![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Saat gecenin biriymiş.
Umurum da mı? Ben acıyı bir eylemişim. Saf bir tebessümde. Gece bıçağını çekip Saldırsın üstüme. Ne kadar pisliği varsa Yazdırsın üstüme. Bir nebze olsun karanlığını Serpiştirsin üstüme. Bir nebze olsun Dövüşsün benimle. Son raddesinde gelsin, Fark etmez Haber vermesin. Gelsin Ne varsa Silsin. Gelsin Ve Bilsin, Ona karşı liyakatsiz değilim. Sadece bir nebze karanlık, Elimde, Yüzümde, Hiç olmazsa İzimde, Beklerim bir ömür. Bir ömür. Gece bir gece uğrasın. Ve beni, Kör bir bıçakla Doğrasın.
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gelmedi,
Bu gece gelmedi, Üç oldu, dört oldu gelmedi. Bekledim, sözüm sözdü Gözlerim uykusuz, yüreğim közdü Gelmedi… Güneş getirdi haberi, Yitip gidecekken koca şehrin kalabalığında Pat diye söyleyiverdi, Başka diyarlardaydı, Başka sevgili bulmuştu. Hiç de üzgün görünmüyordu, dedi güneş Bekleme, Git işine, yit düşüne… Ne yapabilirdim ki? Koyuverdim kendimi insan selinin içine Yitiverdim, Yalnız, işsiz, düşsüz… Gelmeyen sevgiliyi de bildiniz değil mi? Eh, kalın sağlıcakla… 28.06.2003
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kırılma noktasındayım gecenin
Gece dediğin nedir ki sevgilim Bir gün daha doğacak içinden Duvarda asılı çerçevenin Uyan artık tatlı rüyalardan Az sonra gün doğacak sevgilim Ben geceyle dans ediyorum Senin hala sallanıyor beşiğin
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ey Sevgili..
Bu gecede yazacağım seni, Nemli gözlerimle Buğulu gecenin kederden çatlamış Köhne defterine. Bırak ay kıskansın, Yıldızlar ağlaşsın gecenin kuzeyinde, Şafak teninde sökene kadar yazacağım seni geceye, Öyle kuralsızca, mısraları katledercesine… Lügat çaresiz kalacak hislerimi telafüz etmeye, Dirilecek Ölü düşler sersem sabahın geceye kapanan gözlerinde Ürperecek ölüm Her imkansızım deyişimde...
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gecenin karanlığı çökmüş her yana
kulağı sağır eden ğökgürlemeleri arasında perdeyi aralayıp baktım dışarıya rüzğarda delice sallanan ağaçları hızla dönen yağmur bulutlarını bir görünüp kaybolan yıldızları birde kendimi gördüm karanlıkta ürkek bakışlarla her şeyi kabullenen bir ben vardı karşımda duran rüzğarın savurduğu yaprak gibi çaresiz yağmur damlaları gibi hüzünlü kırık kalbinin acısını yüreğinde gözlerinde taşıyan severken sevilmeyen kendimi gördüm gecenin karanlığında çakan şimşekler ışığında
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gecenin karanlığında yürüyorum umutsuzca
bir umut bir umut bekliyorum yalnızca keşke sen gelsen de aydınlatsan yolumu ben umutsuz sen ise bensiz yaşıyorsun ben senin umutsuzluğuna dayanamayıp yıkılırken yere sen bensiz onlarla bir hayattasın gel yanıma sarıl bana yardım et şu garibana ve ona sadece bir umut ver.
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gecenin matemi kaplıyor her yanımı
İçimde yanıyor hüzünlerin korları. Bir tek ayak sesim karanlığı delerken Edalıca bir meltem esiyor denizden. Eşelenen bir kedi çöp tenekesinde Sanki dans ediyor yıldızlar gökyüzünde. Mehtabın aksi dalmış köpüklü sulara Dalgalar sahile vuruyor peşi sıra. Pırlanta kolye gibi şehrin ışıkları Nazikçe sarıyor körfezin gerdanını. Bir yıldız kayıyor ardında iz bırakıp Sürüklüyor beni de arkasına takıp. Zaman tatile çıkmış hiç ilerlemiyor Kederler artık beni ilgilendirmiyor.
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kollarından tutup akşamın ıssızlığını
damarları kurumuş atın sırtında her akşam-ya da gece-eve döndüğümde cam saydamlığındaki ellerini ******* boyu öptüğüm kadının komşusu bir kızı sevmişliğim vardı. umarsızlık saatlerinde sabahın fırçalanmış dişleri arasında yürürken at kestaneleri görünmezdi. Aşk, kadının erkek cinselliği altında ezilmesiyle pelte olmuştu aşkımız ama hala sisli bir ufku gösteriyordu güneş. Yok olmanın bataklığında bebek sonsuzluğa çivilenmiş bir yürek demektir. Toplama kampı toplumda yürek ise, mavi bir kardır süslüyor ellerimdeki dağı. İçinde ağaçların boğulduğu o uzak patika ikimize dardı ******* boyu öptüğüm kadının komşusu bir kızı sevmişliğim vardı.
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerimin kapanmak nedir bilmediği
Bir lambanın aydınlattığı bina kalıntılarını da seyretmek güzel bu gece. Rayların hüzünlü melodileriyle irkilip, Tren katarlarının bitmeyen iniltilerini dinleyip, Mazot kokusunu genzime çekmekte güzel bu gece. Ay’ın yarısıyla bile aydınlatmakta zorlanmadığı Bozkırlaşmış Malatya dağlarını,yüreğime hasretini Sindirerek seyretmesi de güzel bu gece. bir şey var bu gecede sana dair..hüzünlü bir şey. Özlemlerimle harmanlanmış yalnızlık korkusu içimde. Lambalı radyomla aynı kaderi paylaşırken, Ağlıyordum pencerede sessizce, belki gelirsin diye!
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gecenin sessizliğinde
Bir şarkı geliyor ise kulağına uzaktan, Hafiften yağmur çiseliyorsa, Ve yüzünü yağmura çevirmişsen İşte o zaman yüreğin çarpıyor ve susuyorsun... Gecenin Sessizliğinde Yıldızın göz kırpıyor ise sana Ve kayıp gidiyor ise iz bırakarak, Elini uzatıveriyorsan farkında olmadan ardından, İşte o zaman yüreğin çarpıyor ve susuyorsun... Yağmurun ile sırılsıklam olmak, Bulutuna ermek istiyorsan, Durma haykır yüreğinin sesini Sis dağılsın gecenin sessizliğinde Ve yıldızın parlasın, Gecen gündüzün olsun.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|