![]() |
![]() |
#361 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Haz
Hazzını tattık bugün Bizde kavuşmanın Heba olmuş meğer O ayrılık yılları Bir başak kadar tazeydi Gözleri sevgilinin Çuvalladık heyecandan Unuttuk merhabayı Acemi aşık gibi Kavuştu ellerimiz Yeniden sevişmeyi İstedi bedenimiz Bulutlar geldi geçti Güvercinler uçuştu Hazzını tattık bugün İki gönül kavuştu |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hazin Sevda
O eski şarkıları Söylemelisin sende Utanmadan ve sıkılmadan Bir küf kokusu duyabilirsin Bir ince çizgi girer araya belki Ama sonra imrenirsin O eski şarkılarda yaşamadığına Gözlerinin ıslandığını hissedersen Dokunmasın gururuna Bir ince hastalık Bir hazin sevda saklıdır Kimbilir o sararmış notaların arasında Beni sorarsan eğer Sağırımm körüm dilsizim O günden beri Bildiğin gibi Sonsuza kadar |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Haziran Gülleri
Haziran gülleri tütün kokar bir tanem Ekşi elma kokar Sarı saman ve eski zaman kokar Yaz kokar... Kavun kokar,karpuz ve beyaz peynir Sıcak meltemler alır getirir ovadan haziran gülü Yamalı şalvar kokar,dut kurusu ve pekmez gibi Gün doğmadan gül kokar sulanmış avlularda Tozlu toprak yollarda serinlik kokar Bal arıları daldan dala güllerse nazlanmada Bezik oynanır sabahlara kadar şehir kulübünde Gül kokar kül kokar bütün masalar Ucuz limon kolonyasına inat mı inat Bir şarkı duyulur Hoş Memo'nun pikabından Sarı limonatalar sen kokarsın bir tanem Yetmiş beş kuruşluk yazlık sinemalarda Çocukluğum koşar tahta sıralar boyu Gitmez bir türlü burnumdan 'Demir Gazozu ' Ve kırık leblebinin kokusu Sen şimdi başka bir yerdesin Ve başka bir alemdesin Artık hiç kokmuyor Haziran Gülleri |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her Şeyin Bittiği Yerde
Her şey bitebilir Birdenbire Hissetmeden Her şey bitebilir Gül solabilir Ufuk kararır Düşünemezsin Her şey bitebilir Üşürsün yanlızlıkların içinde İsyan edersin Kızarsın ağlarsın yalvarırsın Kapılar kapanır Gülmeyi unutursun Trenler sensiz geçer istasyonlardan Bakamazsın Soramazsın Tutunamazsın yaşama Her şey bitebilir Bir anda Bir bakışla Bir sitemle Bir mektupla Bir haykırışla Her şey bitebilir Ölümü özlersin kavuşamazsın Her şeyin bitiminde Huzura ulaşmak istersin ulaşamazsın |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hercai Menekşeler
Hercai menekşeler gibisin Ve harcı alem ******* kadar kısa Bense seni böylesine sevdim belki Böylesi umarsız Böylesi küstah Ve böylesine naz... Ne olusan ol Nasıl seversen sev Ve ne kadar kaçarsan kaç Bir gün düşeceksin öksesine aşkın Bekletme... İçimdeki çocuk gibisin Ve gözlerimdeki mavi kadar talihsiz Bense seni özlediğim için şansızım belki Böylesi çılgın Ama böylesi yavaş Ve böylesine yılgın Özletme... Ne yaparsan yap Nasıl silersen sil Ve nasıl bölersen böl Zaman bizim için akıyor sonsuza Terketme.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Herkes Seni Sevdalı Sanır
Bu böyle olmaz Bir yanda Geceyle kavgaya tutuşmuş bir yüz Bir yanda Gündüzün ortasında Çatılmış kaşlar Bu şöyle olur Çatarsın kaşlarını gecenin koynunda Kimse bilmez neye kızdığını Gülersin gün ortasında Herkes seni sevdalı sanır |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hetero Seksüel Fotoğrafçı
Boşluk sarar Resimleri Görüntüler silinir Silgilerde Tren yetişmez Rayların hızına Gözlerini takip eder Demirleri ilgisiz Şüpheye düştüğünde Hatırlarsın Ait olduğun yeri Ve sana Ait olanları Satarsın Bir heteroseksüel fotoğrafçıya Ve yemişini yersin Umursamadan Yetmişli yılların Sağcı ve solcularının |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hıçkırık Son Demindeydi
Hıçkırık son demindeydi Ilık ve uysaldı sonbahar Dudakların yumuşak Ve istekliydi buselerinde Gözlerin mühür gibi kapalıydı Çıkarsız ve hesapsızdı sevgime Hıçkırık son demindeydi Tükeniyordu son yaz Sokaktan son seslenişi geliyordu Yaz aşklarının Sam rüzgarları kokan Hep bir Garip sona gidiyordu yaşam Ve ben seni özlüyordum Son deminde hayatın Ölmek istemiyordum Seni son kez sevmeden |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hıçkırıkları Küstürme
Hıçkırıkları küstürme Küseceksen bir kendine,bir bana,birde kaderine küs Nasılsa bitecek bir gün Sen gibi,ben gibi ağlaya ağlaya Doymayarak dünyaya Yavaş yavaş bitecek Bitecek nasıl olsa hıçkırıkta denilse Küstürme hıçkırığımı Senin içindi Bir anlasan,bir dinlesen,bir duysan Ve konuşmasan yanlış anlamasan Bitireceksin herşeyi Uzak şehirlerdeki hıçkırığı duyarmısın her gece Her gece duyarmısın şehrin hıçkırıklarını Uzak banliyölerin intiharlarında Bir adamın ve bir kadının çaresizliğinde Bebekleri uykudadır bu şehrin Ve yıldızlar kadar sönüktür şafak resimlerinde Bir martı tamamlar belki ve bir ıssız gemi Hıçkırığın teslimiyetini Hıçkırıklarla bitiririm günü,güneşi Karanlıklar onunla gelir ve onunla uzar her gece Bitirmek istesede zaman,hıçkırığı yinelerim Ve yenilirim sensizliğe Aradım hıçkırıkları bir mavişin gözlerinde Nerde diyordum ki Geçmişe hıçkırıkla dönüyorum Ve yılları biriktiririm hıçkırık *******inde Yeşil gözlü kızlar vardı Yeşil oyuncaklı bebeklere benzerdi yüzleri tebessümleri Hıçkırıkları hüzün kokardı Yeşil gözlü kızlar vardı Sevince ölürcesine severlerdi ve taparcasına ölürlerdi Sen için hıçkırıkları uğruna Gökyüzünden indir artık Hıçkırıkları yere Ve benin için gül biraz Hıçkırıklar ölsün arkadaş Bir çukur kaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hıdırellez
Hıdırellezde sevdim ben O ateşten atlarken Düştü gönlüme bilmeden Hıdırellezde sevdim ben Mayısın tüm bencilliğiyle Memleketimin o sıcak akşamlarınada İlk defa yattım Yavuklumla uykuya |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|