![]() |
![]() |
#321 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tükendim Artık...
Fırtınaları koparırken alı, moru, Yüreğimde coşarken hasret yağmuru Bırak artık ne olursun gururu, Sana yetişemiyorum tükendim artık.... Bir su ver mechul ırmaktan, Deryalara döndüm hergün ağlamaktan, Yoruldum artık yollarına bakmaktan, İnsaf et çaresizim, tükendim artık... Hatıralar canlandı daha dün, Dostlara sordum seni her gün, Gelirsin diye bana bir gün, Mecnuna döndüm, tükendim artık... Kapında ne zaman biter ki nöbet? Aklına düşersem bir gün şayet, Biliyorum, bir gün geleceksin elbet Ölmeden önce gel, tükendim artık... Bir haber ulaştır, nerede, ne yandasın, Ben kan kusarkende sen seyrandasın, Hasretinle yanıyorkende, sen candasın, Kanadı yaralarım, tükendim artık.... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uç,Uç Uğur Böceğim...
Seni görmediğim hergün cehennemdir bana, Geldiğinde ise cennet olur o zaman... Görmek için bin adaklar adadım Gelmediğin an zindanları yaşarım *******de... Bir umut ışığı ararım çalan her sese, Sabahları uğur böcekleri konar göğsüne, Kıskanırım delicesine.. Ben olmalıydım buselerde tatlı kaymak.. Bal arısı olsan ne yazar.. Çiçekli entarin ruhumu deli eyler.. Pembe umutları getir bana, Gönlüm hüzmelere son versin.. Uğur böceğimdin yakama konan... Gelmediğin hergün cezadır gönlüme, Yollarını beklemek ömürdür cana.. Tükendi sabrım,gel göğsüme kon uğur böceğim... Gelmezsen bil ki ansızın öleceğim! Hadi,hadi uç uğur böceğim.. Son ümitle bekledim hasret *******ini... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutacağım(2)
Halimi nicedir diye sorup bilme, Sevemedinse, beni artık hiç sevme, Tekrar sever diye ağlayıpta dönme, Ölümüne de olsa unutacağım... Ahımın zerresi mahşere kalmasın, Ağlayan güller gibi hiç solmasın, Yalvarırım bu aşk onursuz olmasın, Ne çare ki seni ben unutacağım.... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutacağım...
Ölümüne sürse de bu sevda, Bil ki seni ebediyen unutacağım. Yüreğimi tırmalasa da bu aşk, Anla ki seni gerçekten unutacağım. Yalan söyleyen tek sen değildin, Yalnız ben olmadım aldanan, Sevip de yalanlarına kanan, Öyle de olsa seni unutacağım. Kalleşliğin sızlatır yürekten, Korkacağımı sanma ürkekten, Silineceğim nasıl olsa gönlümden, Gözlerim yaşlarla dolsa unutacağım... Anlamadın beni, hiç anlamadın, Bu nasıl sevda diye kafa yormadın, Bir kere olsun aşkımı sormadın Yemin ettim seni unutacağım... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutamıyorum...
Senle geçen o günleri Ve bilhassa seni, Bir türlü unutamıyorum Neşe dolu o hatıraları, Kalbimi yakmış olsanda, Ruhumu, beynimi yakmak istiyorum Bu aşkın sonu gözyaşı Biliyorum Yalnız bir ümit var Beni sevmemiş olsan da, Kalbim söz dinlemiyor Sen beni unutsan da, Ben seni unutamıyorum... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutmalısın Beni...
Tırmansam da kaf dağının tepesine Yüreğinin acıları diner o zaman Aşkına köle olsam bile Unutmalısın beni! Zümrüt-ü Anka'ya selam söylesen de Beni unutmalısın! Beni bekleyen yalnızca isimsiz ölüm Unutmalısın beni! Ben senin gönlüne pervane olamam... Ruhumu kırbaçlasam da hergün Tırmanacağım çaresizliğe Kader,acı çoğaldıkça Ümidim,aşkım küllenmeyecek... Benimle aç susuzluğa razı değilsen Silip gönlünden beni unutmalısın! Altın kaselerde sunsalar da aşkımızı Zehir diye içmelisin... Bir sürgüne sefer etseler yüreğini Ab-ı hayat suyunu içsen de Şanssızlığına kahredip Bir veda etmeden gitmeli,unutmalısın beni... Ben sana ipek kozalar sunamam Zümrütleri de veremem Kuru ekmek,bir tas çorbaya razıysan, Sevgini katık edip sevmelisin beni! Gönül yaralarımı beklemeden Unutmalısın beni... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutulamayan O Gece...
O siyah geceyi zihninden silebilmek için, Servetimi kaybetmeyi isterdim... Dilin varken,dilsiz olmak ne zormuş.. Kader beni çaresizliğimde hançerledi... Sevmek suç mu? Nasıl bir duygudur? .. Bağışlar mısın kabalığımı? İçim kan ağlar bahaneleri bırak! Söyleyeceğini söyle,kahve bahane... Küs olarak, yaşanılanlar unutulmaz.. Ben bilirim sahte bakışları.. Af diliyorsun... Sinsice bakma bana öyle! .. Müzeliktir senin gülüşlerin.. Mavi gözler,siyah kehribar gözleri yakar.. Öksüzlüğü ben bilirim.. Anne hatırlatma bana! Ayaklarım,gönlüm maziye kayar.. Haykırmanın ne anlamı var şimdi? Çaresiz olduğum hayat yalan! .. Yükün ağırmış,utanç yetmezmiş.. Üzgünlüğümüzü söylemek ne fayda sağlar? Kırmak sevgiyi geri getirmez! Küçük bir ışık görsem,koşa koşa gelirdim.. Olmayacak bir aşkın peşinden koşuyorsun.. Haddini bilmek gerek,dünyalarımız farklı.. Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unuturum Seni!
Yıldızlar sönüp mechule gidince, Üzerime ak bulutlar çökünce, Sana olan bu nefretim bitince, Unutmam demem, unuturum seni! Çekme kendini binbir türlü naza, İsyanlarım dökülürse de saza, Ümitler kaybolup dönsede ayaza, Unutmam demem, unuturum seni! Kırgınlığım bilsen vurur hitaba, Yaptıkların inan sığmaz kitaba, Sevdalar çekilir hergün hesaba, Unutmam demem, unuturum seni! Hasret hançerini vurdun bağrıma, Eğer kulak vermiyorsan çağrıma, Kalp sızıların giderdi ağrıma, Hal böyleyken unuturum ben seni! Sevgi tükenmez sabahla, akşamla, Kan akar yere düşer, damla damla Hayatım böyle bitmez, yasla, gamla, Yalvarıp, ağlama unuttum seni! Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ve Yağmur Yağıyordu....
Sevgi üstüne, sevda üstüne, Kalbim üstüne yağmur yağıyordu. Nisan yağmurları değildi yağan. Bir boran çıkmıştı yüreğimden Sana uzanan... Çisil çisil, sağnak sağnak, yağmur yağıyordu. Ve sen gitmiştin Ben yetim yapayalnız kalmıştım. Duymuyordum yağmurun sesini Sırılsıklam olmuştum. Umurumda değildi. Aldırmıyordum yağmura. Yağmur yağıyordu kalbim üstüne, Sen bilmiyordun bilemeyecektin. Aşkından sırılsıklam olduğumu. Sensizliğin kaderim olmadığını Biliyordum can dostum. Bu yağmurların özlemleri, Götürdüğünü biliyordun. Ve yağmur yağıyordu Ayrılıkların üstüne..... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vefasızlığına Ağlama! ...
Dün gece ağlıyordun, Yüreğinde ki acılar sızlıyordu.. Acılar unutulmuyor,hasretlik bitmiyor, Karanlık ******* kaderinle doğuyor. Hüznün bir başkaydı Damlalar dökülürken, Haline bende ağladım... Ağlama yar diyorsun Unutulmaz siyah ******* Suçlu aşk değil, bunu böyle bil! .. Yaşadığımız hayal değildi, Suçlu aşkımız değildi.. Unutulmuş gibi yapamazsın! .. Ben seni aşk ateşine attım, Suçlu benim.. Ben seninle doluyum, İhanet etmedim sevdana! .. Vazgeçmeyeceğim senden.. Gücenmeye hakkın yok.. Bu acı beni yaşatıyor, Senin için dökülen yaşlar, Bana geri dönüyor.. Aşkımdan utanma! .. Sussam da,kalbim konuşur.. İnanmak gerçeği silmiyor.. Yanımda kal yeter.. Gönlünün perdelerini açık tut! .. Yüreğin başka, Dilin başka söylemesin.. Acımasız olma ne olur, Kandırma kendini.. Sensiz yaşayamam.. Giderken her şeyi yıkıp gittin! .. Şimdi boşuna ağlama.. Kızgınlığım son buldu, Haydi sil gözyaşlarını.. İşte ben burdayım ela gözlüm! .. Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|