![]() |
![]() |
#331 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ölü Gibiyim
Siyahın içindeki beyaz gibiyim Yaz mevsiminde kışta gibiyim Baharda sararmış yaprak gibiyim Sen bana dönmedin ölü gibiyim Toprağa düşen yağmur gibiyim Dalında kurumuş gül gibiyim İçki içmiş sarhoş gibiyim Sen bana dönmeyeli ölü gibiyim |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Özledim Seni Abi
Ah be abim yine düştün aklıma Yaktırdın yine hüzün dolu sigarayı Ağlasamıydım acaba ölümün ardı Yoksa cennettesin diye sevinmeli Aydın insan güler yüzlü temiz kalpli Bir kaza oldu alıp gitti seni bizden Yunan dağlarımı mezarın olacaktı Ah be abim yine düştün aklıma Takvimde beş haziran doksan sekiz Hani seninle daha balığa gidecektiz Maksat balık değil hasret girdermekti Ben gittim senin ruhun vardı yanımda Adına ağıt bile yaktı seni tüm tanıyanlar Siyahlara büründüm o günden beri Adım Siyah soyadım Karanlık Şair oldu Yüzümde açan gülücük çiçekleri soldu Lanet okuyorum seni benden alan güne Kara talihe daha yaşın şimdi ki ben idin Ben gitseydim keşke sen gitmeseydin Ama Takdir-i İlahi işte sen orda ben burda Hala saklarım yırttığımız o kağıt parayı Sekiz parça etmiştik herkese birer adet Şimdi bende iki oldu biri benim biri Baki'nin Baki de gitti senin gibi trafik denen canavara Abim kardeşim arkadaşım sırdaşım dostum Sen gittin ya sırtım dik olmaz oldu toplumda Gözlerimde ki saflık gitti yerinde intikam var İyilik bitti kötülük saltanat kurdu senden sonra (Bendeki siyahın sebebi can abim Fatih Furkan Aslanov için) (Doğum Tarihi:07-05-1979 / Ölüm Tarihi:05-06-1998) |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özür Dilerim
Nefesim kayboldu soluksuzum Özür dilerim üzdüysem seni Sakın küsme bırakma beni Özür dilerim üzdüysem seni Ağlayacak gibi oldum dün Ben seni kırdım suçluyum Ellerim titriyor hatta affet Özür dilerim üzdüysem seni Gece uyumadım uyuyamadım Seni sadece seni düşündüm Yıldızlar ile dertleştim saatlerce Özür dilerim üzdüysem seni Olmaz asla olmayacak bir daha Sana ben bir gecemi değil Sana bir ömrümü sunuyorum Özür dilerim üzdüysem seni Bu masum kalp sana muhtaç Anla artık vazgeçmem senden Vazgeçemem bırakamam seni Özür dilerim üzdüysem seni |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pamuk Prenses'e İthaf
Bayrak, mavi semandan asla inmesin. Vatanım kıyamet te dahi düşmesin. Kahpeleri kovanlardan eyle bizi. Ermeni iti belli kemiksiz kalmış. Türk evladını paçasından kapmış. Köpeklere sövenlerden eyle bizi. İt kudurmuş gözleri kan ile dolmuş. Belli tekmeleri, köteği unutmuş. Kem gözleri oyanlardan eyle bizi. Kendini satmış ama saklayamamış. Türk evladını biraz ahmak zannetmiş. Vatanı kollayanlardan eyle bizi. Anası Ermeni, babası bin elli. Damatlığı gelinlik gibi ak telli. Adam gibi olanlardan eyle bizi. Siyahi'de delice düşünür olmuş. Aklına kahpeye tükürmeyi koymuş. Ermeni'yi kovanlardan eyle bizi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Papatya Şairi
İyi ******* yeşil gözlü meleğim... Gecenin bu saatinde kim bu densiz diyorsundur... Aslında evet, densizim ama birazda deli... Uyku tutmadı bir türlü... Biraz uyudum ama rüyamda sen vardın... Rüyamda hemen yanı başımda saçımı okşayandın... Bir heves ile açtım gözlerimi ama sen sadece rüyamdın... Elimde değil ben sana ait deliyim... Birazda serseriyim... Seni tanıdığım güne lanet etmekteyim... Ben aslında akılsızın tekiyim... Mahalle tabiri ile senden şut yedim... İki günlük eğlencene kendimi meze ettim... Zaten ilk günden inanmamıştım... Her anımızı hayal sanmıştım... Bazen soruyorum kendi kendime... O seni istemiyor, makul olamazmısın? Ama cevabı yine yapıştırıyorum kendi suratıma... O istemiyor, çünkü sevmiyor ama ben istiyorum çünkü seviyorum... Zaten aşk kural tanımaz derler... Benim ki platonik ama ne farkeder... Sadece birlikteliğimizi kimse bilmiyor... Hatta sen bile... Çünkü kimse bizi el ele görmüyor... Sen yoksun ama resmin var... Onu istiyorum saatler boyu... Seni görünce gevezeliğim tutuyor... Sadece ben konuşuyorum kusura bakma... Ama söz ilk buluşmamız da hep sen konuşacaksın... Ya birde bu kıyafetini çok seviyor olmalısın... Ne bileyim bir aydır hiç çıkarmadın... Allah bilir ya saçlarınıda hiç taramadın... Bu arada pek seçemedim hala dudakların çatlak mı? Ben sana söylemiştim, öpeyim geçsin diye... Sen istememiştin... Neyse boşver bunları... İş nasıl gidiyor alışabildin mi? Kendini sakın yorayım deme... Üzülürüm... İşte benim sana asıl söylemek istediklerim... Seni seviyorumu yazmadım... Çünkü onu yazsam sabahı bulamazdım... Ama sen istersen her harften önce ve sonra ekle... Hatta her nefes alışında... Sen sevmedin ama ben seviyorum... Aslında sen zaten sevmek istemiyordun... Kıskandırmak istedin, kıskandım... Ama seni arkadaşlarından koparmadım... Onun içindir belli etmedim... Bir kere olsun senden başkasına hasret çekmedim... Hatta bir bayram boyunca sokağa inmedim... Neden mi? Anlatayım bahar kokulum... Abin geldi diye seni bekledim... Sen gelmedin... Ben ise sensiz eğlenemedim... Olur da seni aramak için başkasına bakmadım... İşte o bayram da abini kıskandım... Boşver sen anlayamazsın hislerimi... Zaten sevgimi de anlamadın ki.... Hislerimi hiç anlayamazsın... Sana son sözüm olsun... Unutma beni demek isterdim... Adım gibi biliyorum şimdi hatırlamaya çalışıyorsun... Ben seninle olmasam da, sen hep benimlesin... Her ağlayışım da yüzümü okşayan gözyaşımsın... Belki hatırlamanda yardımcı olur... Adım Garip, soyadım Aşık.. Aklı uçuk, dünyası karanlık... Papatya Şairiyim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pardon Arkadaş
Bir anlık seni o sanmıştım Pardon arkadaş, hata yaptım Bir anda saçını okşadım Pardon arkadaş, hata yaptım Saçların sarı, aynı sanki Süt beyaz, kar misali bir ten İstemeden elim uzandı Pardon arkadaş, hata yaptım Sen o olamazsın ki zaten Çünkü o eşsiz ve benzersiz Şeytan söyledi sana tuttum Pardon arkadaş, hata yaptım Onun gibi terkedemezsin Bir anda çekip gidemezsin Bana şarkı söyletemezsin Pardon arkadaş, hata yaptım |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Puşt'un Biri
Şimdi anlatmak lazım birini Herkes tanısın o kafir köpeği Adı malum namıda Puşt olsun Cümle cihan ona karşı olsun Irak'a düzen getirdi kan aktı Düzen dediği köpek yalağı Amacı kanımca Türk toprağı İnsanların içinde en alçağı Sövüyorum her boş anımda Dua ediyorum Irak'lı dostlara Kin kusuyorum kan akıtanlara Türk toprağına göz koyanlara Adını söylerken dilim dönmüyor Elim onu istiyor şamar atmaya Kan istiyorum adını duyduğumda İsrail uşağı haçlı yumuşağı PUŞT |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Radyoda Mehter
Bir ürperti geldi içime Radyoda mehter var İlk Estergon marşı ile Sonra Genç Osman Şaha kaldırdı beni Şarkı türkü değil bu Sanki emir veriyor Haydi kalk hücuma Yok et düşmanları Savun ata mirasını |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Razıyım
Sana olan sevgimi kaybedersem Senin kılına dahi zarar verirsem Bir gelirde ruhumu teslim edersem Cehenneme atsınlar beni razıyım Saçlarının kokusunu unutursam Yasladığın gömleğimi yıkarsam Senden gayrısına göz çevirirsem Cehenneme atsınlar beni razıyım Adını her anımda sayıklamazsam Resmini baş tacım yapmazsam Gün gelir başka bir el tutarsam Cehenneme atsınlar beni razıyım Ben sana Kalubela'dan bağlıyım... |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rüya Gibi
Masmavi gözleri parıldıyor,ürkekçe Hafif bir yel vuruyor ipeksi saçlarına Süzülüyorlar kuşlar misali gökyüzünde Elimi uzatıp tutacak oluyorum saçlarını O parıldayan gözler ateş püskürüyor Korkmamak elde değil, hatta kaçmak Eline uzanıyorum biraz hissetmek için Pamuk eller pençe oluyor asiliğinden El değmemiş bir güzel işte ama asi Masmavi ürkekçe parıldıyan gözler Pamuk misali saf beyaz nazik eller Tazecik bir fidan işte, uzunca ve ince Dokununca kırılacağından korkarsınız Ama dokundurmaz hatta baktırmaz Adı ne bilmiyorum, nerde oturur bilmem Hangi ülkeden onu da bilmiyorum ki Ne yer, ne içer onlarıda görmemiştim Sonra bana bir tokat attı o asi güzel Ve düştüm... Uyandım sonra, anladım ki sadece rüya Rüya da olsa yaşamaya bedel bir rüya Beni rüyada kendine böyle aşık eden Acaba diyorum gerçek dünyada ne yapar Alsam mı? Çıkarsam mı? Rüyalar ülkesinden Yoksa bıraksam mı? Niçin bırakayım ki.. Başkaları görürse ne olur, dayanamam Başkaları ona aşık olursa, yazık olur aşka Birşey yapmalı onu oradan çıkarmalı Birden aklıma geldi, ben orada kalsam Sonra boşver dedim.Taş yerinde ağır O rüyalarımın asi ve el değmemiş güzeli Ben ise gerçeğin ta kendisi, sevdalı yürek |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|