![]() |
![]() |
#341 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kalbimin Ve Aşkımın Cenaze Töreni
Bugün bir cenazenin, Son yolculuğuna eşlik ettim, Onunla geçirdiğimiz zaman, Anılar birer birer, Resmi geçit yaptı gözlerimde. Oysa ne çok da hayat dolu, Nasıl da umutları vardı... Son duası yapılırken sordu imam, Merhumu nasıl bilirsiniz ey cemaat? İyidir dedim canhıraş bir sesle, Ama bir günahı vardı ki, Onun için yandı cehennem ateşinde. Suçu sevmekti, hem de ölürcesine, Cezasını dünyada çekti o bence, Gömün gitsin artık, aşk da bitti, Her nedense... 03.03.2007...19:20 Eylül Gökdemir
![]() |
#342 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kalbimin Dileği
Uykusuz geçen *******den sonra, Gözlerim kan çanağı, Sabahı karşılamak var ya... Duvarlardan silinen gölgelerin, Sessizliği terkedişi... Yankısı duyuluyor kalbimin bomboş... Bir temizlik işleminden sonra, Dönüp baktım ki... Kirlerinden arınmış, Acılarından kurtulmuş, Tüm yaraları kapanmış ve... Gerçek bir seven bekliyor ufukta... Adını bilmediğim, Sesini duymadığım, Yüzünü görmediğim, nerdesin? Yalnız kalbime gelir misin? Umut olup, huzur verir misin? Eylül Gökdemir
![]() |
#343 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kahretsin, Kahretsin, Kahretsin, Hala Seviyorum
bu gece yine eski defterimi aldım elime, sessiz çığlıkların eşlik ettiği bir gezintiyle kayboldum sayfaların içinde... onun olduğu sahile kırdım dümeni, bilinçsizce... bulutlar yağmur yağdırdı yüreğimin her köşesine... salkım salkım sevda çiçekleri açtı, boy verdi yine... anladım ki unutulamıyormuş, gidilemiyormuş başka iklimlere... ne başka iklimler, ne başka kalpler dindiremiyor kalbimdeki sancıyı... uzanan elleri tek tek kırıyor, konuşmak isteyen dilleri bir bir koparıyor gönül elim... sonra dönüp usulca fısıldıyor... sen onu sevmekten hiç vazgeçmedin, yapamazsın biliyorum... KAHRETSİN, KAHRETSİN, KAHRETSİN.... HALA SEVİYORUM.
![]() |
#344 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kahreden Yalnızlık
Bir dağ başı yalnızlığında üşüyor ellerim, kalbim, Avaz avaz haykırıyorum sokağın sessizliğinde, seni özlediğimi, Pişmanlıklar yakıp kavuruyor ciğerlerimi, soluklanamıyorum, Karanlığıma bir ışık, çaresizliğime bir umut olsan, gelsen, Bu kahreden yalnız geceme neşe versen ne olur? Şimdi gökyüzünden bir yıldız kayıp karıştı geceye, Kirpiklerimde delicesine oynaşan bir bulut, Bir serap gibi geziniyorsun susuzluğumda, Eylül GÖKDEMİR...31.01.2007 Eylül Gökdemir
![]() |
#345 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kahpe Dünyanın Kahpeleri
Ne gitmeler tüketebilir yaşananları, Ne bekleyişler getirir, katlettiğin aşkımı, Bir hüzün türksüdür, dillerde dolanan, Bir ayrılık var, bayrak misali dalgalanan, Bir ihanetin son perdesinde oynanan, Fail-i meçhul garip bir yüreğin durmadan kanadığı, İhanet edeninse sürekli acıtasyon yaptığı, Timsahın gözyaşlarıdır! Sustu kelimeler, tükendi bilinenler... Kalem susar, göz susar, dil susar, yürek susar... Derin bir âh yükselir, arşa kadar... Susmalara tercümandır parmaklar, Yazar, yazar, yazar... Hiç durmadan, bıkmadan, usanmadan, İhanetleri, yalanları, aldanışları yazar... Cümleler kurulur, kelimeler aranıp bulunur, Serzeniş değil, gerçeklerin son durağıdır parmaklar. Satırlar şahittir, kelimeler şahittir, heceler şahittir, Şahit olmasalardı keşke, kanamalara, yalanlara... Körolasıca, yapılanların ihanet sayılmadığı, Yaşananların inkâr edilip, sütten çıkmış ak kaşık misali, Mazlum rollerinin oynandığı yalan dünyada, Nice kalplerin kırılıp, sevdaların çöpe atıldığı, Şu kahpe dünyanın kahpe insanlarına. 02.03.2007 Eylül Gökdemir
![]() |
#346 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kadınlar Gününe Hayır Diyorum
Kalbimin senfonisi... Dilim sustuğunda Sen başlarsın tüm hücrelerimde... Sen kadınım, çileli başım.... Can yoldaşım, kadınımmm... Sana bir gün biçenler utansın, Seni bir güne sığdıran, Kalbini kırıp, Ruhunu paramparça yapan, Gönül bahçeni tarumar kılan, Gözyaşlarını madalya gibi Göğsüne takıp, Utanmadan salınan... Şeref adına Senin şerefini hiçe sayıp, Ayaklar altına alan... Satılan sen, Aldatılan sen, Kullanılıp bir kenara, Paçavra gibi, Atılan sen... Kadınlar ağlamamalı, Analar üzülmemeli, Çığırtkanlığı yapanlardan, Tekme yiyen yine sen... Sonra da dalga geçermiş gibi Kadınlar günü diye haykıranlara Hayır diyorum... 08.03.2007 Eylül Gökdemir
![]() |
#347 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kâbemdin, Selâmdın, Ezanımdın
Sorma bana nafile, sevdiğim adam, ben anlatamam yüreğimin hazanını Ama bildiğim bir tek şey var ki, o da seni hiç aldatmadığımdır... Şimdi nasıl diye soruyorsun, eminim... Ne gözlerim aldattı seni, başka bir çift göze hiç değmedi bakışlarım... Senin olmayan hiç bir eli tutmadı ellerim... Düşüncelerime başka bir kahramanın hayali girmedi hiç, Gidişinin o kahreden akşamlarında. Kalbim sımsıkı kapattı kapılarını, Senden öncesi ve senden sonrası, diye bir şey olmasın, Milatsız yaşadım hayatımı seninle zaman dursun sende diye... Hiç kimseyi konuşturmadım, dinlemedim senden gelmeyen hiçbir sözü, Bil ki kulaklarım da ihaneti bilmedi... Ya saçlarım, saçlarım dansederken İzmir'in melteminde, Dokunamadı hiç bir parmak, takılmadı hiç papatya... Dilimde adın, sözcükler iflas etti, başka bir adı anmadım. Kalemim yazmadı, kitabım okunmadı, Senin anlatılmadığın başka bir sayfam hiç olmadı... Kâbemdin, her an tavaf ettiğim, Selamdın minareden musalla taşına seslendiğim... Ezanımdın, son nefesi verdiğim... Sen benim hayatımda tek iken, ben senin hayatında sıradan bir geçiştim... Sen düşüncelerinde başka kadınlarla gezerken, ben yollara isyan ettim... Sen... Şimdi de soracak mısın yine, kim daha fazla sevdi diye? Yemin ediyorum ki, hiç sana ihanet etmedim! Eylül GÖKDEMİR...20.01.2007 Eylül Gökdemir
![]() |
#348 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İzmir'e Kar Yağmıştı Geçen Yıl
İzmir'e kar yağmıştı geçen yıl, Aynadaki aksime benzeyen, Yansımama değil, içime bakarım orada, Aynadaki aksim, içimdeki çocuktur İzmir'e kar yağmıştı geçen yıl, Kardan adam yapmak geçmişti içimden, Tatil olmuştu okullar, Gençler boynu bükük, sevgilileri yok, İzmir'e kar yağmıştı geçen yıl... Kar yağmış, neyleyim ki, İçimdeki çocuk kayıp, Küskün şehirlerde arayın onu artık. İzmir'e kar ğamıştı geçen yıl, Kayıp kentin çocuğu neredesin, Sana kardan adam yapacağım gel... İzmir İzmir olalı, bir daha yağmadı kar. Eylül Gökdemir
![]() |
#349 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İtiraf Ediyorum
Tüm aşkların katili Tüm ayrılıkların faili Tüm ihanetlerin müsebbibi, Tüm çığlıkların sesi, Yağmurun ıslak nefesi, Rüzgarın okşayan eli, Köşebaşında bekleyen deli, Kaldırım taşlarındaki, Ayak sesleri... Yol ayrımlarının Meçhulü... Hayatın bitiş noktası, Umutsuzluk deryası, Kırık kalpler dünyası, Ağlatan ben, Söyleten ben, İnleten ben, Bekleten ben... Vurun başımı ne olur... Herşeyin sebebi ben... Tüm suçları Alıyorum üzerime, Ve itiraf ediyorum... Seni sevdimmm... Sonunu hiç düşünmeden. Eylül GÖKDEMİR Eylül Gökdemir
![]() |
#350 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İsyan Fırtınası
Ne sevda yangınlarıdır başımda esen... Ne gönül fırtınasıdır sesi duyulan... Bir deli rüzgardır kahreden gündüzlerimi... Bir vefasızlıktır solduran çiçeklerimi... Ne sevgiyi bilir gönüller, ne yargısız sevmeyi... Sevgiyi bilmeyen gönüllerdir soldurup geçen... *******imden yıldızlarımı çalıp, götüren... Gökkuşağı altında söylenen sevgi sözcükleri... Buluttan dökülen hasret gözyaşları yalanmış... Yalanmış sindirilemeyen, hazmedilemeyen sevdalar... Dudaktan kalbe inemeyen sevdalar varmış.. Ellerden dökülemeyen aşklar yaşarmış... İthamlar varmış, sevgiliyi hırpalayan... Bendeki beni göremeyen, bendeki beni duyamayan... Bendeki benin sessiz haykırışlarına... Kulaklarını kapatıp, kendi sesinden başkasını duymayan... Sevgililer varmış, sürekli yargılayıp, sorgulayan... Beni bana bile bırakmayan, bir gülücüğü bile... Koparıp dudaklarımdan, alıp götüren... Soğuk *******e salan yüreğimi, acımadan... Üşüyorum yine zemheri ayazında kaldı yüreciğim... Sevmesini bilmeyen gönülleredir bu dediklerim... Eylül Gökdemir
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|