![]() |
![]() |
#3461 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Temel askerde albayın postasıdır ve odasının önünde durur bu sırada
karşıdan bir başçavuş ve bir binbaşı gelmektedir başçavuş ve yüzbaşı temele : -albay içerdemi -temel: içerde olması lazım bir bakayım der kapısını çalar selap verip albaya -gomutanım dışarda 6kazıklı ve bir yürüyen galaksi sizi sormaktadır.
![]() |
#3462 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Eski zamanlarda bir gün su, ateş ve ahlak askere gitmeye karar vermişler. Bir gün tatbikatta birbirlerini kaybetteklerinde nasıl bulacaklarını sormuşlar bunun üzerine;
Ateş, nerede bir duman görürseniz beni orada bulabilirsiniz oraya gelin demiş. Su ise nerede bir şırıltı duyarsanız oraya gelin beni orada bulabilirsiziniz demiş. Ahlak ise beni bir kere kaybederseniz bir daha bulamazsınız boşuna aramayın demiş.
![]() |
#3463 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir USA Askeri Birliğinde açının yemekleri yüzünden millet hemoroid olmuş. Tam 107 kişi yatak yorgan yatıyormus. Bir gün Revire gezmeye gelen komutan her askerin önüne duruyor ve soruyormuş:
- Merhaba asker , hastalığın nedir ? - Merhaba komutanım , hemeroidim var - Tedavi olarak ne yapıyorlar ? - İlaçlı pamuk efendim. - Bir arzun var mı asker ? - Bir an evvel iyileşip tekrar vazifeme dönmek istiyororum komutanım... Komutan herkesin önünde durup aynı soruları sormuş ve hep aynı cevapları alınca memnun olmuş. Sıra en son sıradakı adama gelmiş. Ona da aynı soruları sormaya başlamıs: - Merhaba asker , hastalığın nedir ? - Bademciklerimden rahatsızım efendim. - Öyle mi ? Peki ne ilaç kullanıyorlar ? - İlacli pamuk efendim. - Güzel. Peki bir isteğin var mı evladım? - Var, efendim. Mümkünse sıra bana gelince pamuğu değiştirseler diyecektim de....
![]() |
#3464 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Erler sabah yoklamasında, çavuş içlerinden birine soruyor;
- Söyle bakalım nerdensin ? - Maraş'lıyım komutanım.. Çavuş sinirleniyor ve askere okkalı bir tokat atıyor. Ardından tekrar soruyor - bir daha söyle bakalım nerdensin ? - Maraş'lıyım komutanım.. Çavuş bu sefer iyice hiddetleniyor ve askere okkalı bir tokat daha atıyor. Ardından tekrar soruyor - ulan sona son defa soruyorum nerelisin ? - Kahramanmaraş'lıyım komutanım.. - Hah şimdi oldu diyor çavuş ve yanındakine soruyor, - Oğlum sen nerelisin ? - Kahramansinop'luyum komutanım !
![]() |
#3465 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vietnam savasinin en kritik günleriydi. Genç Amerikali asker memleketteki esine mektup yazarken itirafta bulunacagi tuttu: - “ sevgilim, buradaki kadinlar yalniz para için yatiyorlar. Böylesine para canlisi insanlara daha önce hiç rastlamadim.”
Kisa süre sonra esinden söyle bir cevap geldi: - “ sevgilim, sakin onlara 50 dolardan fazla para verme, ben burada ancak o kadar alabiliyorum.”
![]() |
#3466 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zorunlu askerligini yapmakta olan genc babaannesine koli icerisinde bir el bombasi yollar, pimine yapistirdigi kagitta;
-Babaannecigim, benim acilen izine gelmemi istiyorsan lutfen bu halkayi yerinden cekip cikar!...
![]() |
#3467 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() skerliğini doktor olarak yapan bir er komutanın karısıyla her gece cinsel ilşkiye girmektedir. Ve komutanın karısı, ere; "Ya bu böyle gitmez. Bu işi kocamın haberi olacak şekilde yapsak daha iyi olur" der.
Er de "Nasıl olacak bu iş?" diye sorar ve kadının aklına şahane bir fikir gelir ve de bunu ere anlatır. Komutanın karısı hasta numarası yaparak kocasını çağırır ve kocası da tabi ki doktor olan erini çağırır "Karım hasta" diye. Er gelir ve komutanı, erine "Ya karıma bir bak. Ne oldu acaba, çok hasta galiba" der. Er de karısına bakar ve "Komutanım, karınız çok hasta" der. Komutanı " Ne oldu oğlum, ne var" diye sorar. Er "Söyleyemem" der. Komutanı "Söylesene oğlum ne var?" der. Er de "Şey komutanaım karınızın rahiminde akrep var" der. Komutanı korkmuş ve heyecanlı bir şekilde "Oğlum, ne yapacağıze diye sorar. Er: -Komutanım, karınızı *ikerken akrep sizin *ikinizin kafasını tutacak ve akrebi oradan alacağız.. -Oğlum ben yapamam -Yapmanız lazım komutanım, karınızın çok az bir ömrü var. Komutanı utanarak: -Ya erim, sen yapsan olmaz mı? -Sizin için olur komutanım. Der. Er, komutanın karısına girip çıkmaya başlar. 1 olur, 2 olur, 3 olur ve komutanı sorar: -Oğlum, daha yakalamadı mı? -Yakalamadı komutanım. 4 olur, 5 olur, 6 olur ve komutanı biraz daha sinirlenerek ve bir o kadar da utanarak "Oğlum yakalamadı mı?" der. Er de "Yakalamadı komutanım" der. Neyse, 10 olur, 11 olur, 12 olur. Komutan yine aynı soruyu sorar, er de zevkten dört köşe olmuş şekilde aynı cevabı verir ve komutan sinirlenir: -E be oğlum, boğ bari akrebi...
![]() |
#3468 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüzbaşının çok sevdiği ve güvendiği Onbaşı Mehmet`in cezalandırdığı er, yüzbaşının karşısında :
-Komutanım benim bir şikayatim var. -Söyle. -Mehmet onbaşı beni döğdi. -Git, ben onun cezasını veririm. -Ama yüzbaşım; hem döğdi , hem söğdi. -Anladım, git cezasını veririm. -Anama babama laf etti. -Git cezasını veririz dedik ya. -Benim anam da yohtur, babam da yohtur. -Allah rahmet eylesin.Benim de öyle.Sen git anladım. -Ama yüzbaşım, Mehmet onbaşı benim anama da laf etti , babama da laf etti.Anam da yohtur, babam da yohtur.Anam da sensin, babam da sensin. Yüzbaşı : -Derhal koş; çağır Mehmet Onbaşı`yı buraya! dedi.
![]() |
#3469 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki subay aralarında konuşuyorlarmış:
-"Bizim karılarımızla sevişmemiz görev midir, angarya mıdır? "Başlamışlar tartışmaya, görevdir,angaryadır.. Ama bir türlü sonuca bağlayamamışlar ve erin birine sormaya karar vermişler. Er yanıt vermiş: - "Görevdir, komutanım" "Niye?" Angarya olsaydı onuda bize yaptırırdınız..."
![]() |
#3470 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstanbullu Asker
Askerde İstanbul'lu bir arkadaş acemiliği tamamlamış, kura çekiyor.. Elini torbaya daldırmış, bir kağıt seçmiş. Komutan: - Bu mu oğlum? Asker: - Hayır komutanım ben Sarıyer' liyim ve sarıyer orduevini istiyorum. İçime doğdu bu kura İstanbul ama Sarıyer değil.. Demiş ve kağıdı açmadan torbaya atmış. Karıştırmış, karıştırmış ve bi kağıt çıkartmış. Komutan: - Evladım bu mudur? Asker: -Evet komutanım budur.. Kesin hissettim bu sarıyer orduevi... Komutan kağıdı açmış ve..... -Evladım Sarıyı tutturdun da Kamışı nerene sokacaksın bilemiyecem...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|