![]() |
![]() |
#331 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4239
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bİr Yabancimiyim...
Uzaklardan Gelİp GeÇme GÜlÜm Bİr Yabanci Degİlİmkİ Yillardir Beraberdİk Uzaklara DÜŞmeyİ Bİzmİ İstedİk Uzaklardan Gelİp GeÇme Ben Yabancin Degİlİmkİ Hasret Çekmeyİ Benmİ İstedİm Senden Uzaklarda YaŞmayi Özlemİnle Yanmayi Benmİ İstedİm Şİmdİ Yabanci Oldunk Bİr Bİrİmİze İnaniyorum Ben AŞkim BÜyÜk Sevgİmİze Bu Dargiligi Sen Çikarttin Gİdİpte Ellere Aldandin Bu Darginligi Sen Çikartin Uzaklardan Gelİp GeÇme Ben Yabancin Degİlİmkİ..................... |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() özledim seni...
Özledim seni. Çocuk gibiyim bugünlerde herşeyden alınıyorum.Biri azıcık içime dokunan birşey söylese ağlayacak gibi oluyorum.Sanki sonu olmayan kapkaranlık bir yoldayımda çıkış arıyorum. gülüşlerim birtürlü yansımıyor dudaklarıma hep yarım, eksik günler yaşıyorum. Yüreğim ağır geliyor bana hayata karşı bir yenilmişlik, bir boşvermişlik içindeyim. Oysa kent uzun zaman sonra güneşe açtı kucağını. Bense nereye gitsem gıri bulutlar sürüklüyorum peşimden. Güneş bir benim üstüme doğmuyor nedense. |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() mavi...
Hayat geçiyordu ellerimin arasından ben bir evin köşesinde yalnızlığımla başbaşaydım. Yaşanmamış zamanarım yapşanmamış öykülerim vardı, mevsimler hep kayıptı. Sahipsiz *******in yorgunuydum ben. Bana eşlik eden duvardaki gölgelerdi onlar sadece ayaldi. İçimde gizli kalbış sevinçlerin açığa çıkmamış heyecanları birtürlü hayata geçirilememiş mutluluk formulleri taşıyordum. Kimse bilmiyordu bende anlatamıyordum. Aşk kapıdan bile uğramıyordu yada ben onu göremiyordum. Mavi bile çoktan terkedip |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() dokunmayın bana...
En yitiK anımdayıM ... DokunmayıN banA..... Şiirlerimin bir mısrasına meze olursunuz sonrA..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ÖLÜMÜNE SEVDİM...
Böyle bir şey yok, adını koyamadım, sevgi mi? ask mı? hayır aşktanda öte Ama yasak bir sevgi bu olmaması gereken Kalp söz dinlemiyor ki; Sen evli ben evli nasıl sevgiyse Biz senle imkansızı yaşıyoruz Ama sen herşeye değersin Ucunda ölüm bile olsa Senle hayata başlamışım ben farkında olmadan Olsun imkansızı yaşamakta güzel İçinde sen varsın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() vur neşteri kalbime ama......
NeŞtErİ VuR KaLbİmE SeN yOkSaN EgEr BeDeNiMdE,TeNiMdE;;; eN KeSkİn KıLıÇ BiLe SeNiN GiBi KeSeMeZ BiR KeReDe!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 9 Thanked 30 Times in 22 Posts
Üye No: 44131
İtibar Gücü: 1682
Rep Puanı : 12536
Rep Derecesi :
|
![]() Paylaşım İçin Teşekkürler
![]() |
#338 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() beklemek......
gözlerim ızaklara dalıp gidiyor sadece bekliyorum... içime beklemenin ağırlığı cöktü elim kalum bağlı bıraktı beni gidişinle..artık hiç bişey yapmak gelmiyo....gözlerimde senin hayalin..ellerimde dokunuşun...kaldı bense sadece bekliyorum seni... baska hiç bişey yapaöaıyorum.. ya dönmezsen geri..işte.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kurtuldum...
seninle kopardık bütün bagları herşey bitti artık bil bundan sonra kırıldı ömrümün umut dalları kendine yeni bir sevgili bul bundan sonra geçmişimiz bir düşün yalnız kalırsan maziyi hatırla zaman bulursan neyleyim sevgilim pişman oldursan başını taşlara vur bundan sonra kurtuldum senden böylece ibadet başlattım artık her gece mutluyum ben böyle bence tanrıla aramda dır aşk bundan böyle bitmesin isterdim aşkımız bitmesin isterdim duygyularımız ne çıkar sel olsa göz yaşlarımız |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() TAhir ilE zühRe...
Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil, bütün iş Tahirle Zühre olabilmekte yani yürekte. Meselâ bir barikatta dövüşerek meselâ kuzey kutbunu keşfe giderken meselâ denerken damarlarında bir serumu ölmek ayıp olur mu? Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil. Seversin dünyayı doludizgin ama o bunun farkında değildir ayrılmak istemezsin dünyadan ama o senden ayrılacak yani sen elmay |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|