![]() |
![]() |
#361 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İhanet
acılar kaç insan ömrüne sığdırılır kaç insan ömrü yaşanır neyle tartılır neyle ölçülür bilirmisiniz temiz sayfalara temiz sayfalar eklemek için yaşanan ömrün anlamsızlığını sırta saplanan bir kurşun ağırlığında yaşanırmı hiç açık arttırmalara kondumu hiç yüreğiniz parça parça çıktımı satışa ve bağlandımı diliniz ben ihaneti beyaz sayfalarda gördüm pembe bulutlarla kaplanmış suskun aşk satan dillerde gördüm sessizliğin acısını düşlerime giren doğmamış çocuklarda gördüm her kes acıyı sevdası kadar yaşar sevdalandınızmı memleketinize haykırdınızmı sokaklarda hissettinizmi sırtınızdaki hançerleri ben ihaneti suskunluklarda gördüm kaçamak ürkek bakışlarda masum aşklarda gördüm masum suratların yanmış yıkılmış umutları beyaza zeminli pembeye bulanmış sayfalara aktarışında gördüm umut kırıntılarının masalarda meze yapılışında gördüm |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İhlal
ihlal edilmişti tüm sınırları düşüncelerimin zayıflamış en küçük noktasından girdin içeri büyüdün bilinmezliklerimde sende öğrendim sensizliği uzun yol boyu ne çok şey öğrendim ne çok şey bir elin bir ele temasında yüreğin farklı atışını bir anın bir ömür olduğunu bir ömrün bir insan olduğunu ihlal edilmişti bir kez tüm sınırları düşüncelerimin sen girmiştin içeri |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki Satır Sohbet
masumiyet örtmüşsün üzerine ipek bir tül gibi büründürmüşsün şehvet dolu arzuları gizemlerin gölgesine ne kadar gizlesen de içindekileri görüyorum seni biliyorum çözüm değil görmek iki satır sohbet bu |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İkimizde
İkimizde severiz Yinede benzeşmeyiz Bir birimize Ben, buram, buram Deli bir sevda ile … Sen Alev, alev Yanan şehvet ile … Bu ülkeyi… Ben Aşık misali … Sen Çapkın … Benzeşemeyiz Ben Hain! … Sen Beyefendi! ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İkinci Kez
ikinci kez ikinci kez yaşayamadım hiçbir anımı kaç kez okursam okuyayım alamadım alamadım ilk tadını ilk çığlığımı hiç hatırlamadım anlattılar zaman zaman sanki yer gök inlemiş yer neresi gök neresi anladığımda ilk oğlum gelmişti dünyaya anladım ikisi de babaların yüreğiymiş anneleri bilmem anne olmadım hiç şu aralar biraz kıskançlık var üzerimde yalnız hissediyorum üç kişilik yürek içinde dedim ya kıskançlık anne olmak varmış ikinci kez ikinci kez yaşayamadım hiçbir anımı |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İkinci Satırda
ikinci satırda liflerinden yoksun koca çınarların gövdesine takılır mahzun gözlerim özünden kopmuşluğunu yaşarım destanlar yazan adlı cengaverlerin adlarına bakar bakar şaşarım bir ışık gibi karşımda durur traktörün üzerindeki resmin direnişin öyküsünü görürüm |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İkinizde Sallıyorsunuz
ki atıfta bulunurken sen ona farklı değilsiniz bir birinizden aslında tabi ki görüyorum gül basmalı eteğini yürüdükçe sallanan yerlerini ki atıfta bulunurken sen hissediyorum gözlerinin izlerini yönlendiren bilincini sallandıkça kalçalar arzularınla birlikte sallanıyorlar yok aslında bir birinizden farkınız ikinizde sallıyorsunuz |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlk Kavuşma
bu sabah yine dört kişi olduk dört keskin yürek kim bilir neler düşünerek merhaba dedik bir şeylere ne çok şeyler oluyor küçük yüreklerimizde evin içinde sanki oynanan kovalamaca keşfe çıkmış gibi yirmi günlük ev özlemi çekiliyor çekmeceler açılıyor dolap kapıları raflardan iniyor kitaplar kıpırtılar yüreğimi okşuyor insan en çok neyi sever bilir misiniz dante gibi işlediği emeğini insan en kolay neyi yok eder bilir misiniz sahiplenmek istediği sevgisini ahhh deli yüreğim ne vardı böyle çırpınacak çalabilseydim kavalımı derinden kata bilseydim sürümü önüme böyle sürer miydi çırpınmalarım yine kim ne derdi bana benden başka çoban olduktan sonra bilirdi sürü sürülüğünü çırpınacak kalbim kalır mıydı acaba var sen yinede çırpın gökyüzü alabildiğine engin keklik ol şahin ol ister bir bulut ol onuru koy sevginin yanına bak oğlunun gururla gözünün içine içine |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlk Temas
orta yerindeydik Atatürk parkının iki kişi değildik geceydi sessizce atıyorduk adımlarımızı karanlığı fuarın ışıkları yırtıyordu nazlı nazlı vuruyordu tenimize denizin esintisi ve kokusu sessiz abartılı bir savaştı içimizdeki acemi erler gibi çatmasını bilmeden kelimeleri mola vererek başlattık yürüyüşü yirmi dört yaşımın gün batımını bırakarak masada yürüdük parkın en metruk sokaklarına sessiz değildi gece belkide sessiz uğulduyordu dünya değerken elinin sırtı elimin sırtına her adımda uğulduyordu yaşam kelimeler uçuşuyordu yakalayamadan tek birini yol alıyordu adımlarımız yol alıyorduk bilinmezliklerimize |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İllede Böyle
İlle de böyle Olmak zorunda Değilsin ki Biraz dağıt saçlarını As biraz suratını Karalar çalayım sana Kokunu yok edeyim Hiç konuşma Yada kimse duymasın Yüreğimdeki Zindanlara koyayım seni Sevgi acı, Sevgi zehir Yoksa… |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|