![]() |
![]() |
#3511 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kadere değil
İsyankarlığım kendime, İsyankarlığım sensiz hayatı kabullenemeyişime sadece.. Serseri dönüşlerim olmayacak Bundan sonra diyar yar kente, Mazinin acılarını büyütmeyeceğim içimde İçimde susuz kalacak geçmişteki acı hikayem artık, Bensiz kalan o şehrin Sessiz sokakları şimdi sana kalsın hep, Senden bahsetmeyecek şiirlerim bir daha Gece mehtabında sen olmayacaksın Sensiz sabahları özlemeyeceğim, Sensiz gülüşler, sensiz gece yürüyüşler daha da tatlı olacak Sensiz hayatı inadına daha da güzel yaşıyacağım.. Güney kentin azizliği işte Sahil kentlerin divane gönlüne Sığmadı benim bu köylü kalbim, Olsun be, bu dünya Herkesi aldı da koynuna Bir biz mi kaldık dışarıda? Kadere verdim gidişini Başımı örse vurmaktan kurtuldum bunun için, Belki de bu yüzden rahatım o kadar Yüzümdeki tebessüm kaderime razı olmamdan belki, Kısmet derlerdi ya hep İşte böyle bitti bu filmin son sahnesi de, Bize de seyretmek kaldı geriye olup bitenleri Sanki bu filmin başında hiç olmamış Ortasında ne bir şiir yazılmış ve okunmuş Ne de bir Maraş dondurması yenilmemiş gibi olsun, Ben bu filmin Misafir konuğuyum sadece Kaderime razı olmaklığım bundan Sessiz sedasız diyar yarı terkim bundan Bundan hep o kente Ve on üç yıllık mazime bir mim koymam..
![]() |
#3512 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sustursana müziği dinlemek istemiyorum
Anlasanıza beni aşık oldum seviyorum Durdurun lütfen beni, hızımı alamıyorum Tanrım suçum ne benim, mutlu olamıyorum. Lanet olsun bu senaryo yine yarıda kaldı Bu film başlamaz aşk beni benden aldı. Aşkının ateşi bedenimi büsbütün sardı. Bu adam acaba kendi kendini mi yaktı. Aşk benim en büyük en önemli sorunum Normal değilim şu an çok kötü durumum Sanki her yerde aranan sabıkalı bir suçluyum Artık bunu duymalısın ben seninle mutluyum. Paylaşmayı sevmiyorum aşkın sadece benim Bütün bunlar ortada sensin benim herşeyim Yine kötü bir grafik eksi yönde eğilim Yine bi tarafa kaydım ben kendimde değilim. Bir hiç için mi serdim yerlere bu gururu Kolay kazanmadım ki ben bu lanet onuru Sence çok önemsiz basit bir durum mu? Yoksa aşk sadece çok kısa bir oyun mu? Sıkıldım karanlıklardan aydınlık olmayacak mı? Güneş benim için bir kez bile doğmayacak mı? Kalbim gerçek aşkı acaba bulamayacak mı? Kulakların haykırışlarımı artık duymayacak mı? Yolunu çizdi bu adam bu yoldan gidecek Bu günahkarı hiç kimse affetmeyecek Bu aşk bitmeyecek, ebediyen sürecek Bu filmin sonu bu, bu böyle bitecek.
![]() |
#3513 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu gece,bir gece gelme rüyalarıma
Uzaksın, tuzaksın sen bana Bu güzellikte fazla Gözlerin final sorusu gibi aklımda Ellerin bölüm dersim Yüreğimde devamsızlıktan kalmışsın Oysa ben yeterlilik dersin gibiyim Birkaç saat gelmişsin boş vermişsin O birkaç saatte yüreğine esir etmişsin Final sorusu gibi aklımdasın Uzaksın, tuzaksın sen bana Bu güzellikte fazla.
![]() |
#3514 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() hiçbir dudak değmedi
senin dudaklarından başka o mahsun duran fincana hep uzaktan baktı bu gözler o mor çiçekli fincana dili olsaydı eğer neler mi..! anlatacaktı bir yudum çay içerken yalnızlığımı sana
![]() |
#3515 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hafif meşrepli arzularca kuşatılmış
Dağ bayır serpilmiş gerilla yüreğim Devriyeler kol geziyor Mıntıkam ateş çemberi Kurşunlar sürülmüş namluya Gıyabımda vur emri... Kuş uçurtmuyorlar düş mahsülü şafaklarda Yaralı ve kaçak kokusu almış besili itler Eşgalim yansımış ayışığına Anılar katlime ferman Cebimde bulunmuş hıyanete uğramış emanetler... Firari duyguların esiri olmuşum Pusular sonbahar hüznü Baskınlar yıldızlar geçidi Tütsülenmiş türkülerle yoğrulmuşum Kan kaybediyorum umarsız Nabzım kördüğüm Keskin Nişan sırtımdan vurulmuşum... Medet budalası umutlar Serzeniş baş belası İnandığın sevdalar adına Başkoyduğun kavgalar aşkına Gelip sığınmışım kapına Aç yüreğini Yum gözlerini Ele verme beni...
![]() |
#3516 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ey sevgili.
Son tren de uzaklaştı Sensizliğin istasyonundan Buğulu camda donuk yüzün Aklımda sen yine bendeki sen Gidenleri bir bir hesaplasam. Bak. Yine avuçlarımda kaldı nefesim. Simdi tenime esmer kederim Sesime sığınaksız bakışlarda gülüsün düşer Gözlerimi ardından doğrulup Islak raylara yaslasam Kendini emzirmeyen geceye.. Bir yosma ay düşer Nerdesin. Uzatsam ellerimi Parmaklarımda hasretin vagonları paslanacak Düşsem uçurumlarımda yalnızlığım Sussam kadrolu karanlıklar Gitsem yollar bileklerimden Bileklerimden akacak Yansam külüm buzlara savrulup Kalsam ölüme kim ağlayacak. Artik ellerim çok soğuk Anlıyor musun? Birazdan.. Bu sabahçı kahvesi gözlerimden Belki bir damar daha yırtılacak Yüzümde nice şafaklar kırılacak Aldırma mutlu ol gittiğin yerde Zaten her giden kendi töreninde Yırt dönüş biletini umudun bittiğinde. Kırılası ellerinle Adini koyamadığın henüz tanışamadığın Özlemini tüketme. Boşver.. El ayak çekilince burda Kendi kurşunuyla vurulur herkes Uğultun olsun sessizliğimin çığlığı Hüznüm de isyanım da Kulağının küpesi.. Bana kalsın topal sevdamın rengi Bakma!dönüp de ardına. Belki azdım belki birazdım Belki yazdım belki ayazdım Belki de mavisíni saklayan bulutlara Firari duygular kazdım.. Kıyısızlığımın kentlerinden Hükümsüz bir şiirdi bendeki Sana yazdım. Almanya / 22.11.2006
![]() |
#3517 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Suskunluğunu
avuçlarıma sığdıramıyorum kelimeler kaçak firariyim bu gece usulca pencereni açık bırak fırtınanın ardındaki yağmur olayım avuçlarına dolayım 17.08.2002
![]() |
#3518 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zalım demeyin Fırat'a
Zalımlar onun kıyısında
![]() |
#3519 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şu mavi dağların uzaklarında
Bir akar suyun adıdır "Fırat" Ve sevdiğim çocuğun dudaklarında Sevdiğim bir türkünün adı... Türkünün tadına karışır Söyliyen dudakların tadı. Ey beyaz çocuk, sarışın çocuk, Dilinde herşey güzelleşen Cana yakın çocuk... Kızım, kardeşim... Günler, ******* ötesi, Gelirse beklediğim Masal gecesi; Şu fani dünyada her murad olsun Ve senden doğacak kızımın Adı "Fırat" olsun!
![]() |
#3520 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öyle sakin durduğuma aldanma!
Üzme beni daha fazla! Her şeyin bir sebebi vardır elbette Susuyorsam kızmadığımı zannetme Doğru zamanı belediğimi belle Haksızlığa uğradığımda durma önümde Aklın varsa kaç kurtul sen de Bunu cesaret işine benzetme Tepem atarsa tanımam kimse Durma önümde öyle Fırtınamı engelleme Eseceğim kasırga gibi Yine kızdırdın beni Değil bunlar sebepsiz fırtına Görmüyor musun sabrediyorum sana Yeter artık beni boğma! Zannetme seni sevmiyorum Kendimi de düşünüyorum Kusura bakma Hadi eyvallah!...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|