![]() |
![]() |
#3321 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Daha düne kadar sensiz olamam,
Ben senin gölgende varım diyordun. Sensiz okuyamam ,sensiz yazamam, Sensiz aklım bile yarım diyordun. Sen beni en zayıf anımda vurdun. Şarapla tütünle açtım arayı, Bir de sen terk ettin bahtı karayı, Bir seni düşündüm bir sigarayı, Demek ki şeytanca bir tuzak kurdun. Sen beni en zayıf anımda vurdun. Bir yandan gönlümün işret çağrısı, Bir yandan midemin ince sancısı, Tetiği vaktinde çektin doğrusu, Demek ki aylarca pusuda durdun, Sen beni en zayıf anımda vurdun. Övgüye değerdi oyun takatin, Alkışlık bir roldü her hareketin, Giderken vicdanın ve sadakatin, Lügatçe manası ne diye sordun, Sen beni en zayıf anımda vurdun. Hayrını umsan da hain kararın, Eyvah’la telafi olmaz zararın, Yarama tuz bastı ani firarın, Düşerken tuttuğum son dalı kırdın. Sen beni en zayıf anımda vurdun
![]() |
#3322 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gözlerini dikmiş birileri
Kefen paramız birikime Sanki kurtulmanın tek çaresi Yetim çocukların ekmekleri Şov yapıp satıyorlar seni Yoklukla mücadelende bile Aldatılmışlığınla yalnız seni Habersiz satıyor birileri Zulüm,işkence onların işi Acı çekmekse bizim yine Ne sen zalim,ne onlar enayi Sanıyorlar seni ve beni belki ! EN BÜYÜK ENAYİ...!
![]() |
#3323 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Diyorsun bana ""Neden önceden tanışmadık""
Kaderin oyunu bu engel olamazsın, İkimizde birbirimizden habersiz yaşadık, Benziyor kaderimiz engel olamazsın. Kaçma artık benden,bekletme beni, Terketme seni candan seveni, Gördünmü ölüpte geri döneni, İntihar etmeme engel olamazsın. Artık bıktım bu bedeni taşımaktan, Söylediklerin çıkmıyor asla aklımdan, Ne olur kurtar beni bunalımdan, Kurtar yoksa engel olamazsın. RAFET'in gurbeti yokluğunda başlar, Dinmez asla o gözündeki yaşlar, Sevdiğimi duydu dağlar taşlar, Sana aşığım engel olamazsın.
![]() |
#3324 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tutmak istiyorum senin elini,
Ama içimde birşeyler engel oluyor. Bülbül gibi konuşacak dilimi, İnanki gülüm birşeyki engel oluyor. Sanmaki hissizim,sanmaki kalpsizim, Dinmiyor asla yanıyor içim, Geçmişte çektiğim günlerim, Yıkıyor cesaretimi engel oluyor. Gözlerine baksam bağrım kanar, Senin adını gece-gündüz anar, Hatice değil Selam diye yanar, Selma'nın kaderi engel oluyor. Selma ile Orhan bir aşk hikayesi, Ayırmış onları kaderin cilvesi, Orhan çilekeş Selma kan kanseri, İşte bu kader oyunu engel oluyor. RAFET'in isteği sen de öyle olmayasın, Seni görmek yeter ilerisi olmasın, Hayalin bile yeter isminde olmasın O hayalki Selma'm beni terk ediyor, İşte o bana engel oluyor. 1997
![]() |
#3325 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sakın üzme kendini,
Sana dargın değilim, Darılmayada hakkım yokki, Sen hürsün,özgürsün, Seversin istediğini, Yalnız şunu bilmelisinki, Sen sevmesende beni, Benim seni sevmemi Engelleyemezsinki...
![]() |
#3326 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıktım zannetsem de bazı tabuları
Anladım ki kıramamışım kabukları Değişmiyor insanın bazı huyları Sevda bu kadar lanet şey. İnansam da sana gönülden İnsansın korkuyorum Ya dönersen sözünden Boşver diyorum bazen kendime Kendi bilir yaparsa hata Bu kadar çok seviliyorken. Bunca yıl verdiğimiz emeğe Sevgi saygı muhabbete Başka biri için değerse Ne yarsın ne insan benzersin engerek'e.
![]() |
#3327 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neler çektiğimi bilemezsin ki,
Sen kendi derdine düşmüşsün gönül. Gözümdeki yaşı göremezsin ki, Sen, kendi derdine düşmüşsün, gönül. Engin ol, Engin’in hallerine bak Sevda ateşiyle yanıyorum bak Aşk ile, zevk ile arşa çıkarsın Çıkar umarsızca seyran edersin Ya benim hallarım nicedir dersin Sen, kendi derdine düşmüşsün, gönül Engin ol, Engin’in hallerine bak Sevda ateşiyle yanıyorum bak
![]() |
#3328 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerin düştü aklıma yine
O çakmak çakmak gözlerin Saldığı ışıklarla kelepçe vuran O ışıl ışıl gözlerin geldi aklıma Her mahkum özgürlüğü ister Her hasta ayağa kalkmayı özler Bense o siyah gözlerini arıyorum Bulamayınca kahredip bitiyorum Sanki bana hayat veren bir pınar Gecenin karanlığında yol gösteren bir ışık Beni tamamlayan diğer yarım İçime çektiğim nefes sanki! Esrarlı güzel gözlerin. Yokluğunu anlıyorsun değil mi? Çektiğim çileyi görüyor musun? Beni ben yapanın sen olduğunu biliyor musun? Anlayabilseydin beni, gelirdin Bilseydin duygularımı, arardın Hissetseydin sevdiğimi, sorardın Ne geldin ne aradın nede sordun Sen artık taş kalpli bir insan oldun Bense taşa çarpmış ve dağılmış bir balyozum artık Artık hiçbir işe yaramayan bir ENKAZ…
![]() |
#3329 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sensizliğin hüküm sürdüğü
yine yapayalnız bir gecede, seni düşündüm de cigaramı bir başka çektim ciğerime! ne olurdu benim için atsaydı o zalim yürek, lüzumu kalmadı artık; çilekeş enkazımı kaldırmaya yeter bir kazma... bir kürek..!
![]() |
#3330 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öyle garip öyle çaresiz
efsaneler de kavga başlatacak enstantaneden en çokta şaşkınlık uyandıracak işte o kadar beklenmedik fukaralıklar, uşaklıklar... Debelenme kalkarız belki de uyandır aklını uykusundan varılacak olan yer tam kuşkunun ortası olsa da uyandır... Hizmetkârı kalınacak olan baştan zapta geçse de uyandır... Gidilemeyecek yol çizilmez dert küpü insanoğluna unutma düş yola... İsyanın ayyaşlığı eşliğin de uzaklarda görünen inançların ışığın da donup kalsın ihtiram da yürek közün üzülme ben devrinin sonu bu değil sese, yüze kavuşulan o yerde olacağım ve düşüncem kalkacak belki ayağa diğer sonları yazmak için... Ben devrinin sonu bu değil inan. Yarınlara ilk yazmak yakışır bize anımsa hikayeyi kulak ver biraz da denizin sesine herşey yalan değilmiş deme vakti bak artık o soruyu bile sormuyorum gün ağarırken kaç kez batmıştır ? Her yürekte bir çok kez....! Kabul ediyorum insan olmanın koşuluydu bu. Şevklerim de olağanüstü kırgınlıklar öğrendiklerimden özür diliyorum hele de hâlâ bilmediklerimden şüphesiz fısıltılara kulak asmayabilirdim astım be dostum akşamla sabahın karışıklığına belki de hiç kavuşmamalarına! Unutmadan avuç içimden gelen kına kokusu unuttum çoktan....bağıra bağıra büyüdüm halt ettim. Ben devrinin sonunu böyle yazmadım şip şak vuracak belki an canımızdan her birimizi ve ben gitmeden gerçeği ibrişimle duvarlara işleyeceğim.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 5 (0 üye ve 5 misafir) | |
|
|