![]() |
![]() |
#3521 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yağmurlu bir gece
Karanlık sokaklar Bir o kadar da hırçın bir rüzgâr arasında Seni hayal ediyordum Sımsıcak... Ağaçların yıkılırcasına rüzgâra karşı durduğu Dakikaların saatleri kovaladığı bir an Ve sonunun ne olduğunu bilmediğim bir yoldayım Sırılsıklam ve ürkek... Toprak kokusu ve çamurun kendini hissettirdiği Dar ve karanlık sokaklardan Yağmura aldırmaksızın yürüyordum. İki büklüm, korkak... Şimdi tüm yağmurlar dindi Rüzgârlar kesildi Ne güzel... Ama biliyor musun? İçimdeki fırtınalar Hiç dinmeyecek...
![]() |
#3522 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yağmur yağıyor
Düşen her su damlası İçime hasret olup akıyor Üşüyorum buralarda sensiz Bir başıma,çaresiz Gök gürültüsü,şimşekler Rüzgarın uğultusu Korkutmuyor beni Çünkü asıl fırtına yüreğimde Ta içimde kopuyor Fırtına dindiğinde Toprak suya doyduğunda Rüzgarlar durduğunda Yeni doğan güneşle Açan çiçeklerle geleceksin Biliyorum
![]() |
#3523 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İçimde başlayan ateş yağmuru
Doluya çevirdi kara çevirdi Ömrümü karanlık denize doğru Suların oyduğu yara çevirdi Gerçek var ömrümün masallarında Ne kışında umut ne baharında Beni kumarhane masalarında Durmadan atılan zara çevirdi Bir akşam üstüydü senden uzaktım Ayrılık üstüne türküler yaktım Beni en vefalı yar eden bahtım Seni en vefasız yara çevirdi.
![]() |
#3524 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kar fırtınasına dönen hayat
Kendine doğan güneş Ve Çırpınamıyan bir yürek... Uzakta,çok uzakta Bir sevgilinin hayali Ve Uçuşan saçlarında boğluan sevdam... Sevmek mi dedin? Hani, Tan yerinde astığım kavram, Öyle mi? Sanki gün batarken yeniden doğarım Geceye salarım imkansızlığımı Ay doğar,ay batar Ben yeniden sevdaya gebe kalırım. Fırtınalara sakladım kendimi Tıpkı Bir ağacın gölgesine sığınmış O gibi... Güneş ağlar Kan kusar,ben gibi Ama heyhat, Doğacaktır çaresiz. Silecek gözyaşını, İçi, buzlarla örülmüş bir kovan Dışı seni saran...
![]() |
#3525 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni senden gayrı yaşamak zulüm !
Deli hasretine alışmak ölüm ! Söyle kim koparır bizi gülüm ? Neredesin şimdi nerde Firuze ?.. Yaka-yaka gider soğumaz yerem. Tıbbın kollarında bulunmaz çarem ... Yürek yarası bu vız gelir verem ! Ciğer nikah kıymış derde Firuze ... Saat zehir olur yorgunca akar. Günler asır olur yerinde sayar. Sensizlik bedeni bayar da bayar. Akken kara oldun fer de Firuze ...
![]() |
#3526 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karanlığında gecenin
Açsam penceremi Fısıldasam rüzgara Duyabilir misin? Uzatsam ellerimi Tutabilir misin? Diksem yıldızlara gözlerimi Yıldızım.... Olabilir misin? Ay gibi geceme Doğabilir misin? Kapatsam gözlerimi Hayalime Düşebilir misin? Kdz.Ereğli 06.11.2003
![]() |
#3527 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sana sarılmayı özledim dostum
içimi sana açmayı, omuzlarını gözyaşlarımla sulamayı özledim. bu kadar ayrı kalmamıştık ya birbirimizden kalplerimizi bağlayan melekler de yoruldu gel artık... bak behçemizdeki çiçeklere, büktüler boyunlarını. seni onlar da özledi. benim için olmasa da onlar için gel... sana yolluyorum dostum güvercinle papatyalar yoluyorum seversin sen... ben de seni severim sen beni seversin... ama artık nilay kendini özletmesin...
![]() |
#3528 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şu sürgün diyarına değdi yârin gözleri,
Onun bakışlarında yakına geldi Fizan. Lili Marlen çaldıkça Paris radyolarında, Bir fizara dönüşüp içimi deldi Fizan. Sanki yıllansın diye konulduğu mahzende, Hayata yün iplikle bağlanan teldi Fizan. Gidenin dönmediği o eski şarkılarda Galiçya’dan Yemen’e akan bir seldi Fizan Sevda çarşılarında pazarlanan şairin, Masallardan çaldığı mat bir hayaldi Fizan. Rakim mağarasında yedi kişilik uyku, Yetim bir çocuktaki donuk bir haldi Fizan. Kaf dağının ardına gitti telli duvaklı, Dilimizden düşmeyen özge bir dildi Fizan. Sevgilinin kalbinden sürgün olup gidince, Beni bağrına basan biricik ildi Fizan. Ölüme yasak konmuş tapınak kapısında, Can havliyle elime uzanan eldi Fizan. Yılan kusmuğu içen ölümcül hasta gibi, Baldıran zehri içip kendine geldi Fizan. Adana / 2006
![]() |
#3529 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() -1-
biz şimdi flört ediyoruz sözüm ona bir vahşi hayvan sesleniyor içimizden gözlerini avucumda buluyorum aradığımda sonra dudakların, küçük, öptükçe güzelleşen bir mahzun oluşun var kadınca, kadınlarca bir çağrışın var ellerimi, sevişmeye uzun ah anlatamam utanırım, yıllarca, yüzyıllarca ansızın gitsen bile, içimde kalır yokluğun. -2- ipek çoraplarında gözlerim biraz daha tutkun bir şeydir o şeyler, bir şeydir görüyorum kaçmaya alışkın ayakların öyle yorgun bak sen tutup önce dizlerinden öpüyorum sana sen diyeceğim, sizlerden usandım ellerin ellerin diyeceğim, sıcacık, küçücük eskiden bir sevgilim vardı, onu hatırladım her öpüşmemizde biraz daha ölürdük -3- lafı mı olur yanında güzelliğin, taptazeliğin baş döndüren bir çiçektir tenin pembemsi, ak kollarında, elbet bir şarkıyım söylediğin elleri kelepçeli mahkum, ayakları prangalı, tutsak seninle bir çok evlerde, bir çok odalarda çoğalıp küplerce, karelerce bir çok olmuşuz biz hep o yerlerde, oralarda oralarda soyunup tüm korkulardan sevişmeye durmuşuz.
![]() |
#3530 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başkalarıyla yaşamak istedikçe değer kazanıyor senin sevdan
Esneyişlerin kalbimeymiş, boşluğa değil sıradanlığın bile muhteşemliğinmiş, basitliğin değil.. Tarifi imkansız duygular içerisindeyim Elde edemeyeceğimi bile bile yaşamaya çalışırken varlığını Ansızın bir taş oluyorum, değeri anlaşılmayan Eziliyorum sonra cüzdan sevdası yaşayanların ayaklarının altında.. Susarak haykırıyorum çaresizliğimi, var gücümle bağırıyorum sessizce.. Ucu olmayan bir kalem oluyorum sonra Ne hissettiğimi bildiğim halde yazamıyorum bir türlü. Kurumuş bir ağaç budağından yeniden filizlenmiş bir çiçek gibi, tutmak istiyorum sevdanı yaşamak istiyorum yalnızlığını. Sana açmak istiyorum bütün çiçeklerimi.. Artık seni her hissedişimde Buluşmak istemiyorum yalnızlığımın sokağında kahrolmuşluğumla Uçsuz bucaksız bir başlangıcım şimdi Huzurunda huzursuzlandıkça huzurum çıldırasıya özlüyorum hoş sohbetini Aşk musluğundan sızdıkca sevgi damlacıkları kalbimin okyanusunda boğuluyor yüzme bilmeyen ruhum. Sabrımı zorlasa da sabırsızlığım Beklerim türkü gözlüm Bir umut diyerek fosil sevdamla...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|