![]() |
![]() |
#341 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hedefin Canı Acırmı
bilimsel takılalım bu satırları kırk beş kalibre kurşun parçası elbetteki işlenmiş alın teri verilmiş bir parça barut ve itenek aracılığı ile kendi kendine terk etmiyor yuvasını bak şu şeytan doldururda dense şeytan koymuyor onu fişek yerine bilimsel olmak gerekli biraz mesela o yiv olmasaydı namlunun içerisinde hızı mesafesi ne olurdu bilinmez tahmin edilen bir şey varsa eğer önünden kaçması kolay olurdu pusuları saymazsak eğer kesin olmayan insan olgusu değişken formüle sığmaz çok yönlü etkileşimli tutkusu için geliştirirdi kesin olan başka yöntem havanın içini hiç görmedim var mıdır yiv seti bu başka bir konu kırk beş kalibre kurşun parası yivli kesimi terk ediş süresi kolumdaki doksan üçte bir tezgahtan aldığım saatin kadranlarının hareketine müsaade etmeyecek kadar kısa aralıkta bir buçuk tur atıp merkez kaç kuvveti ile ilk havayı delişi ve sonsuz delişlerden sonra hedefe dokunuşu hedeften kastedilen bilimsel tanımlamaya girersek et ve kemikten yapılı hareketli nesne demek yeterli olur kanımca doksan üçten kalma saatimin işi değil bu döngü hesabının verilerini tutmak yaparken ürettiren düşünmüş müdür acaba hava şartlarından doğacak sapmaları önüne konacak kalkanları ansiklopedik bilgilere göre düşünülmüş ince ince pekte şaşmadım ya peki hedefin adını düşünmüş müdür soy kütüğünü üretkenliğini üretimini etin canı acır mı kasaba sorduğumda yaşım henüz beş buçukmuş kasap ters ters bakmış babamın kasaba bakışı gibi keserken sen onu etin canı acımıyor mu çocukça takıldık bilimsellikten biraz uzaklaştık kurşunun hedefe saplanış hızı yol alırken kaç devir aldığı hedefin yakınlığı hedefi delip geçmesi girdiği yer çıktığı yer ve açtığı deliklerin deliklerin çapları hep girdiği yeri düşünürsünüz amatördür ruhunuz çıktığı yeri görünceye kadar neden çıktığı yeri parçalar bilimsel takılalım dedik dokunduğunda hedefe sürtünme kat sayısı yükselirken keserken kurşunun hızını genişler dönme çapı işte tam burada önemli hedefin kalınlığı ben diyeyim ince cılız yirmi beşinde bir genç yirmi sekiz santim siz deyin yağlı kalontor cüzdanından öte elli üçünde biri altmış iki santim kurşunun girip çıktığı o uzun olmayan ömür mesafe birde yuvasından çıkıp hedefe kadar kat ettiği mesafe düşündüğünüzde amatörce ve oranca aynı olmalıydı deliklerin çapları bilimsel olmayacak kadar çocuksu bir soru takıldı bir köşeme hedefin canı acır mı bunun hesabı yapılır mı |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Her Cümle Bir Göz olmuyor
ne öğretmeye çalışırsam çalışayım yine herkes kendi öğrenmek istediğini öğreniyor neyi göstermek istersem isteyeyim yine herkes kendi görmek istediğini görüyor kim ne anlatırsa anlatsın bana kendi anlamak istediğimi anlıyorum bakmayın öyle dillendiğime her cümle bir göz olmuyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her Hüküm İnfaz Edilir
ne zaman zaman daralsa mahkum olsa gözlerim kapanmaya bir çentiklik iz bıraksam yarım kaldığım kitaba tüm sınırlarını çizsem mezarının bıraktığım şeyler için en mahir rehberlerle döndüğümde bile bulunmuyor bulunmuyor duygular aynı olmuyor hiçbir şey dönüşüm bir başka oluyor başladığım bir başka yer başladım mı o zaman bitirmeliyim de desem her yeni başlangıçta yeni bir dava yeni celseler gördükleri için gözlerimi mahkum ediyor sayfalar yeni düşlere uyku infazını uyguluyor yine |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her Yürekte Bir Yara Vardır
Her yürekte Bir yara vardır Onarmak Ne mümkün Yakarda Durur Gizliden Kar’a Kara düştü O gün Ondan gayrisi Onurdu Benim için Ellerim Kağıt işledi Ellerim Demiri işledi Ellerim Kaleme Can verdi Yüreğimde sızı Belleğimde Kar’a Kara Düşen sızı Yanmadı Bilincim Öyle Yandığı kadar Ne çarmıhlarda Ne kurşunun Bedene vuruşların da Dedim ya Kar’a Kara düştü O gün Beni Ben yapmayan Pişman olduğum Tek gün Özrümü kabul etmeyin oğullarım Ellerime öyle bakmayın, acılı bir yürek var Tokat yemesin çocuklar, güzel olacak günler var |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hey Gidi Seni
hey gidi seni kaç yara açtın bende yaramı saramadım dokun tenime dokun kaybolup gitmeyeyim |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hey Sen
Hey sen Göremezsin Sana varan Sudan tatlı Gülden güzel Coşku dolu sevgimi |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hırsız Var
olmaz ki bu kadarda olmaz ki gözlerimin önünde zamanı mı çalıyorlar sevgimi mi yoksa satırların arasından akıp gidiyorum bir şiir oluyor zaman bazen hoş bir yazı hırsızda sevilir mi demeyin sevdiriyorlar işte paylaştıkça zamanı duyguları |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hiç Fark Ettinmi
hiç fark ettin mi önünden bir ömür akıp geçtiğini taş attın mı hiç o akışın içine kos koca dağları yalnızlık kaplar mıydı koca olduklarını bilselerdi çığlar düştü hayaller üstüne çığlıklarında şatafatın cümleler boğuldu yaldızlar içerisinde oysa bilirim ne güzel şeylerdi görkem dolu istekleriniz yürümek güneşe bakarak haykırarak şarkıları ne mutlu olurdu insan farkına varılmasa bir bir ezildiğini karıncaların gün doğar dolunay misali güneş çakallar ulur gün doğar dolunay misali güneş mavi gözlüdür doğan bebek istemesem de doğar gün gün ateşten top misali hiç fark etmedin mi önünden bir ömür akıp geçtiğini |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hisset
Sen bir tanem Öylesine uzaktasın ki Öpmek isteğim Eriyip gidiyor …………..mesafelerin içerisinde Ama yinede sevgilim Her gün batımında Sana gönderiyorum isteğimi SEN eve dönerken Hisset… |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hoş Geldin
topraktan toz kalkıyor ilk yağmur taneleri dövüyor özlemi var karışmakta yeniden yaşama merhaba der gibi dolu dolu damlalarıyla hoş geldin hoş geldin adın ne olursa olsun yağmur dolu kar cemre sizleri beklemekte sardunyalarım zeytin ağaçları köklerini salmış özlem içinde veysel emmi iki göz damının aktarıyor çatısını uzuyor kollar vitrinlerde biraz ürpertilere bulaşıyorum kömür derdi odun derdi diyor birileri Antalya’nın keyfini çıkarıyorum çıkarıyorum ürpertilerimle oğlum seni bekliyor ilk aşkıyla ıslanmaya hazır saçlarında ıslaklığa hapşırmaya hastalanmalara korkusuz vakur hoş geldin hoş geldin bereketin habercisi kentlerimiz hazır köylerimiz kanık rotatifler aç yeni yeni haberden uzak nakarat gibi ağıtlar yazmaya büyüklerimizden sözler duymaya hazır el avuç açmaya yani dilenmeye yani adına bir şeyler demeye ıslat beni ıslat ki görmesinler göstermek istemediklerimi bir esinti gibi gel gözlerimin önüne al götür bulutları sen yetersin beklide ıslatmaya bu suya aç toprakları gülsün toprağın altında kök kalan özler kavuşsun sana uzanan özlemler hoş geldin hoş geldin yağmur dostum bilki aynı toprağı sulamak gururun olsun |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|