![]() |
![]() |
#321 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2092
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kapım Sana Her Zaman Açık---
Seni ben hiç anlamadım, Senin beni sevdiğin kadar kimse sevmedi beni Alışkanlık mısın, sevgi mi bilemedim… Kurtulmak istediğim zamanlarda içim burkuldu Gitmek uzaklasmak istedim senden, yapamadım. İşte böyleyim ben , Sana bıraktım Senin ellerinde karar vermek Yolun açık……… Gidersen üzüleceğim tabi Kalırsan mı?... Kapım sana her zaman açık… |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hüzün dolu bir gecede koy başını avuçlarına
Göz kapaklarının ardından maziye bak ve düşün Günbegün kahırdan aklaşmış saçların avuçlarında Bitecek sanma bu her gün yeniden ölüşün Ben hep böyleyim, hüzünlü akşamlarda çaresiz En ücra köşesinden hayata öksüz bakıyorum ******* boyu bitmekteyim sessiz sessiz Ne bitti yalnızlığım, ne biteceğini umuyorum Hüzün dolu ******* boyu başım avuçlarımda Simsiyah göz kapaklarımın ardında mutluluklar Yine yalnızlık, kahır hüküm sürüyor bende Bir sıra kanlı yaş artık gözümde hatıralar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölmedim işte. Ölmedim. Demek ki yaşamam gerekliydi. Bir gizli kuvvet olmalı bizi yaşatan. Yaşamakla ölmek arasındaki maceramızı düzenleyen, Çaresizliğimizi her yerde yüzümüze tokat gibi indiren bir kuvvet olmalı.
Şimdi seni daha çok seviyorum. Meğer ölüm senin kadar güzel değilmiş. Şimdi güzelliğin daha yakıcı, daha alımlı. Bütün neden'ler senin için yaşamayı gerektiyor şimdi. Nasıldım nasıldım o gece, o gün bilemezsin? Eski, taş binalar üstüme yıkılıyordu, başımda parçalanıyordu vitrinlerin camları. Her taşıt beni ezip geçiyordu yanımdan. İnsanlar anlımda yürüyordu çamurlu, pis ayaklarıyla. Rüzgar gırtlağıma yapışmış bir el gibiydi. Kitaplar dergiler, gördüm boyalı dükkanlarda. Hepsi ölmek diyordu. Yalnız ölümdü gördüğüm kaldırımlarda. Artık her şey boştu, yalındı. Kirli bir çamaşırdı üzerimde yaşamak. Umutlarımı yitirmiştin. Arayıp bulacak gücüm kalmamıştı. Öyleyse yorgundum, bitkindim. Ellerimi sevmiyordum, gözlerim utanç veriyordu gözlerime. Damarlarımdaki kan rahatsız ediyordu beni. Ölmek, gitgide bir umut haline geliyordu içimde. Büyüyor, büyüyordu. Boşlukta bir tel gerilemeye başladı... Gerildi, gerildi. Sonra kan rengi bir karanlığa düştüm. duvarlar kırmızıydı. yerler, masalar, sokaklar, insanlar hep kırmızıydı. Ama karanlıktı yine, korkunç bir karanlıktı. Kırmızı sisler içimdeydi. Dört yanım denizdi, kıpkızıldı. Sonra rengi değişti çevremin. Bulutlar dağılmaya başladı. İlk gün ışığı merhaba dedi pencereden, Yeşil yapraklar el salladı. Bir adam uzun öksürdü. İlk ellerimi buldum vücudumda, derken ayaklarımı, gözlerimi dudaklarımı, saçlarımı buldum. Ve seni düşündüm. İşte o zaman yaşadığımı anladım, utandım. alıntı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() Hoşçakal Gönlümün Nazlısı Gidiyorum buralardan yalınayak ve üzgün önümdeki uçurumlara aldırmadan varsın hayallerim kurduğum yerde kalsın o gerçekleşmeyen hayallerim. ardımda yaralı bir yürek kederli bir ömür ve yoksul anılar bırakarak çekip gidiyorum sevdiğim hoşçakal gönlümün nazlısı, bağrımın sızısı hoşçakal gidiyorum başım önümde, gözümde nem duramam artık ey aşk, ey sevdiğim hüzne ve kedere boğulduğum bu şehirde duramam hiç bir anı kabul etmiyor beni bedenim buz gibi soğuk yüreğim param parça keder kış kadar soğuk ellerim ardımda yoksul bir sevda ve bana ait ne varsa bırakıp gidiyorum sevdiğim hoşça kal anlımın yazısı, kaderimin küskünü hoşçakal bütün yaprakları dökülmüş dalları kırılmış bir ağaç gibi hıçkırarak ve bırakarak ardımdan sırtımı yasladığım çınar ağacını yaslı meçhule giden acılar yüklü bir gemide uğuldayan rüzgarlara sarıp sesimi şarkıların sustuğu, aşkların vurulduğu limanlara gidiyorum sevdiğim hoşça kal kırık sazım, sevdamın yaralı türküsü hoşçakal bir yıldız daha kaymadan gözlerimden yüreğimden bir arzu daha sönmeden gidiyorum ey aşk, ey sevdiğim bir daha yağmamalı bu ihanet yağmurları ağlamamalı bu yürek bir daha bir acıyı, başka bir acıyla sarıp alıp dağların ve yıldızların gölgesini yüzümde kış, bakışlarımda kar yorgun akan bir ırmak misali kimsesiz sokaklara bırakıp yanlızlığımı gidiyorum sevdiğim hoşça kal *******imin yıldızı, karlı dağların yalnız kızı hoşça kal bütün borçlarını ödedim bu sokakların, alacağımı aldım geri dönmez bir mevsimdeyim artık, duramam ey aşk bu şehre sığamam bu hüzünle yoksa acılar üşütür beni kar kavurur anılarımı donar bakışlarım üşürüm... üşürüm ey aşk sorma nereye, hangi dağın ardına? ne kadar uzağa varır yolum? kim yoldaş olur bana ? dönüp gelir miyim yine bahar geldiğinde ? çiçek açtığında mor dağlar sorma hosçakal iki gözüm, gönlümün sultanı yar her sabah gülüşünden öptüğüm, saçlarını okşadığım her gece hoşçakal artık vakit tamam sazımdaki hüznü içimdeki sızıyı boynu bükük karanfilimi ve yüreğimin yangınını bırakıp rüzgarlara sırılsıklam yalnızlığımı alıp yanıma gidiyorum hoşça kal bağrımın ateşi, kalbimin ahı, mühür gözlü yar hoşçakal |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Buğulu Camlarda Kaldı Adın
sendin hayatımın kaynağı algülüm, gülgüzelim, gözgülüm papatyanın akı, karanfilin alı özlemim, vazgeçilmezim seninle uçardım güvercin kanatlarında her akşam bir ipekböceği sabrı bir güvercin aklığı bir anne sıcaklığı ve bir kumru saflığıyla severdim seni bilmezdin dudağımda bir ıslıkla bin sevda masalında beklerdim seni gelmezdin her gece sevgimi göğe yıldız diye serperdim görmezdin gülüşün bahar buğusu olurdu gülüşün bir avuç su gülüşün gül gülüşün karanfil kokusu seni görmediğim gün iki damla özlem iki damla hasret çiçeği olur düşerdin yüreğime tane tane kirpiklerimin kıyısında martı olurdun susardı bütün denizler seni özlediğimde gelmezdin bir sevda masalında arardım seni bir çınarın dalında, bir gülün alında saçlarını koklardım tel tel dudağına en güzel şarkılar yakıştırırdım ayışığı dökerdim bakışlarına her gece bilmezdin güz biter kış gelir giderdi yaz biter bahar gelir geçerdi gelmezdin buğulu camlara yazardım adını yüreğime kazardım yüzünü gözlerimde sesini ruhumda saklardım görmezdin İsterdim ki, baharda toprak olayım rüzgarda yaprak olayım kırmızı balonlara yükleyip yüreğimi her gece sana yollayayım isterdim ki, en güzel aşk öyküsü olsun aşkımız yüreklere yazılsın şiir şiir dünyada bütün sevenler, sevmeyenler gelenler, geçenler hep seni okusun isterdim ki, sonsuzluğun öyküsü olsun hayatın kaynağı, sevginin bağı gülün saflığı en güzel aşk hikayesi olsun aşkımız |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gitme Kal Diyemedim
Bir sevda dudağında tutsak kaldı özlemim uzun kara trenler alıp götürdü seni hasret boyu uzayan raylara döküldü gözlerim bütün insanlar ağladı sen giderken. bütün istasyonlar gözyaşlarına boğuldu bir ben ağlamadım inanki, bir ben ince bir duman gibi kaybolup gittin oysa seni sevdiğimi söylememiştim daha sensiz yaşamayacağımı, sana aşkımı anlatamamıştım gitme kal, giden ben olayım gitme kal diyemedim kahrolası gururum, kahrolası dilim arkanı dönüp giderken hıçkırıklar düğümlendi boğazıma kızdım ,bağırdım , haykırdım, isyan ettim yine de seni sevdiğimi söylemedim ardında ağlayan bir çift göz paramparça bir yürek ve dalları kırılmış bir ağaç gibi baktım ama gitme kal diyemedim kahrolası gururum, kahrolası dilim gittin hayallerim ardında yaprak yaprak düşüyordu bir çocuk üşüyordu elleri cebinde dalında bir gelincik ağlıyordu bir dağ yanıyordu içimde gitme, gidersen baharda git sonbaharda gitme yapraklar düşmesin ardında diyemedim kızdım ,bağırdım , haykırdım, isyan ettim yine de seni sevdiğimi söylemedim kahrolası gururum, kahrolası dilim gitme kal diyemedim .../ bir rüzgara açarım şimdi kalbimi bir de sulara alıp getirsinler diye sevgimi sana bir tutam sevgiydi yaşam kalbimde bir yudum hasret oldu döküldü gözlerimde tane tane gittin, bir tren garında ömrümü rayların arasında götürdün oturdum bir köşede öylece ağladım, kahroldum bir sessiz çığlığın yarayla buluşmasıydı gidişin ardından gitme kal, gözlerin yaralarımın tek merhemi diyemedim dizlerim, ellerim, yüreğim paramparça şimdi suları çekildi canağacımın asitli yağmurlar döküldü dallarıma acılar topluyorum takvim yapraklarından her gece gözlerime kan oturdu ey yar!.. her gece bekleyişler öldürür beni gelmeyişler bir de eriyişler hasretinden her gece ah! gurbet ah! sen olmasaydın ayrılık olmasaydı hasret olmasaydı ben olmasaydım sen olmasaydın aşk olmasaydı kahrolmasaydım... |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() Sen giderken bir seyLer kanadi icimde Sensizlik menodisi kuLaklarimda Son bakisin yedi bitti di beynimi O ani bi ben bilirim sevgili bi ben gitme diyemedim bir türlü cesaret etemedim SENI SEVIYORUM demeyi o kadar isterdim ki göysümde bir seyler sizliyordu kordum sensizlikden korkdum ve hala korkuyorum o yesil gözlerinde kaldim ben kendime gelemiyorum yar senin bir hayal olduguna inanmak istemiyorum calisiyorum ama yapamiyorum civi gibi cakiliyor beynime her düsünüsümde aci cok aci sensizlik ve sensizligi düsünmek en acisi biliyormusun ne yar sen benim degilsin iste bu yikiyor beni bu mezara koyuyor diri diri alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SENİNLE...
sen sözcükleri ölümsüz kılan...sen umudum, sen aşkınsen özlemin,sen hayatın adısın... şimdi içimde çogalttıgım sesimle haykırıyorum, herkes duysun diye... hiç kimse sevdama senin kadar yakışmadı ve sevdam hiç kimseyi senin kadar yaşatmadı... BEKLİYORUM... seni özlemeyi en çok ben bilirim. üstelik sana kavuşmama ihtimali,işlenmiş soguk bir taş gibi önümde dikilip dururken. sana dokunamamak yüregimi böylesine acıtırken... yine de bil ey yar... bil ki ,ben yüregimi kanırtan bu acıya inat, dokunmadan tenine saatlerce sevişebilirim seninle... YOKSUN... şimdi yorgun yüreğim... bunca çabaya ragmen o mutluluk gülüşünü yüzünde göremedigim için yorgun. cesaretsizliginle ,umursamazlıgınla, aşka burun kıvırmanla yorgun . bu yüzden daha fazla kaldıramıyacak seni . daha fazla yaşayamayacak bu umutsuz aşkı. yüregim seni bu aşkın en zayıf halkası seçti... güle güle... alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ------SEN GİDİNCE--------
bakışların alev olup ısıtırdı içimi her yaptığın davranış gerçek beni çıkartırdı adeta ben kişiliğimi seninle buldum seninle yeniden doğdum seni sevdim sevmeyi senden öğrendim kaçamadım yanından saklayamadım sözlerimi yaptıklarımdan utanmadım hiç çünkü seninle yaptım senden utanmadım ki hiç acıyı sen öğrettin gülmeyi sen güzelleştirdin acı bile bir başka çekilirdi sen varsan eğer ama birde sen yoksan sınır tanımazdım seninleyken zaman durmuş olurdu adeta nasıl geçerdi bilinmez elimde olsaydıda zaman kavramını yok edebilseydim elimde olsaydıda seni hiç kaybetmeseydim elimde olsaydıda eğer olsaydı............. ışığımdın adeta yol göstericimdin neyi yapmam neyi yapmamam gerektiğini söylerdin EMEKLERKEN KOŞMAYA BAŞLADIM SENİNLE SEN GİDİNCE EMEKLEMEYİ BİLE UNUTTUM ADETA seni can gibi benimsemiştim kendini kendim gibi benimsetmiştin sen benim gülüşüm,göz yaşım,gençliğimdin bir kat daha yaşlandım sen gidince |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BİR GÜN ANLARSIN
Uykuların kaçar *******i, Bir türlü sabah olmayı bilmez, Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya Deli eden uğultudur başlar kulaklarında, Ne çarşaf halden anlar, ne yastık Girmez pencerelerden beklediğin aydınlık, Kapanır yatağına çaresizliğine ağlarsın, Onun unutamadığın hayali, Sigaradan derin bir nefes çekmişçesine dolar içine, Sevmek ne imiş bir gün anlarsın. Bir gün anlarsın aslında her şeyin boş olduğunu, Şerefin, faziletin, iyiliğin güzelliğin. Gün gelir de, sesini bir kerecik duymak için, Vurursun başını soğuk, taş duvarlara, Büyür gitgide incinmişliğin, kırılmışlığın Duyarsın. Ta derinden acısını çaresiz kalmışlığın. Sevmek ne imiş bir gün anlarsın. Bir gün anlarsın ne işe yaradığını ellerinin Niçin yaratıldığını. Bu iğrenç dünyaya neden geldiğini Uzun, uzun seyredersin aynalarda güzeliğini Boşuna geçip, giden yıllarına yanarsın. Dolar gözlerin, için burkulur Sevmek ne imiş bir gün anlarsın. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|