![]() |
![]() |
#331 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Vuslat ya da Matem...
Ne Züleyha'sın ne de Şehrazat, Sen benim ruhumda zakkum çiçeğisin Acı çeksem de, pişman olsam da Geri getiremezsin kutsal mabedi... Masken düşünce görünür hakikat, Senin gördüğün canlı ceset... Bulutlar dağılınca, Ruhun girer irem bağına, Bir ahtapot gibi sardın bedenimi, İskenderin kılıcı da olsa çözemez düğümü Gelme bir daha! Hicran yaralarım sızlar, Başka sevdalara yelken aç! Denizlerin baştan ayağa sana hasret, Sen git Kızıldeniz'e, Firavunun bekler Ateşlere saldın beni, Dumanım semaya varır... Aklımın ucu kadere uzanır... Aşk sebebde bir perdedir bilirim Çık karşıma kim daha yaman Sen mi çok seversin yoksa Mecnun mu? Ölesiye sevmekte yetmedi sana Prangalara vuruldu duygularım Bir vuslata bir ömür verilir mi? Verirdim lakin sana yetmedim... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yağmur Zamanı...
Vakit akşam üstü Şehir ışıl ışıl... Çisil çisil yağan yağmur... Her damla yüzüme vuruyor Sana olan özlemimi hatırlatıyor Şair ne diyor: Beni bu havalar mahvetti, Bu yağmurlar bitirdi Çimler ne güzel kokuyor, Tıpkı senin kokun gibi Bir otobüs durağında seni bekliyorum Belki gelirsin diye Bir elinde şemsiyen, Yüzünde tatlı gülümseme Dalıyorum gecenin karanlığına İliklerime kadar ıslanmalıyım, Seni yaşamalıyım... İçimin yağmurlarını sorma, Akan dereler gibi... Seni yağmurlu bir gecede kaybetmiştim Ayların özlemi, yalnızlığın sitemi, Yağmur dolusu... Çaresizlik ya onu şimşeklere sormalı Yıldırımlar haber verir Burada seni beklediğimi İliklerime kada ıslanmalıyım Ve seni her saniye Yağmurlarda yaşamalıyım... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yağmur...
Gitti O nur Yetiş ya Nur İçimde sur Yağmur yağmur... Su ver güle Bitsin çile Ruhta şule Yağmur, yağmur Benim bu dert Yok şikayet Sırdır niyet Yağmur, yağmur... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaktın Beni...
Bir kıvılcım yetmişti yanmaya Sen kendini yaktın Beni de aşkınla yaktın Bırakıp gidişin bu yangını Söndürmeyecek inan Bu sefer özlemler yüreğimi yakacak Sızlayacak kalp ağrılarım Her yangın haberi Ruhumu yeniden alevlendirecek Hatırlatacak sana duyduğum Aşk yangınlarını Bu yangınlar sönmeyecek Küllerinden yeniden alevlenecek Yakıp, yıkacak gönül ormanlarını Söndürmek için Senin göz yaşların yetecek, Benim gitmelerim... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yalan Değilmiş! ...
Dur gitme yanımdan, yalan söyledim, Sevmiyorum deyişinde yalandı, Bil ki her saniye seni özledim, Ayrılık geçer deyişinde yalandı... Dur gitme yanımdan yalan söyledim, Gönlüm geçer, deyişinde yalandı. Rüzgarlarda saçlarımı taradım, Dolunaylı *******de aradım, Gönüller buruk, sevdaya yar aradım. Gelişimde, gidişimde yalandı... Dur gitme yanımdan yalan söyledim, Gönlüm geçer, deyişinde yalandı. Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yalan mıydı?
Söyle sevgilim söyle... Bu kadar acı, bu kadar ızdırap, Yalan mıydı? Hani seni ölürcesine sevmek, Duyguları tek tek mısralara dökmek, Sensiz dünyaları görmemek, Söyle sevgilim, söyle hepsi yalan mıydı? Yalan mıydı, sensizliğin sevdası, Yalan mıydı, bu yüreğimin yarası, Yalan mıydı, bahtımın karası, Söyle sevgilim, hepsi yalan mıydı? Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yalancı Kalbim...
Sevdim delicesine,sevdim ölürcesine, Bir gül bahçesine girercesine sevdim... Ben sana ihanet etmedim kalbim! .. Yalanlarla avutmadım, Yaşadım sensizliği, Gördüm kimsesizliği.. Sen yağmurlarda yoldaşım oldun, Aşkı,vefayı senden öğrendim, Acıları sende tattım.. Yürek yangınlarını, Hüzün şarkılarını sen terennüm ettin.. Ben sana ihanet etmedim kalbim! .. Hercai güzellere gönlümü esir de etmedim! .. Sadakat yeminiydi benimki.. Her çiçekten bal alan, Bal satan da olmadım! .. Kusura kalma zümrüt gözlüm, Ben kalbimi yalanlara satmadım.. İncimsem de,incitmedim gönlünü.. Sözlerin söz değil, Yalanların yalan değil.. Bu sevda,bir güne has değil! .. Ben sana ihanet etmedim kalbim.. Öz bir,söz bir,sevda bir... Benim dünyamda özlem var,hasret var.. Kalbim geceye bil ki esir, Zümrüt gözler,yalancı dünyamda, Ne sultan,ne de vezir! .. Ben sana ihanet etmedim kalbim.. Arzular sonsuz, Lakin, Mutluluk bana göre değil birtanem... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yalanmış Meğer...
Ümidi hasreti, bir yerde bırak, Hayat denilen imkansız tek sokak, Sevdalar bitmiş, arzularsa ırak, Özlemlerden gayrısı, herşey yalan! .. Sevdiklerin birgün seni terkeder, Gönül matemli, hayatsa derbeder, Ağ düşer saçıma, yıllar farkeder, Aşktan başka bence, herşey yalan! ... Nedamet fayda vermez; ah seninle, Hicranlar, isyanlar, kalır kendinle, Ömür bitiyor; sen ağla derdinle, Bil ki rahmetten başka herşey yalan! ... Neylersin kaderim, sevdamı biçti, Sevenler gitti, kervan çölde göçtü, Seni yollar beklemekle geçti, Yalnız resmin kaldı, gerisi yalan! ... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yalnızlığımı Yakacağım...
Yeminler ettim geceye, Boğmasın beni karanlıklar Islatsın ruhumu yağmurlar, Dinsin içimdeki öfkem, bitsin sitemim, Yok olsun gönlümün tarumar günleri... Sevdalar el ele iken ben yine Viran ellerdeyim Sensizliği değil yaşamak Yalnızlığımı yakacağım, Sana ait bir resim var tek elimde, İsmini sorma zaten heran dilimde Yürek yangınlarımı sormasın kimse, Sevenlerim gönlümde... Seni sordum huma kuşuna, Gurbet kuşlarına, Dönüşü zor dediler... Pamuk yüreğimi yakacağım, Haberin olsun... Düne ait ne varsa tüketeceğim... Yarınım ise harabe... Sevmeni beklemeyeceğim, Aşkım bir ömür boyu sürecek, Gel al götür beni... Yoksa yalnızlığı yakacağım... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yalnız Seni İstedim...
******* sabah olmayı, hiç bilmedi, Zaten seni sevince, yüzüm gülmedi, Düşlerim gözümün önünden gitmedi, İsteyince aşkı, daha ne istedim! ... Senden tek canım, demeni istedimse; Yalnız hayatımdan, çok seni sevdimse, Bu sevgimiz hiç bitmeyecek dedimse, Bana söyle, çok şey mi istedim senden? ... Seni sorduysam, bilmediğim yadlara, Var mı diye baktım isimsiz adlara, Kaç kez sahilde sordum yatlara, Bilmem ki yıllardan çok şey mi istiyorum? Yeter ki benimle ol, neler verirdim? Ümitlerle hergün yanına gelirdim. Üzülür diye ne potlar devirirdim. Senden gül istedimse, sev mi istedim? Allahım nedir alnımda kara yazım? Tükendi sesim, çıkmıyorsa avazım, Yeter ki sen mesut ol, tek bir niyazım Hayata küstüm, ben çok mu şey istedim? Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|