![]() |
![]() |
#341 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sitemi.
Bir kadın var aklımda. İstanbulda yalı kavağında, Kelimeyi tabirse. Ben sanırım Aşığım ona. Dilbermi dilber. Canım olası. Bir an farkettim. Kandilleri yandı sol yanımda. Muhabbeti ne mümkün. Sevişmek ne ala. Kasrı muhabbetin sazları gibi. Türküsü cıngıllı havası misali. Çalıp söylemesi efkar dağıtması, Aşkı bende mümkün. Öpülesi dudakları, bülbülümsüm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sitemli...
Sözler di yuvarlayan kelimeleri Gözler di aslında yaşatan hisleri Hep ağlamaklı Islak dudaklaın derdi Bir öpücük değil Bir selam, bir kelam Belki bir sitem, belki bir hoş söz Belli ki eskimiş düşüncelerimiz Belki de mazidir mahremimiz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SiZ..! ..
Bana sevgiyi aşkı anlatır mısın içinde sen olan ben olduğum. sizi anlatır mısın içinizde ki beni söyler misin ne kadarını yaşadık yaşaya bilir miyiz biliyor musunuz ellerimiz boş yüreklerimiz...! .. bizim olan nedir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Size kırmızı bir gül vermek istedim kabul eder misiniz...
Saçlarınıza ilk dokunduğumda yudumladığımız çayın zarafetinde sıcacık benliğiniz vardı heyecan doluydum. size ilk kez seni seviyorum dediğimde iç seldi. sizinle doluydum tarifi mümkün değil o anın zamansız oldu siz izin verseydiniz belki de oracıkta ölebilirdim heyecan doluydum çünkü siz bana seni seviyorum demiştiniz sizin olmuştum size bir buse vermek istemiştim inanın duygusaldı heyecan doluydum... farkında mısınız... Sevdalıydık... |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Size Sevgi Size Aşk Var Şuramda...
Çok uzak diyarların suskusu var üstümüzde bir elimiz dostluk diğeri sevgi sunsun ne ki bu dünya elin elime muhtac ah o ölüm olmasa o helallik olmasa. ben kırılmışım sen kırılmışssın ben sürünmüşüm sen nam salmışsın iki lokma ekmek hatrına helallik olmasa ah o ölüm olmasa bu günde bir kırışık düştü yüzüme size sevgi size Aşk var şuramda... dostum diye bilene... ah o dostluklar olmasa.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sobe.
Bir kenarım ben Bir köşe başı Bir ufacık çizgi Uğrayamadın görmedin belli. Bir ara sendelendim Birde baktım Önüm arkam sobe Nerelerdeyim Sen selamsız Bu gece elini göğüne koy dinle. İçtiğin son sigaramı zehirledi seni. Yoksa fikirlerin mi. Yüzün solmuş bes belli. Elveda aşkım solmuş yüzlüm Son nefesin etkiledi beni de. Yoruldum bittim dudu dilli Zilli..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SoN
Canı sıkılan çiçeğin yüreğine aşk ilişmiş köhne bir maydanoz ağacından daralınca kuruyan dalları kırmış, atmış ağaç da hala o biçim umut en yükseklere çıkacak uçurtmam ellerine kınalar yakılacak gözlerine sürme, kirpiklerinde rimel yanaklarında allar derken, aniden; gözleri kayar çiçeğin çiğ yağar umutlara... Yıkılır ağaç... gözleri kalır mısraların tozunda sancılı. yüreğinde hüsran çiçek göçer uçurtmanın kuyruğunda adam kalır sandalıyla. Kalbinde diktiği çiçek son bahar, yapraklar son umut yıkılır ağaç. Aşk; oda öksüz kalır hikaye buya naçiz hane Türk filmi en sonunda kocaman harflerle yazı belirir SON |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son Bahar...
Seni aradım kalbimdeki aynalarda. Buselerini hatırladım Gözlerim karanlığa daldı maziyi anımsadım. Beraber dertleşir isyan ederdik yaşama. Şimdi sen, daha bir güzel olmuşsun. Olgunlaşmış kızıla çalmışsın, Ben, ağarttım saçlarımı, Son baharın artığı kaldım yalnızlığımla. Bizim suçumuz değil hayat bu. Rüzgarına kapıldık yaşamın. Şimdilerde kalbim sadece,bekçisi hüzünlerimin. Alışmaya çalışıyorum yalnızlığıma. Bazen efkar basar gönlüme. Uzun bir hava tuttururum gıyabında, Derdime çare ararım, Ne çare, kimsesiz kaldım kaldırım taşlarında. Özlemlerimiz var gönlümüzde. Yaşama dair, unutma ki; Bir can var uzaklarda, Bil ki ağıtlar yakıyor, meyler içiliyor aşka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son.
Son olsun bu tat. Son olsun bu haz. Son olsun bu aşk. Ve sen Sonu bulduğunda. Umarım mutlu olacaksın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söyle kadın...
Mehtabı doğurduğunda gün tükenen zaman bir özlemse her akşam bir aşkı öldürmez mi veda ederken güne gece yeni umutlara merhaba demez mi. güneşin koynundan aldım sevdayı kor sabahın hürmetine aldım cesareti ezanlar okunduğunda öptüm içimdeki seni aşk Çok zor aşk yüreğime kor düşmez mi |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|