![]() |
![]() |
#331 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gül Takamadım
Bakınca göz değer diye yar, eller Duyunca söz eder diye kem diller Görünce kıskanır diye bülbüller Sarı saçlarına gül takamadım Kendini senle bir tutmasın diye Kokunla uykuya yatmasın diye Tenine dikeni batmasın diye Sarı saçlarına gül takamadım Bana armağansın bana ödülsün Sen bir mutluluksun sen bir ömürsün Güllere gerek yok sen zaten gülsün Sarı saçlarına gül takamadım Anlatmak imkansız gülü ve seni Arıyorum her an gülde sevgini Seçipte en güzel gülün rengini Sarı saçlarına gül takamadım Kalkıyor kallmakta bir kara tren Tek yolcusu benim yok başka binen Ayrılık garında elveda derken Sarı saçlarına gül takamadım |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gül Yüzlü Vampir
Ortasındayım çizgilerin Ipıssız bir nehirdeyim Su aktığında Ve gül ağladığında Ben gülebiliyorsam hala Gül yüzlü bir vampire Kan içmeye doyacaksın belkide Ben seni beklediğim için Çizginin ortasında Bebeğim Çünkü Gülmeyi öğrendiğimde Ağlamayı öğreneceğim yeniden Sen beni kurşunladığında Mutlumusun? ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülerken Ölmek
Aşk kandığım Aşk yandığım Aşk inandığım Aşk seni Tiridine bandığım Hayatın ta kendisi Sakın hiç gülme Sakın hiç ölme Gülmekte benimle Ölmekte.. Ama en güzeli Gülerken ölmek Senle birlikte |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülizar
Gülizarım vardı Anlatmıştım sana Ahu zarım Bir bebek Gülizar Camcı Nusretin vitrinini süslerdi Mavi gözleri vardı Kalkık ufacık burnu Daha beş yaşındaydım Ve dudaklarına bayılırım Geçerken Kasaplar Çarşısından Sonra Bir gün bir balık gördüm Gülizarın köşkünde Oturup ağladım Okul yolunda Son teneffüs ziliydi zaman Çalıyordu çok uzaklarda Yıkılışları Bittim Koptu orda her şey Hayaller umutlar Kopar oldu Bir bir insafsızca Ta ki Seni görünceye kadar |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülüm Hey
Bir dağ başındasın Dağ senin başında gülüm hey Bu ne duman Bu ne sis Kırağı ve sessizlik Silahın ne kadar soğuk Sıla ne kadar uzak gülüm hey Bir kurşun bir yankı Ovalardan dalganıp sana dönen Çığlıklar.. Ve postallarıma ezmeye kıyamadığım kardelen çiçekleri Bahar ne kadar uzak Kış ne kadar soğuk gülüm hey Leylekleri özledim Bir martıyı Çatanaları Aznavur kokusunu isyanların Çakıcının mavzerini özledim Bir şaki kadar yanlızım Korku ne kadar hain gülüm hey Maaşımı almadım daha Sigaram bitti Uykuyu çoktan unuttum Kepimin siperliği buz tuttu hey.. Karpuz kavun.. Ve Kırkağaç Ovası ne kadar büyük gülüm hey Mektumunu dün aldım daha Sağ cebimde duruyor şimdi Sağ cebim yırtılmıştı dikemedim Sensizlik ne kadar zor gülüm hey |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülün Külü
Bir avuç kül Herşey Bir yaprak gül Sevdan Küller uçuşur Tozlu yollarında ruhumun Yanmış yıkılmış evler görürüm Gözü yaşlı çocuklar El sallar camsız pencerelerden Gül kokularına karışır Yorgun nefesim Avuçlarımda yıpranır yaprakları Su ister gözlerim Kurumuş çatlamış kaynaklardan Toprağı kazır kazır tırnaklarım Islanır ellerim Korkunun bin bir rengiyle O gül kül olur hasretinle İsyanı konuk eder bedenim Sev diyorsun bana her şeyi sev Sen yoksan Sen uzaklardaysan tel örgüler boyu Ben sensizliği nasıl severim Gül nasıl kül olmaz hasretinde.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülüşün
Öyle sıcak ki gülüşün Yeşil bir şarap kadar Sıcacık bakışların Şu soğuk ve anlamsız evrende Öyle sıcak ki gülüşün Gerilere alıp götürüyor beni Mazinin Silinip kaybolmaya Yüz tutmuş yanlızlığına Isınıyor anılar Öyle sıcak ki gülüşün Öyle sıcaksın ki Unutuyorum soğuk iklimleri Ve beni bırakıp gideni Hain yanlızların evrenine |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gümüş Teller
Dert küpünde oyun olmaz Kulağında küpe yoksa Günün ilk ışıklarının Seher yeli delip geçer Üşürsün Gün vurmamış Hayal kuytularında Altın bileziktir şıkır şıkır Anılar... Kollarında uyutmaya kıyamadığın Hafiflersin hatırladıkça Rüzgar gibi geçen o ilk gençlik yıllarını El ele tutuşur Yürürken sonsuzluğa Sensizlik güle tapıp Melhem olmaz Ne ilk bakış Ne de edilen o ilk yemin Gururlanıp utanma Ne benden Ne de o ilk sevdiklerinden Yemişler tükenir gibi Düzenbazlık oyun olmaz ise eğer Marpucundan gümüş teller dökülür Sazende kayıklarının Vallahide billahide En güzel yemindir İnanırsan hesapsız... |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gün Solacak
Gün solacak Ben öleceğim Belki birkaç damla gözyaşın Islatacak mezar taşımı Gün solacak Çağıracaksın belk ismimi belli belirsiz Karanlıkta kalacaksın bir kaç gün Sonra unutacaksın beni Hayat devam ediyor diyecekler İnanacaksın Kandırıpta kendini Gün solacak Ben öleceğim Sen yaşayacaksın Eminim hatırlamasan bile İzlerimi Mutlaka taşıyacaksın |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günah Ve Silah
günaH değilmi banA nasıl ama nasıL unuttum sözlerinİ ben artık ben değiliM yaşıyorum bir başka alemdE silaH şurda yanı başımdA gel ama gel ne olur hemen geL bak kapattım kahve rengi gözlerimİ açınca seni son kez ama son kez göreyiM sonra doğrultup namluyu basacağım tetiğE |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|