutsuzluk içinde "elbet bir gün.."
![]() |
#3240 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() yıldızlar uzaktadır ya
ama benim sana olduğum kadar değil gözünden bir damla yaş düştü ya işte o zaman ölürüm bunu bil her zaman kalbim ve sevgim seninle olacak bir ömür boyu bu aşk unutulmayacak elbet bir gün bu bedenlerimiz solacak ama aşkımız her zaman yanımızda olacak elbet bir gün bu dünya da yok olacak işte o zaman bu aşk ölümsüz olacak
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|