![]() |
![]() |
#3281 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Her gölgenin arasında aradım seni
Eğer benim olmazsan gel öldür beni... Merak etme sensiz geçen son gecem bu gece Artık bitecek bunca keder, bunca gözyaşı.. Senin gibi ayaklarım üstünde ama yalnız olacağım... Kimseyi sevmemiş, kimsenin tadına bakmamış Ve yine senin gibi sadece KENDİMİN olacağım... Artık yokum yanında.. Kalbim elverse yalnızca bir elvedayla ayrılacağım buradan... Ama kalbimi de bırakıyorum.. Olmadı hiç bir zaman olmayacak da... Bu yüzden kalbim kalsın bu dünyada... Gidiyorum... Uçsuz bucaksız bir yerlere... Seni KENDİNLE baş başa bırakıyorum... Ama unutma ki bunca kederin ve üzüntünün tek sebebi sendin... Ve kalbim yıllar geçse de affetmeyecek.. Oysa ki bir kaç unutulmaz hatırayla götürecektim yüreğimi kendimle... Ama bunca yükü taşıyamayacağım.. Al bunlar da seninle kalsın... Sen yeter ki her seni sevip de acı çeken birini gördüğünde beni hatırla... ELVEDA...
![]() |
#3282 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yağmur yağıyordu
Gecenin soğuğuydu Belki de bir ömür boyu Sürecekti bu oyun Başımdan büyüktü.. Bu oyun bu sevda Bu ilk aşkım bitiyor elveda. Ben bize acıdım Kötü olacak sonumuz Seni bıraktım bitiyor oyunumuz Başımdan büyüktü Bu oyun bu sevda Bu ilk aşkım bitiyor elveda.. Sana son sözüm Aşkımın hatırına Bu oyunu hiç ama Hiç bir zaman unutma...
![]() |
#3283 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kaç zamandır yalnız ellerim
sıcak bir ten arar hep kaç zamandır ama gözlerim nefes kesecek güzellik arar hayatim sessiz kaç zaman günlerim dilsiz ayaklarım pas tutmuş yürümedim kaç zaman kalbim isteksiz atıyor ruhum bedenimden çıkmak istiyor nergislerin kokusunu almıyor burnum ölüm sessizliğini yaşıyor ömrüm kaç zamandır gülmedim bir tebessüm nedir bilmedi dudaklarım şarkıları unuttum harfler uzak bana dilim varmıyor söylemeye ama ELVEDA...
![]() |
#3284 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() her ümide bir sevda
her sevdaya bir şiir; ne ellerim yorulur ne kağıt, ne de kalem ve dalgalar durulur durulur çılgın nehir elveda sana elem hayallerim elveda çünki rüyalarımdır beni aşka bağlayan belki bir gün sorulur hesabı mutsuzluğun ama yine yalnızdır yapayalnızdır şair kurtulmuştur ağlayan... ve bir çiçek kaybolur en kuytu köşesinde koyu umutsuzluğun tükenir bende şehir belki de zamansızdır bitmek bilmeyen çilem her ne olursa olsun yurdunda susuzluğun bir karanfil vurulur elleri yüreğinde sessiz derin bir veda ve sonra çekip gider kulağımda duyulur titreyiş dolu seda elveda sana şair ey karanfil! elveda...
![]() |
#3285 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() hadi gel!!!...
yoksa kaybolacağım karanlıkta belki sisli bir kış gecesi belki hüzünlü bir sonbahar akşamı cesedimi bulacaklar çamurların arasında gelip,sana haber verecekler; inanmayacaksın bir elinde,gül vardı diyecekler; şaşıracaksın daha sonra yanıma geleceksin cesedimi görünce taş kesileceksin sarılacaksın soğuk bedenime beni affet diyeceksin seni çoktan affettiğimi bilmeyeceksin tekrar sarılacaksın işte o an bir fısıltı duyacaksın " Elveda "
![]() |
#3286 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlamak istiyorum
Hıçkıra hıçkıra Bağırmak istiyorum Çığlık çığlığa Susmak istiyorum yemin etmeli susmaya Gitmek istiyorum Arkamda kalan şehri bırakarak Dumanında Bir ses duymak istiyorum Senden çok cılız olsada Sevmek istiyorum göz yaşamın hakkını vererek Gelmeni istiyorum Beklemelerimin ardında kalan gözlerimide getirerek Dayanmak istiyorum Bütün umutlarım tükensede Sana yeniden sen ekleyerek.
![]() |
#3287 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yolun sonunda
Aslında yeni bir hayatın başlangıcında Ölümün yanıbaşındayım Mutlu ve huzurlu olsamda Korkuyorum İnan bana ölmekten değil senden ayrı olmaktan Hayat diye birşey yok Acı keder hüzün Yaşamanın bir anlamı kalmayınca Canını almak için azrail kollarını açınca Direnmeye ne gerek var Aşk kavramı önemini yitirmişken Sevmenin ne anlamı var Eninde sonunda ölüp gidecekken Hayat için çabalamanın ne anlamı var En önemlisi sen yokken Ben yaşasam kaç yazar Boşverdim dünyayı Yaşama kaygısını boşverdim Herşeyi boşverdimde Bir tek senden vazgeçemedim Uyuşturucu içmem içenleri de hiç sevmem Bağımlılıktan bırakamamaktan korkarım Ama sen varya sen Uyuşturucu gibi kanıma işledin Kanımdan bedenime bedenimden ruhuma geçtin Ve şimdi yapamıyorum Seni bırakıp gidemiyorum Ama buna mecburum Ve son olarak sana şunu söylüyorum Seni çok seviyorum...
![]() |
#3288 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seninle biz,
Aynı sigarada iki ayrı dudak iziyiz, Hani dün gece içtiğimiz., Senin rujun kalmış,o sigarada Benimse terim. Bilirsin sıkılınca yüzüm terler benim Ve şimdi bu odada kaldığım sürece, Ellerim şakaklarımda,yüzüm pencerede, Daha dün gözlerim kamaşırcasına baktığım güneş bile Bugün yerini bulutlara satmış, Birazdan ağlayacak gökyüzü halime… Gökyüzü ağlar,dışarıda sokaklar ıslanır, Benimse içeride sevdam demlenir Koyarım gönlümün ateşlerine… Bir ben başaramadım,senin gibi olmayı, Bir ben başaramadım,başımı alıp gitmeyi, Ensemde hissetmeden,sevdanın soluğunu, Yollara düşüp,ayaklarıma acımaksızın Çekip gitmeyi… Bana yazılan üç satır aşktı, İki damla gözyaşı,bir tebessüm Ve birde tutulmayan sözünle, Bir çırpıda okuduğum hayatımdı… Biliyor musun hala atmadım Dün gece içtiğimiz sigarayı, Daha ne kadar saklarım bilmem ama Taşıyorken izlerimizi , Kıyamazdım,onu çöpe atmayı… Aynada yansımanı unutmuşmuşsun Ve odaya kokun sinmiş,senin, Sen gitmişsin ama, İliklerime kadar işlemişsin… Uzayan sakalım elimde, Çatık kaşlarım ve tütünden sararan parmaklarımla, Bu içtiğim üst üste beşinci sigara, Bir kere çöktü müydü üstüme, Dağılmaz benim,kara bulutlar gibi efkarım, Yalnız benim mi vardı günahım? Bir tek bana mı zor gelirdi ayrılık? Ve dört duvar arasında,başımı vura vura, Yalnız ben mi saklarım ağladığımı?... Dışarıda usul usul yağarken yağmur, Yüzüm pencerenin soğuk pervazında, Avuçlarımda senden kalan göz yaşlarım, Ve şuncacık umudumla,sabrımla beklerim., Yüzümde yaşanmışlığın soğuk gülüşü Bir yay gerilmiş içimde sanki, Tüm okları bana doğru, Sözüm geçmez hiçbir zaman kendime Ve hiçbir zaman kendim saramam yaralarımı Artık kendi gölgemi bile tanıyamaz oldum,, Var iken odada birkaç düşünce karaltısı Artık bu içime çektiğim son duman Benimle beraber sönen sigaradan O da tükendi benim gibi yanarak Şimdi ona da elveda giderken, Ve bana da., Ve sana da.., Kapımda ecel durmuş,bana gülerken…
![]() |
#3289 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir sen vardın
Bu kıyıda Bir de martılar Gemiler kalkardı Sessizce limanda Hala asılı kulağımda Son sözün “Elveda”
![]() |
#3290 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elveda Aşk...
Karlı bir İstanbul akşamında Bir sokak lambasına sırtımı dayayıp Buz tutmuş ellerimde ellerini arıyorum Lapa lapa yağarken üzerime yokluğun Bembeyaz sokaklarda kızıla bürünüyorum Ve geceye dönerken akşamın rengi Yeniliyorum akıp giden zamana Yavaş yavaş kaybediyorum seni Kayboluyorum... O sokak lambasının altında Yalın ayak karların üzerinde Sessiz sedasız Gidişini izliyorum... Durma git... adım adım unut beni Nasılsa yaşattığın her şey yalanmış Gidişinin bıraktığı ayak izlerine Düşerken kar taneleri İstanbul yalvarıp kapansa dizlerine Yine dönmezsin geri Hani derler ya; Dönüşü olmayan gidişler varmış Durma git... adım adım unut beni Sonunda her şey bitti Buraya kadarmış... Yaşanmamış bir aşkı yaşayacakken Son sözün kaldı bende Kapı önüne bırakılmış... Önce bir 'Elveda', sonra teselli; Önümde yaşanacak çok uzun yıllar varmış Durma git... adım adım unut beni Adımı görürsen ölüm ilanlarında Üzme kendini! İnsan asıl ölümü yalnızlığıyla yaşarmış Bu da benim sana son sözüm olsun; 'Aşk' vazgeçmek için değil Sabretmek için yaratılmış...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 6 (0 üye ve 6 misafir) | |
|
|