![]() |
![]() |
#3671 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bir gün trabzon'lu hocalarla, rize'li hocalar mac yapacakmıs.
tabzonlular demişki şu bizim hami'yi hoca diye yutturalım, macı kazanalım mac gunu gelmiş catmıs mac oynanmıs.geri donunce mıllet sormus nasıl gecdi diye.2-1 yenıldık demıs trabzonlu hocalar millet şaşırmış ya nasıl olur hami oynamadımı macda diye hocalardan bitanesi ,oynadı hemde golümüzüde o attı demiş mıllet sormus yıne eee pekı nasıl yenıldınız? hoca; onlardada vanbasten ve gullıt hoca vardı.))
![]() |
#3672 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bir minibüs şöförü kaza yapar. farı kırılır. fardan bir cin çıkar. cin:
dile benden ne dilersen.............. şöför: bütün yollar 4 şeritli olsun cin: buçok zor başka bir şey söyle şöför: cimbom şampiyon olsun cin: yollar kaç şeritli olsun demiştin.
![]() |
#3673 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fenerli ölmüş.Onu öbür dünyada ebedi mahkemeye çıkarmışlar.Federasyon mahkemesi başkanı hakkındaki dosyayı inceledikten sonra:
-Söyle bakalım neden Fenerbahçelisin? demiş Fenerli: -"Biz üç nesildir ailecek Fenerbahçeliyizdir" demiş Hakim Ulu: -"Yaz evladım 3 misli kırbaç ve ateş" Hakim Ulu: -"Peki kaç şampiyonluk gördün ömrün boyunca?" Fenerli: -"yanılmıyorsam dört" demiş Hakim Ulu: -"Yaz evladım 4000 sene çarmıha gerilecek" -"Peki kaç kere takımını desteklemek için maçına gittin" diye sormuş.Fenerli bakmış burdada aynı mantık: -"yav sen bana 6-0 dan dolayı 6 köşe bir hücre verebilirmisin onu söyle" demiş Hakim Ulu: -"Şimdi yandın işte"diyerek köpürmüş -"yaz evladım dünyaya geri gönderilecek, oradaki fedarasyona iadesiz havale"
![]() |
#3674 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hakim sanığa sormuş:
-Uluslararası kaçakçılık suçu ile suçlanıyorsun. Tüm deliller aleyhine. Söyleyecek bir şeyin var mı? Sanık boynunu bükmüş ve, -Aman hakim bey, demiş.. Ben Fenerbahçeliyim. Uluslararası ne gibi bir faaliyetim olabilir ki?
![]() |
#3675 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 6-2 biten man.united-fenerbahçe maçından hemen sonra
fenerli li rüştü tanınmamak için yaşlı bir adam kılığına girer ve bir cafe ye gider. cafe de yanına yaşlı bir bayan yanaşır ve : -"naber rüştü" der. bunun üzerine rüştü delirir nasıl tanıdı bu kadın beni diye düşünüp durur. ertesi gün yine aynı cafede aynı kadın yanaşır rüştü'nün yanına yine -"naber rüştü" der. 3.gün rüştü çok değişik bır kılıkta gider cafeye ve yine aynı kadın yanaşır ve yine -"naber rüştü" der. rüştü dayanamayıp sorar nerden tanıyosun beni diye. yaşlı teyze : -"olum ben tuncay len" der.)))
![]() |
#3676 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstanbul'da çok ünlü bir berber varmış. Dükkanı ünlülerin uğrak mekanıymış. Bir gün dükkanına ansızın Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Sn. Aziz Yıldırım gelmiş. Tıraş olmuş, parasını ödemek için elini cebine attığında, berber, hiç olur mu, siz koskoca Fenerbahçe başkanısınız, falan demiş para kabul etmemiş. O da çok etkilenmiş, çıkmış gitmiş. Ertesi gün berber, dükkanını açmak için dükkana gittiğinde dükkanın önünde bir çanta bulmuş. Açtığında içinde 50.000 dolar, ayrıca forma, tişört olduğunu görmüş. Çok sevinmiş. Başka bir gün Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören birdenbire gelivermiş. Onu da tıraş etmiş, ondan da para almamış. Ertesi gün dükkanı açarken gördüğü çantada 5.000 dolar, forma, tişört falan filan. Yine sevinmiş, bu da küçük kulüp, imkanı bu kadar, daha az olsa da düşünmesi önemli demiş. Yine bir süre sonra, Galatasaray başkanı Ö. Canaydın gelmiş, onu da güzelce tıraş etmiş, para almamış. O da etkilenmiş, gitmiş. Ertesi gün berber, dükkanının olduğu sokağın köşesini merak ve heyecanla dönmüş. Dükkanın önüne bir bakmış, sarı kırmızı kravatlı bir sürü tip. Beleş tıraşı duyunca bütün Galatasaray yönetimi dükkanın önünde sıraya girmiş!
![]() |
#3677 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bi kadın kocası onunla hiç ilgilenmiyo diye şikayetçiymiş. doktora gitmiş derdini anlatmış. doktor da gece yatağa galata formasıyla gir demiş. kadın böyle yapmış. kocası her gece her gece posta posta... sonra yine doktora gitmiş. bundan da şikayetçiymiş. doktor da bu kez de fener forması giy demiş. kadın sonra yatağa girmiş. kocası demişki: yaaa... işte biz adamı böyle *ike *ike fenerli yaparız.
![]() |
#3678 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Galatasaray'linin biri berberde sacini kestiriyormus.
Berberin durduk yerde "Ilk gittigin maci animsiyor musun?" diye soracagi tutmus: "Evet, ne olacak?" demis bizimki sinirli sinirli. - Hangi macti? - Bir Fenerbahçe maciydi. - Kadikoyde mi? - Evet, oradaydi." Aradan bir-iki dakika gecmis. Berber yeniden sormus: - Hangi macti demistin? - Fenerbahçe maci. - Nerede nerede? - Kadikoy dedik ya!! Bir-iki dakika sonra yine ayni hikaye: - Demek hayatta gittigin ilk mac bir Galatasaray - Fenerbahçe maciydi ha?. Bizimki sinirlenerek : - Evet be, Fener maci dedik ya !... Berber birkac dakika sonra ayni konuyu bir daha acmaya kalkisinca bizimki isyan etmis: -Kardesim, ilk gittigim macin Fener maci oldugunu elli kere soyledim. Niye yeniden yeniden soruyorsun? Berber aciklamis : - Fener deyince saclarin diken diken oluyor da, daha rahat kesiyorum ![]()
![]() |
#3679 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 1-butun oyuncular mactan sonra karinlarini doyurabilmek icin ..mendil satma ya da araba cami silme isi gibi ek gelir saglayan isler yaparlar...
2-futbolcu aliriz ama para vermeyiz felsefesinin tek yaraticilaridir... 3-bes yildir dunya yildizi diye taraftarlari avutarak getire getire riberyi getirdiler ( o da 2 ay kaldi) 4- 6 rakamini hic sevmezler 5-yoneticilerin ve futbolcularin ugrak yeri ve genelde kamp yeri olarak sectikleri tek yer cuma namazi cikislaridir (ek gelir acisindan) 6-parasizliktan dolayi ..kizilaydan para yardimi ve kizilay cadiri isteyen yegane klubumuzdur.. 7-milli takima bazi futbolculari cagrilir ama nedense hakan sukur haric hic biri oynamaz..(onunda oynama sebebi=heran bi yerine top carpip gol olabilir) 8- butun bunlara ragmen FENERBAHCE'nin biricik karisidir..
![]() |
#3680 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yasli ve zengin bir adamin hepsi birbirinden zeki 3 oglu varmis. Birgun
amansiz bir hastalikla yataga dusen yasli adam verasetini aciklamak icin ogullarini yanina cagirmis. - ogullarim benim vaktim geldi artik, ecel kapida. ben olunce tabi ki mallarimin hepsi sizin ve siz cok zekisiniz ama siz mallarimi bölüseceksiniz diye birbirinize düsmemeniz icin sehrin kadisina gidin. o kadiya benim selamimi soyleyin o size mirasinizi bolusturur. Ve adam olur ogullari da babasinin istegi üzerine kadiya gitmek için yola düserler. tabi yesillik yerlerden, golden, yagmurdan, camurdan felan gecerler. Derken onlerine bi adam cikar ve bizim 3 biradere sorar; - efendiler ben devemi kaybettim siz yolda bir deve gordunuz mu? der. buyuk kardes sorar; - tek gozu kor muydu adam "evet" der. ortanca kardes sorar; - kuyrugu kesik miydi adam "evet" der kucuk kardes sorar; - bir ayagi topal miydi adam ona da "evet" der. bu sorulardan sonra 3 birader devesini kaybeden adama biz senin deveni gormedik derler. adam birden sinirlenir. "yaa nasil olur. hem butun ozelliklerini bildiniz hem de gormedik diyorsunuz. bende sizinle beraber gidecem ve gittiginiz yerdeki kadiya sizi sikayet edecegim" der. biraderlerde "olur gel" derler. ve sonunda kadinin yanina varirlar, huzuruna cikarlar. 3 birader der ki; - efendim bizim babamiz vefat etmeden once mirasi bolusmemiz icin size gelmemizi söylemisti. biz de bu yuzden geldik. kadi devesini kaybeden adama doner ve; -sen niye geldin. der adam da :efendim ben devemi kaybettim. yolda bunlari gordum. onlara devemi gordunuz mu dedim onlarda devemin butun ozelliklerini bildikleri halde gormedik dediler. ben bunlardan süpheliyim - der. kadi biraderlere doner ve sorar: - sen nerden bildin tek gozunun kor oldugunu. - efendim, yolda gelirken yesillik yerden gectik. baktim ki yesilliklerin hep bi tarafindan yenilmis obur tarafina yanasmamis bile. tek gozunun kor oldugunu oradan anladim. - peki sen nerden bildin kuyrugunun kesik oldugunu. - efendim, yolda gelirken deve pisligi gordum. devenin pislikleri hep daginik dusmus. halbuki kuyrugu olsaydi hep toplu duserdi. oradan bildim kuyrugunun olmadigini. - peki sen nerden bildin bi ayaginin topal oldugunu. - efendim, gelirken golden gectik. baktim ki devenin 3 ayaginin tam izi bir de yarim ayak izi var. tek ayaginin topal oldugunu oradan anladim. kadi devesini kaybeden adama doner ve "kardesim bunlar senin deveni gormemisler" der. kadi o adami gonderir ve dusunur "ulan bunlar benden zeki ben bunlara nasil miras bolusturecegim. Neyse ben bunlara bi ziyafet vereyim sonrada kapi arkasindan dinleyeyim bakalim ne konusuyorlar" diye dusunur ve bizim 3 biraderi evine goturur hanimina güzel bi ziyafet hazirlattirir yemek gelir ve kadi "siz yemeginizi yiyin ben bi yere varip gelecegim" der ve kapi arkasina gecer. buyuk kardes der ki; - yaa kuzu çok iyiymiste, keske kopek emmeseydi. kadi sasirir. ortanca kardes der ki; - yaa sarap iyiymiste, keske mezar topragindan yapmasalardi. kadi iyice sasirir. kucuk kardes de der ki; yaa kadı; iyiymiste, keske **** olmasaydi. kadi bu lafi duyar duymaz gelenlerin zeki oldugunu dusunerek hemen arastirmaya gider. kuzuyu aldigi adama "bu kuzu ne emdi" diye sorar. adamda "kuzunun annesi olduydu ben de kapinin onunde yatan kopege emzirttim" der. daha sonra sarabi aldigi adama gider ve "bu sarabin topragi nerden" diye sorar. adamda "valla bizim burada en guzel toprak mezarlikta var, ben de mezar topragindan yaptim" der. kadi "ulan bunlar ikisinide bildi" diye dusunerekten annesinin yanina gider ve "anne ben **** miyim " diye sorar. annesi de "oglum hatırlamazsın sen kucukken ormanda sana oduncu tecavuz etmisti" der. kadi bu saskinliklar icinde bizim 3 biraderin yanina gider ve baslar sormaya. buyuk kardese; -soyle bakalim kuzunun kopek emdigini nerden bildin. -nerden olacak. bak kuzunun budunun bu kenarinda yag olmaz. Ama kopegi emdigi için burada yag var. ortanca kardese; - soyle bakalim sarabin mezar topragindan oldugunu nerden bildin. -nerden olacak. iciyorum iciyorum zevk yerine keder veriyor. ve kucuk kardese sorar; -soyle bakalim sen benim **** oldugumu nerden bildin. -nerden olacak, **** olmasan giriste Galatasaray bayragi asmazdin ![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|