![]() |
![]() |
#351 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tarla Kavgası
Yerime girenler anlamıyor lehçemi Mevsimleri payladılar kış bana düştü İşgalciler kadastro edecek bahçemi Sularımı doldurdu boş bana düştü. Tarla sınırı için oğlu vurdu babasını Kardeş kardeşe kıydı savaş bana düştü Sözde insanlar para yaparlar kabesini Kaynatılan zehirli aş bana düştü. En sonunda kimseye kalmadı öldüler Eti sıyrılan kuru sivri şiş bana düştü Tarlalar dağa büründü boz tepe kaldılar Azrail dediler ismine eş bana düştü. Toprak örgütlenir çorak kalır zeminler Islatmak için damarını, iş bana düştü Çiçekleri boğar boyasını kapar çimenler Kökünde arta kalan yaş bana düştü. Kamil At der, orada önce öldü memo İçinden karıştı hesap fiş bana düştü Bugünlerde duydum mezar olmuş imo Milyarlarca sayıdan beş bana düştü. Kamil At
![]() |
#352 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tehlikeli
Canavarın emdiği kan midesinde Yoksul kanını kuruttu bu düzen Bey var beylerin kuludur ötesinde İnsan kılığına da bürünür bazen. Canavar düzen dürüstler tehlikeli Kul olmak isteyenler ***in esiri Benim gibinin sonradan dikilir heykeli Para dolu şırınga, uyutuyor tesiri. Dönüyorken dünyası kudurur ***ler Dünya zalimin, acımasız dünyası Bir gün orağın yanına gelir çekiçler Hava doldurulmuş ırkçının kası. Rolünde kurtlar bürünür renkler Ne de olsa insan değil utanma yok Gizli çete kurdu kökü pezevenkler İnanması bir şey değil nerde hak. Kamil At istemez kalsın heykelim Zehirli yılanın olmaz düşüncesi Yıldız dan yıldıza esecek açık yelim Kurt sürüsünün paslıdır pençesi. Kamil At
![]() |
#353 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() TespiT
İnsanın körü her an görebilceğini Düşünür ve mutlu olur Sakalı bıyığı köse olan da ölene kadar Birgün sakalım çıkacak der Öyle avunur Üç Hiç bir şey bilmeyen, o kadar bilgisiz ki Kendisini herkesten Bilgili hiseder Bilgisizliğinden ne kadar Bilgisiz olduklarını Bilmiyorlar... Okuyan cahiller Kamil At
![]() |
#354 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tipsiz Kalemler Yazdı
Zalimin yaptığına kader demiş Kaderini tipsiz kalemler yazdı Canlı düşmanı kanla et istemiş Kendi çaldı boş dilimler yazdı. Anlar tabi can mezara gidince Buna inanmazsın boş fikrince Zalim nakış nakış uyuttu iş ince Zulüme inanmış zalimler yazdı. Ezelde süreğen bedel böylesi Kalbi gönüllü aklı gönül kölesi Uçuk düşüncesi uyuşuk hilesi Kader diye nice ölümler yazdı. Boyun eğersen sever zalimler Yalan söylersen över zalimler Yanlışlarını söyle döver zalimler Baskıdan yana alimler yazdı. Kamil At, daha gizler vahşiler Baskı adına susturmayı diler Yazdığına inanırsan bolca güler Gerçek meydan bilimler yazdı. Kamil At
![]() |
#355 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Toplumun Hayvanı
Kişinin ta başta olmazsa merakı Geliştirmez ise durduğu yerde kalır Çözmezse topraktan çıkan kökü Çürüyen kökler öyle nedensiz olur. Toplum tutumluluk, bencil çıkarcı Salt kendi çıkarında toplumun hayvanı Her boktan alır, hiç yaramaz harcı Egoizm kariyeri için harcanır canı. Böylesinin düzendendir bütün dersi Bütün kirli görevlere salyalı koşar Acımaz para için, vurur indirir örsü Sonunda tek ayağını kaldırıp işer. Şefsiz olmaz 'bilmez' onu kullanırlar Meta için, merakta bırakır azdırır Tek ayak üstü, günlerce yal'lanırlar Mezar taşını bile ona yazdırır. Kamil At, düzen gittikçe kötüleşti Ayaksız gezer bunca aldananlar Buna rağmen düzene uydu birleşti Yaşamadan ölür bencil canlar.. Kamil At
![]() |
#356 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Toprağım da Meşe
Binlerce yıl olmaz asla endişem Dünyaya bir kere geldim giderim Toprağıma damarını salmış meşem Davasında asidir bildim giderim. Toprağın üstünde boyunu devirirler Yerin dibinde izler gider rotasını Teknoloji çağında bomba savururlar Cihan oldukça bırakmaz kıtasını. Can gider seller biter zulüm biter İnsan gider, canlı ölür meşem kalır Nice çağ kimyasal madde tüter Üstten kesilir toprakta yerini bulur. Meşemin üstüne konan kuşlar Mevsim döneminde çok içten öter Doğaya uymuş inatçıdır duruşlar Gücü topraktan gelir menzilini tutar. Bitti sandığı meşe zorda yeşerir Döneminde damlasını verir bulutlar Yerinde kalır zalime boy gösterir Karakış can vermez palamutlar. Toprağımda kalleşe şahit meşe Der Kamil At devrilir yine ölmez Baskıcı çağlar geçici modasız fahişe Öz katmandan çıkar da eğilmez. Kamil At
![]() |
#357 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Töreci
Sistemi gözüne çekmiş töreci Uyuşuk başka birşey görmez Kökten beyaz eder gözde kireci Kalleştir bilgi menziline ermez. Kokmuş başta, yeni töre yapılır Bütün kötü yasalar köre yapılır Birgün yıkılacak boş yere yapılır İnsanlığı yok, zaten göstermez. Törecinin içindedir kinler sancı Sistemi över sokakları dilenci Sistemde horlanır kocası genci Kim verecekmiş kendi vermez. Çok söz canlanır dilimin içinde Bunca yol işaretli elimin içinde Tutunsam kurt var dalımın içinde Töreciler kıskançlığı gidermez. Kamil At yıkılınca kötü sistemler Daha kim gelecek hele kimler Törecinin baskıdır bozuk demler Güzelliği bilmez, hem önermez. Kamil At
![]() |
#358 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tüysüz Maymunlar
Teknoloji ile donanımlı bürolarda Tüy döker yolunmuş maymunlar Her fırsatta yoksulu ezer aralarda koltuğu yoksul derisi oturur bunlar. Her tarafta dünyanın içine sıçtılar İnsanlık istemez kan içen dinozorlar Tankları topları insanı ezip geçtiler Kötü hale soktuğu insanları horlar. Kılıf hazırlandı baskıcı medeniyet Bir saniye boş olmaz kanlı planları Yoksulun kanını içerek yaparlar diyet Haksızlık yarışında dökülür canları. Bunca kedi üretir ucuz fabrikalarda Numaralı itlerle birbirini cırmalar Arka planda yönetir azar pazarlarda Kendi sülalesini para için hırpalar. Der Kamil At, insanlık eler bunları Dünya kanlanmış nereye basalım İnsanlık aleyhine yapılmış kanunları Üstüne halkların rüzgarı ile eselim. Kamil At
![]() |
#359 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tüysüz Maymunlar 2
Maymun, ben de maymunum demez İnsanlığa yetişmez akslı kan döker Kendi beynini bilmez tabusu bitmez Asırlardır aynı bıçak la yan bakar. Maymun tüy, sıcak tutmaz parkesi Aşağı, yukarıya yalamış yal dolu İlerisini görmezler karanlıktır arkası Yıldızlara yalvarır kafası fal dolu. Baştan beri maymun insan derisini Büyük bir zevkle diri diri yüzüyor İlerde hesap bekliyor bilmez ilerisini Şimdilik rahat rahat boşa geziyor. Ayak altında çürüdü cansız leşler Maymuna göre bu durum normaldir Ne de olsa primat, çıkarıp ona çişler Maymun fark etmez kafası ishaldir. Maymun maymunluğu kabullenmez Yüzüne nur da sürülmez yukardan Fakat yüzüne bakarsan insan denmez Çıldırır kuyruğunu sallar çıkardan. Cihan içinde gelişmemiş primatlar Evrim geçirmemişler canı üşüyor Dünyaya yüzbin doğar Kamil At'lar Bulutlar üstünden yağmur düşüyor. Kamil At
![]() |
#360 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uzağı Görenler
Herkesin fikri Doğduğu yere göre Gördüğü uzaklık kadar. Kiminin etrafını Hayali dağlar kaplamış Dağlar hayali olduğundan Tırmanıp bakamıyor Çevresine... Sadece dağın Görünen tarafını Bu tarafını görüyor Kaplamış dört bir yanını Fakat göremiyor etrafını Dağı aşıp Dünyaya bakanlar Robatlarca kurşunlanıyor Uzağı görenler, zihni açılıp Anlatınca uzağı Düşman sayılıyor. Kamil At
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|