![]() |
![]() |
#3691 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() kar,kis,kiyamet ne varsa o gun hepsi mevcuttu.. ve yoneticilerin para vermek icin vaad ettigi gun gelmisti..arif ve hasan sas acele olrak klup binasina giderler..
para icin yoneticilerden birini bulurlar.. yonetici bunlari 2 hafta sonrasi icin eve yollar.. bunlar sinirli bir sekilde cikarlar klup binasindan ve taksiye binerler gidecekleri yeri taksiciye soylerler.. bi anda araba geri geri gitmeye baslar ve arif sofore sorar bu nasil gitmek yaaa? sofor cvp verir abi yerler buz tutmus araba kayiyor geri geri gidiyoruz.. hasan sas telasli bir sesle araya girer.. taksimetreyi kapat taksi metreyi!!
![]() |
#3692 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() iki boksör ringte dövüşüyorlarmış. maç hayli heycanlı geçiyormuş. ancak birini durumu kötü görünüyormuş. yüzü gözü kan içinde kalmış.yumrukları devamlı havayı dövüyormuş ve bir tanesi bile rakibine isabet etmiyormuş. raunt arasında menejerine sordu:
-maçı alma şansım varmı? -elbette var. diye cevaplamış.sonra eklemiş: -sen havayı yumruklamaya devam et adamı zatüreden ölürebilirsin.)))
![]() |
#3693 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fanatik
Hasta fenerbahceli gerçektende hasta olur ölüm döşeğine düser. Her zaman maçlara gittiği fanatik arkadaşları ziyaretine gelirler. Son defa görelim derler. " Allahın takdiri,elden birşey gelmez ama bir son istediğin varsa barı onu yerine getirelim " O zaman beni cimbom´a üye yapın! Herkes birbirine bakar: "Yaav sen doğuştan fenerbahceli değil mısın? Ne yapıyorsun sen? Hasta fenerbahcelinin birden yüzü güler: "Ülen,bir fenerbahceli öleceğine bir cimbomlu ölsün be
![]() |
#3694 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() rizeli imamlarla trabzonlu imamlar maç yapar.rizeli imamlar daha iyi oynarlar.trabzonlular bunun farkında.trabzonlu bir imam:fatih tekke hemşerimiz bi çağralım.der fatih tekke kabul eder.rizeliler anlamasın diye fatih hoca derler.antremanda takım kaptanı sakatlanır.hastaneye kaldırılır.maç günü gelir.oynanır trabzonlular 5-1 yenilirertesi gün takım kaptanını ziyarete gelirler kaptan:kaç kaç bitti der:5-1 derler.kaptan:nasıl olur fatih hoca oynamadımı diye sorar.öteki imam: oynadı ama rizeliler ronaldinho hocay roberto carlos hocayı getirmişler o yüzden yenildik
![]() |
#3695 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fenerbahçeli taraftarı, birgün Avrupa seyahati sırasında rakip G.S. klübünün tanınırlığını test etmek istemiş.Yoldan geçen bir senyöre:
-bayım bir dakika,acaba "Galatasaray" adını hiç duydunuzmu?diye sormuş. Senyör: -Ben popçuyum, Sanırım Tarkan denen popçunun çıkardığı son albümün adıydı demiş. Fenerli kıs kıs gülerken: -Hayır demiş, karıştırdınız; Galatasaray adlı popçunun son albümünün adı Tarkan olacaktı. demiş Senyör, mahçup bir ifadeyle: -sen dua et, "Cim bombom" denen seksi mankeninize, yoksa onlarıda bilemezdim, demiş
![]() |
#3696 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 98 dünyakupasını FRANSA milli takımının kanzandığını gören Fatih Terim hemen ilk uçakla fransaya fransanın hocasından taktik almaya gider.Fatih hoca,fransanın hocasına
"ya hocam sız nasıl şampiyon oldunuz özel bir yöntem mi kullanıyosunuz" der. Bunun üzerine fransa milli takımını hocası "Yo hayır.Ben sadece futbolcularıma zeka testi uyguluyorum.Bakın" der ve Fransa milli takımında forma giyen Zidane ı yanına çağırır ve şöyle der "Zidane senin ananın babanın çocuğu ama kardeşin değil, kim bu?" der. Zidane da "Benim, hocam"der. Fatih Terim de aynı şeyi kendi futbolcularında uygalaya karar verir ve Istanbula geri dönüp Hakan Şükürü yanına çağırır ve "Hakan senin ananın babanın oğlu ama kardeşin değil,kim bu?" der, Hakan da "Hihi bi dakka hocam gidip bi Hagi ye sorayım hihi" der. Hagi ye gidip "Hagi senin ananın babanın oğlu ama kardeşin deil,Kim bu?" der Hagi de "benim tabiki" der. Bunun üzerine Hakan şükür Fatih hocaya döner ve "Hagiymiş hocam" der.. Fatih terimde"Saçmalama oglum ne hagi si.. Zidane" der.
![]() |
#3697 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün Şenol Güneş Brezilya milli takımı antrenörü Scolari ile karşılaşmış.
- Hocam sen bu takımı nasıl seçtin de şampiyon oldunuz? demiş. - Çok kolay zekalarına göre seçiyorum. Bak mesela sana bir örnek vereyim demiş ve Ronaldo'yu çağırmış. - Ronaldo'ya oğlum söyle bakayım senin annenin ve babanın çocuğu olan ama senin kardeşin olmayan kimdir? Ronaldo biraz düşünmüş, "tabiiki ben oluyorum" demiş. Şenol Güneş bundan çok etkilenmiş. Türkiye'ye döner dönmez İlhan Mansız'ı çağırmış. - İlhan sana bir soru soracağım eğer bilirsen bu hafta seni takıma alırım, bil bakalım annenin ve babanın çocuğu olan ama kardeşin olmayan kimdir? İlhan biraz düşünmüş işin içinden çıkamamış, biraz zaman istemiş ve hemen koşmuş Hakan'ı bulmuş. - Hakan, annenin ve babanın çocuğu olan ama kardeşin olmayan kimdir? Hakan cevap vermiş: Benim tabii ki, İlhan sevinçle Şenol Güneş'in yanına dönmüş: - Sorunun cevabını buldum hocam: Hakan'mış. Şenol Güneş köpürmüş: - Vay salak herif, Hakan olur mu hiç, doğru cevap Ronaldo idi!..
![]() |
#3698 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() adamın biri cimboma gitmiş ben takım tutmak istiyorum bizim takım dolu demiş kanaryaya gitmiş bizim takımda dolu ben ne yaparım şimdi demiş fenerlide ona cizreyi tut silopiyi tut hakkariyi tut demiş
adamda ,fenerliye abi be istanbuldan bir takım olsa iyi olur demiş fenerlide; o zaman bjk yi tut.
![]() |
#3699 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün Real Madrid, Galatasaray ile maç yapmak için Istanbul'a gelecekmiş. Binmişler uçağa, Real Madrid'li oyuncular çok üzgün. Zidane kaptan olarak sormuş tabi
- Ne o çocuklar yüzünüzden düşen bin parça? Raul demiş ki: - Ya abi cimbomla oynamayı hiç istemiyoz. Stata gelmişler. Hala millet surat yapıyor. Zidane arkadaşlarina; - Siz gidin İstanbul'u gezin, ben onlarla tek basima maç yaparım. demiş. Bunu duyan arkadaşlari sevinçten havalara uçmuşlar. Hemen dalmışlar İstanbul *******ine. Maç başlamış. Devre arası Real Madrid'li futbolcular stata gelmişler ve skorboarda bakmislar Real Madrid 1:0 önde. Demişler bi Laila yapalım gelelim bari. Maçın sonunda geri gelmişler. Bi bakmışlar skor 1:1. Gitmişler soyunma odasına Zidane'yi kutlamaya, ancak Zidane almış başını iki elinin arasına ağlıyor. - Niye ağlıyorsun, sen bütün takıma karşı tek başına oynadın ve maç berabere bitti. Bu mükemmel bi şey. Zidane cevap vermiş; - Eğer maçın 60. dakikasında kırmızı kart görmeseydim, farka gidecektim. Ben ona üzülüyorum..............................
![]() |
#3700 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() adam maça gitmis aldığı bilet tribünün en uzak köşesindenmiş.yerine oturmuş o arada önlerde bi koltuğun boş olduğunu farketmiş.Devre arasında boş koltuğa ulaşmış.yan koltuktaki adama sormuş:
burası boş mu? boş demiş adam nasıl olur bu tıklım tıklım dolu stadda boş yer kalır ? adam:orası benim eşimindi aylar öncesinden almıştık ama eşim vefat etti.. cok üzülmüş bizimki 'ama bileti neden dost ya da akrabalarınızdan birine wermediniz ?' onların hepsi suan cenazede demiş adam...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|