![]() |
![]() |
#351 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sudaki iz.../Mavi
Çatlamış dudaklarında Sızım, sızım inilti hayat... Doğum sancısı Zafer depreşmesi Gözlerindeki çakmak bakışlar Sırtladığın efsane! .. Hatırı sayılır sevgilim Ezanlar ertesi doğmuş Gök deki yıldızlar kadar şuh Derin bakışlı hayat.../Sızım Sana susamış Dudaklarımdaki isyan! İsyanın ertesi yalnızlığım... Çok alıştım sevgili Bana verdiğin gizem Ve sen Bir ömürsün... Akşamdan sabaha Sevda türküleri yaktığım kadın! Gökteki kuşlar gibi yüreklerimiz Özgür ve sevdalı, Seninle güzel sabah Ağardı gözlerinde gün Mehtapta ki yakamozum Gözlerimdeki nem... Gecenin karanlığına karıştığımda Karşımda gerçekler! Dudaklarından kan damlamış Eteklerine, hadi sil! Hadi unut geçmiş yılları Sil yalan gerçekleri... Yaban olsam da ben Sana sevdalı adam Öleyim! ... Dağların ardı sıra gömüleyim Aşkım Bebeğim Sudaki iz.../Mavi |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sular karardı...
Sıkça öpüşürdü çiçekler öpüşleri kendilerine benzer ürperen yürekleriyle bir biri ardı sıra göçtü serçeler gözleri geceye aldanan imbat ...................................sustu ve bir yıldız kaydı yüreğinden eğdi başını adam. toprağa sapladı. Sular karardı.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Suyum...
Hayat bağım koptu Beni gömün. Şiirle, türküyle. Sevgiyle. Canım acımıyor Huzurluyum. Bana verdiklerinle. Gururluyum. Suyum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sürgün...
Bilmem kaçıncı günü ölü doğmuş aşkın yıl dönümü. şiirlerde solmuş resimde donmuş sürgün beklentisiz bir gün farksız... |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şimdi sen aklımda olduğunda.....
Çabuk olmamalı ölüm yaşadığım aşkı, yaşadığım aşksız günlerimi hatırlamalıyım. biraz acı çekmeliyim belki de seni aklıma getirdiğimde son nefesimde içime çekmeliyim hatıralarımızı. çabuk olmamalı ölüm. en son atışına kadar kalbimin. hissetmeliyim düşüncelerimde yalnızlığımı. seni anımsamalıyım rüya gibi şarkılarda. aniden olmamalı ölüm. bir bahar dalı gibi kokmalı mimozalar gibi açmalı aniden çiçeklerim yavaş, yavaş solmalı yüzümden düşen her bir parça. sarı son baharda. hiç bir şey, birden olmamalı sana deli olduğumu hatırlamalıyım son kez olsa da. ve aniden ölmemeli bu zat, acını çekmeli doyasıya. sarhoş olduğum avazım çıktığı kadar bağırdığımı Seni seviyorum, zevcem dediğim zamanlarımı hatırlamalıyım, gözümü kapamadan önce sana. aniden ölmemeliyim ama bir hastane köşesinde de olmamalı ah sevgili, kollarında olmalı son nefesim, ah istanbul son arzum, matemim olmalı sırça saraylarında.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tadın
Bir şiir var aklımda Bana 'seni' anlatan Bir türkü var dilimde 'Sana' yaktığım Bir tad var dudaklarımda 'Senin' tadın Hiç Unutamadığım S.E.V.G.İ.L.İ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tanık.
Suçlu aydı. Yansıdı gece vakti.. Ay ışığı... Düşürdü beni... Açmazlara... Tanık... Kalp atışlarım... |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tatlı...
Parlak sevecen tatlı. Ey güzel gözlü dilber. Rahatmısın şimdi. İlk seni sevdim. Hor görme beni. Ah edip inciltme. Naçiz hane yüreğimi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tatlım
Gülecek halim olsa Önce kendime gülerdim Sen nesinki Sadece tatlı bir Düş misali Belkide Sevincim. Ama sadece bir güzellik, Oda bende olmayan Hep gül! Yanlız unutma! Bir gün bende ağlayacağım, Hemde istemesem de arkandan.. Kimbilir belki de sen ağlarsın, İstemesen de benim arkamdan. Tatlımsın benim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tebessüm/ün...
Anılar atılmış sergene Ardında bırakılmış işkence Vira olmuş düşünce Sakıntılar var düşlerde Hisler nafile Aşk Aşk Sadece dönence Kehribar kokulu yar Sen aldanmışsın İçindeki resme Hayat sa, sen ve ben. Ben kıyısına düştüm Sen öteme Bebek Gönlünce yaşa güzel sen değilsin Hayat / ım Sadece Tebessüm / ün |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|