![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Habermi Geldi
Derdimi sorma toprak dertli Vatandır İnleyipte ağlayan sende yatandır Karanlık çökmüş ufka,beklenen tandır İstiklal Harbinden haber mi geldi? Kem gözler değdirmiş yurduma nazar Zulmet tahtı sırtında yürekler mezar Hani nerde hürriyet asude bahar Mustafa Kemal'den haber mi geldi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Halimeli Şiirler
Halime'li şiirler yazacağım Demiştim sana Gölpazarlı Halime'nin Yanaklarını al al kızartacak şiirler Sonra.. Halimeli şiirleri anlatacak Düşler yaşatacağım Demiştim sana Gözlerini meraktan Güneşe edecek şiirler Hiç açmamacasına Ardından Halimeli şiirlere hayat verecek Öpüşler sunacağım Demiştim sana Yüzyıllık uykuda ki Prensesi kıskandıracak öpüşler Ve nihayetin de Halimeli şiirler Dudaktan dudağa arzuyla Dilden dile fısıltıyla Gönülden gönüle coşkuyla Sevenleri kabuşturacak Demiştim sana Biliyormusun? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hangi?
Hangi şarkıda saklı gözlerin Hangi şiirde saklı sözlerin Hangi takvimde saklı ilk yaz Hangi gümüş çerçevede çocukluk resmin Hangi mufakta kaldı ilk aşk ateşi Hangi kumsalda Babilin asma bahçeleri Hangi sokakta kaldı örgülü saçların Hangi sıralarda ilk okul sınavların Hangi odada vuruyor mavi guguklu saatin Hangi gönülde kimbilir ilk gençlik ümitlerin Yıllar mı aldı götürdü herşeyi Yosa senmi terk ettin bir şeyleri Bu soruları cevaplarken beni hatırla |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasırına Razıyım Sılanın
Dün sormayı unuttum Bizimkiler nasıl bu ara İzafi mi yine hesaplar İyimser mi Hatça Ana İzdüşümün de ne görüyorlar zamanın Buzağı vermiş mi sarı kız Kuşadası kuşanmış mı gelin kuşağını Şehir Kulübü açıkmıymış hala Kuş Burnu'nunda balık kalmış mı Kalmış mı pencerede beni bekleyen Geç kızanım Kuş tüyü döşşeklerden vazgeçtim Sakız gibi yatak çarşafları sizin olsun Hasırına razıyım sılanın Lakin kanımıza girmiş gurbetlik Kulluğa gönlümüz hoş Aldırış etmiyoruz Diz büküp gerdan kırmaya bayılıyoruz Aksesuar gibi dursakta bu şehirde Alaşağı edemedik içimizden Ne hayallerimizi Ne sevdalarımızı Dönüşü dersen Biz dönüştük bir kere Geriye Dönüş... O bir türkü dilimizde Bir kaç damla gözyaşı Elimizi ıslatır bazan O kadar.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasretin Ağarmasın
Hasretin ağarmasın Hala canlıysa eğer Beni beklerken Kar beyazı mevsimler Ve ayrılık kızgını güneşlerde Bu işkence bitmez bilirim Ölürüm bilirsin İşkencem çekilmez |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hata
Hatayı paketledim Kiloya ulaşmadı Ama gramı geçmiş Eyvah mı demeli Yoksa... Kara kara düşünmeli mi En iyisi Hatayı hatasız yapmak Yani sürek li hata yapmak Tartamazlar o zaman |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hatıralar Mabedi
Basit olmak severken Dille söylemek Gözlerle anlatılmayanları Sarılmak sana Sık sıkıya sarılmak Ve susmak Hiç konuşmamak Kokunla uyuşmak Teninle barışmak Bir dokunuşla Ve bin uzak kaçışla Dönüş yolunun başlangıcında Gölgemle birlikte Sana yürümek Ne kadar güzeldir Bilirmisin Bin mum dikipte Hatıraların mabedine Seni beklemek |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hatırası Var
Yıllarca bekledim geri dönmeni Çalıpta kapımı geldim demeni Unutamam seni,senin sevgini Kırmızı bir gülün hatırası var Şarkılar hüzünlü şarkılar dertli Neler yaşamıştık ne çabuk bitti Sevgilim deyişin gözümde tüttü Şipşirin bir dilin hatırası var Baharı yaşarken bakışlarında Yorulmadım hayat yokuşlarında Beyaz mendilimin nakışlarında İncecik bir elin hatırası var Sanma ki yerini başkası aldı Sanma ki hasretin biraz azaldı Sanmaki sevdamız mazide kaldı Ruhumda bin yılın hatırası var |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hatırla....
Hatırla o geçiş noktasında O mavi çizgi şeklindeki Bir görünüp bir kaybolan noktada Beyaz bir gelinlik giymiş Bir ucunda beni bekleyen Çok merak ettiğim Bir yaz rüzgarı kadar saf ve masum Ve sonradan gelen Geleceğim ile Diğer ucunda yuvarlanarak geldiğim Siyah.. Simsiyah mazim Bizi birlikte hatırla Arzu öldü Elem memnun Sevgi uçuk ve kaçık Aşk ne bir anlık ne de sonsuz Hepsini..hepsini benimle birlikte hatırla Şekilsiz bir şekle büründü Anlatılmaz bencillik hatırla Yüksüğünü kaybettim teyzemin Yamaları dikerken cumbada Şahmeranın hikayesini hatırla Arzuladığım Cennet cehennem arası bir şey Yani dünya yani yaşam Hatırla Elemim Seni bulmakla kaybetmek arası bir şey Yani evlilik Yani doğumlar Hatırla Sevgim Seni kıskanmakla unutmak arası bir şey Yani birleşmek Yani sarılmak Hatırla Çılgınlık tarifime sığarsa eğer Bu şirimi oku ve hatırla Özlemek fiilini Ve evlilik cümlesini Aynı şarkını güftesinde kullanmayacaktık hatırla Hatırla Bir sabahtı her şeyin olup bittiği gün İyi hatırla |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Havadisler Havagazı
Öylesine bir bozuk düzen tutturmuş gönlüm Bir bolşevik kadar soğuk yüreğim Bombardımanı bekliyorum sanki Zaman İkinci Dünya Savaşı trafiğinde Devran ne tarafa bilinmez içimde Gürültü etseler kızıyorum Gülseler ağlıyorum Bir izdiham ki sorma gitsin beynimde İşlek bir işkencede selamım Bir ses yıkıyor ortalığı Devir Zeki Müren devri değil amma Klakson mu klarnet mi bilinmez Ama hayli kangren Yinede çakırkeyf ediyor beni daha içmeden Çakıştık işte böyle duygularımla ben Onlar fakir ben hakir gözüküyorum Şu yakamoz seyrinde gülmeden Çapulculuk ediyor ayaklarım Altı delik bir ayakkabı Ve baş parmağımın yer elması gibi fırladığı O rengi siyah teni beyaz çorabım Kumsalın o pudra şekeri örtüsüne Ve yaz sıcaklarının ağdalı tortusuna Aldırmadan özgürce Aftosum olmuş ay Güneş ağlamaklı ihmal edilmekten Çarpım tablosunda takvim Çarçabuk geçiyor zaman İhtiyarlıyor suretim O sırsız aynalara bakmadan Daha dün Gelmiştik buraya sanki Sanki daha dün gelmişti bahar Havadisler havagazı Ateşle yaklaşılmaz alim Allah Hayal hanemde tükendi herşey Şimdi Yanlız Yanlızlık var |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|