![]() |
![]() |
#361 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2089
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() GİTTİN.... bu kadar acı duymazdım. Acım yaş olup akmaliydi gözlerimden. AGLAYAMADIM... Gittin... Seni delicesine bir tutkuyla seviyordum oysa... Tutkum seninle olmakti, tutkum teninde erimek, tutkum hayati sadece seninle paylasmakti. ANLATAMADIM... Gittin... Gidisini önlemek için tutmak vardi ellerinden. Ellerim degil miydi her dokunusumda seni ürperten? Ürperirdin yine, biliyorum. Bir kez dokunsam, bir kez tutsam ellerini, gitmek için biriktirdigin bütün cesaretin kaybolurdu. TUTAMADIM... Gittin... Bir yikim gibiydi gidisin. Sen adim adim uzaklasirken benden, çöküp kaldi bedenim oldugu yere. Nice terk edilislere dayanan bu yürek, bu kez yenilmisti. Bu kadar zayif degildim ben kalkmaliydim. KALKAMADIM... Gittin... Oysa geldigin gün gidecegini biliyordum. Hazirdim gidisine. Kaçak zamanlari yasiyorduk. Zaman bitecek ve sen gidecektin. Bense gidisinin ertesi günü hayatima kaldigim yerden devam edecektim. DEVAM EDEMEDIM... Gittin... Bir sey söyledin mi giderken?.. "Kal" dememi istedin mi? Son bir kez "Seni Seviyorum" dedin mi?... "Bekle beni, dönecegim..." diye umut verdin mi?.. Beynim öylesine ugulduyordu ki. DUYAMADIM... Gittin... Nereye gittigin önemli degildi. Binlerce km. uzakta da olsan, iki metre ötemde de fark etmiyordu. Artik yoktun ve asil bu düsünce beni felç ediyordu. Kurtulmaliydim senden, bu yokluk duygusundan kurtulmaliydim. KURTULAMADIM... Gittin... Unutulanlarin arasina katilmaliydin. Anilari sandiga koyup hayati yeniden yakalamaliydim. Bu ask noktalanmaliyd, bu sevdadan vazgeçmeliydim. YAPAMADIM... Gittin... Bir okyanusun ortasinda, tek küregi kaybolmus sandalda dev dalgalarla bogusan bir denizciyim simdi. BIL KI SEVMEKTEN VAZGEÇMEDIM SENI, BIL KI SENINLE BIRLIKTE, SEVDANI DA TASIYACAGIM YÜREGIMDE, BIL KI; SENI ASLA UNUTMAYACAGIM Biliyorum aslinda sen hiç bir zaman gelmedin bana. Duymuyorsun ! Gitme diyorum sana,gitme ! Çigliklarim boguluyor gecenin karanliginda. Gece korkunç, gece sessiz, gece yalniz... Sesim kisiliyor Gidisin bitisi olacak yüregimdeki heyecanin, Gidisin sönüsü olacak gözlerimdeki atesin. Beni,yüregimdeki sevgiyi, Gözlerimdeki bitmek bilmeyen umudu unuttun! Ama ne olur bunu unutma. Gidisin dinderemez bu firtinayi. Bir firtinanin ugultusuyla sesleniyorum sana; GITME. |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yasak Sorular
çözülme zamanlarını yaşamışlığım bir delici bakış esaretinde sorgularının bilirmisin en zor soruların cevapları acıdır bilinenden öte o bir yürek gömüsüdür dokunma onlara sakın dokunma bana acılarımın izidir sana çözülmelerim şu anlarda oysa biten zaman anılarını bir saksıya dikmiştim her gece su verdim saksılarıma ne kadar güçte olsa unutulmamacasına her sabah gözlerimin izinde açtı şiir çiçeklerim dokunma yüreğimin yapraklarına küsme bana çiçeği dalları gibi dokunuşlarından korkarım geri çekilir bütün duygularım 0 noktasına yeni bir tomurcuk olsa da hayat ya koparılırsa korkusuyla ölürüm sorma sakın sorma bana aşkı ve benim anlaşılmamışlıklarımı koydum bir sepet içine kurutulmuş güllerimi her an gözlerime dalıp beni sorgularınla yorma ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ugruna Adak Bagladim
Belki Birgun Yeniden Seversin Diye Sensiz Gecen Gunlerime Hasret Ekledim Belki Birgun Inadini Kiripta Donersin Diye Gun Gectikce Sensizlik Gun Gectikce Olum Geldi Aklima Seviyorum Deyipte Sen Girdin Kanima Bombos Karanlik Sokaklarda Kimsesiz Sal Gibi Tek Basima Seni Sordum Icime Sadece Seni Gun Gelir Ozleyipte Donersin Sanmistim Sigaram Gibi Askimin Son Nefesini Ben Sende Tatmistim Uykusuz *******de Hep Senin Hayaline Dalmistim Birtek Seni Sordum Kalbime Sadece Seni Istersen Git Uzaklara Ve Donme Birdaha Istersen Istersen Adimi Anma Birdaha Istersen Sen Oldur Beni Askimin Dumaniyla Bir Tek Seni Sevecegim Ve Birtek Seni Sordun Icime Sade Ve Sadece Seni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() EĞER KANATLARIM OLSAYDI eğer kanatlarım olsaydı seni arardım bıkıp usanmadan sana taşırdım bendeki kutsal emanet yüreği dolanmadan dururdum tek sende eğer kanatlarım olsaydı erken kalkardım polen tozlarının arasından tımarsız ağırlaşan başımı her gün yargılamadan daha şimdiden provasını yapardım sana konmanın eğer kanatlarım olsaydı yüreğime gömmezdim şaha kalkan sensizliği göçmen kuşlara sorardım yorulmadan gökyüzünde sana düşmeyi eğer kanatlarım olsaydı silip süpürdüm seni isteyen göz yaşlarımı meleklere sorardım Gülören nasıl uçulur diye öbür dünyaya ümitsizliğimin elleri boğarken boğazımı... |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensiz her gülşeni viran bilirim,
Goncası al,gülü sen olmayınca. Sensiz her coşanı figan bilirim, Öten şen bülbülü sen olmayınca. Sensiz yakmaz güneş ela göz beni, Dünya güzeli eş,tatlı söz beni. İçerimde yanan ateş,köz beni, Üstündeki külü sen olmayınca. Sende güzel huyu turap bilirim, Sensiz mestim suyu şarap bilirim. Gönlüm sarayını harap bilirim, Süslü beyaz tülü sen olmayıca. Ozan salih derki kötü durumum, Gece gündüz yanan bir mumum. Sensiz boynu bükük kalmış mecnunum, Gezeceğim çöl sen olmayıca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() DÜn Gece MuŞtularla YaĞiyordu
Havalandirmaya,ilk Kari Mart,in DÜn Gece BiÇakti ÖlÜm Haberlerİ Dİyarbakirin Asildi Ellerİmİz Ayasindan Kasap Çengellimi Parmakliklar Daha KaÇ Firtinayla ÇarpiŞacak Bu Erkek DÖkÜmÜ Alimlar İncedİr Bİleklerİmİz YaŞamak Arzusudur Boynumuzdakİ Atiliriz Her ÇiĞliĞa SÜngÜde Öyle Bİr Keskİnkİ AltmiŞ Yedİ GÜnmÜ AÇ Kaldiniz Vay Benİm KardeŞlerİm Artik KaŞik Tutmaz Ellerİm D Bakir D Bakir ÖlÜlerİ |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Ve Ben
DÜn AkŞam RÜyamda GÖrdÜm Senİ Kirmizilar İÇİnde Benİ Sednİn Yaninda GÖrdÜm Beyazlar GİymİŞ Kanlar İÇİnde O Kirmizilar Senİn Evlenmen Benİm Beyaz Kanlar İse Kefenİm OlmuŞtu... Sen Ellerİn OlmuŞ Ben TopraĞa GÖmÜlmÜŞ.... Öylesİne Tersİne DÖnen DÜnya Bİzİ BÖyle KaranliĞa GÖmmÜŞ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sana ılk baktıgım anda
bambaska dunyalar gordum o ısltılı gozlerde belkı benım olmayacagını bıldıgım halde sevdım senı aldım gonul dunyamda sana bır dunya kurdum sevfıne aıt sana daır aldım buyuttum senı ıcımde kımsenın karısamayacagı kımsenın hukum surmedıgı yanlız bana olacagın bur alem kurdum yuregımın en kuytu yerınde bıraktım kendımı senın sevgıne karsılıgı olmayan cıkmaz bır aryıs ıcınde acı cektıgım dogru ama esır oldu sevgıye ne yapsam kurtulus yok cıkmazlara suruklenıyor yuregım kanıyor ama kandıkca katlandı sana oaln sevgım ben bunu secmedım anladım |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülleri sararmış etrafı diken,
Gönlü harap olmuş hasretlik çeken, Bir kırık masada kafayı çeken, Bir ayaş görürsen beni hatırla. Zehiri ben içeyim su senin olsun, Dağlarda ben gezeyi yol senin olsun, Seni unutmamımı istiyosun? Sus günaha girersin..! Dünya unutursa dönmeyi Güneş unutursa doğmayı Rüzgar unutursa esmeyi Belki belki seni biracık unutabilirim İSYANKARDAN BELALISINA |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|