![]() |
![]() |
#3701 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Özür dilerim annecim,
İlk defa senden sonra ölürcesine birini sevdim, Affet beni. Yüreğim de sesini duydum, Adim ask dedi ve yalvardı bana, Ellerimi uzattım tutmak istedim, Kaçtı annecim naz yaptı galiba. O gün bu gündür koşuyorum peşinden, Yakalayabilene ask olsun, Geçen cuma selam göndermiş bana, Anne'nin ellerinden öperim demiş. Kim deme anne, kim deme, Kim olacak gelinin, Bir görsen sârisin, kahve gözlü bir hatun, Senin ellerinden öpüyor, benim de dudaklarımdan, Biliyorum damadın dememi beklerdin, Ama ne yapayım, gelinin be annem, Gelinin.
![]() |
#3702 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hasreti boğan hıçkırıklı sese
Bir meltem olup gelsen ese ese Özlem duyduğum şu bitmez hevese Gelip bir baksan,ne haldeyim diye. Senden uzakta dertlerle yaşarken; Çırpınır dilim sana haykırırken. Ak mendilime yaşlar dökülürken Gelip bir baksan,ne haldeyim diye. Acıya yürek dayanmıyor böyle Dinmez ağrısı nasıl geçer söyle Olmuyor gülüm sabret sen demeyle Gelip bir baksan,ne haldeyim diye. Bir gün bu hasret bitecek nasılsa Hak'ka inancım ne kadar asıl'sa. Geçmek bilmeyen her günüm bir yılsa Gelip bir baksan,ne haldeyim diye
![]() |
#3703 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() karanlıklar aydınlanır biliyorum
karabulutlar terkeder yüreğimi. uçar, toz duman olur hüzünlerim, işte o zaman açar güllerim, işte o zaman bahara gülümserim gelirken baharı da getir bana... gelirken sabahlarımı da al yanına gelirken uykularımı da günbatımını da. unutma! gelirken aklımı da getir bana... eğer sebebi sensen ağlayan yanlarımın ve yürüdüğüm her cadde sana çıkıyorsa yaşadıklarımın ortasında duruyorsan öylece yaşanacak ne varsa ve seninle yaşamışsam ölüme bulaşmaktan farkı yoksa yokluğunun eger bu aşk böyle son bulacaksa gelirken, en acı ölümü getir bana...
![]() |
#3704 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() göz yaşı döktürdü bitmeyen yıllar
sensiz yürü yürü çekilmez yollar sensizlikten bıktı bu çaresiz kollar bu şarkıyı söyleyip gelirsem affet yaşayamam artık ben bu kahırla oynamışım kendi hayatımla gözümden akarsın damla damla bu şarkıyı söyleyip gelirsem affet sıcaklığın yok inan yorganımda ******* soğuk olur yoksun yanımda hala sevgin dolaşır damarlarımda bu şarkıyı söyleyip gelirsem affet böylesi daha iyi olur sanmıştım bu şiirleri inan sana yazmıştım her gece sevgini yaşatmıştım bu şarkıyı söyleyip gelirsem affet
![]() |
#3705 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün çıkar gelirsin diye...
Evi en sevdiğin çiçeklerle döşedim... Üşümesin o narin ellerin diye sobayı yaktım... Açsındır diye sofrayı donattım... Banyoyu hazırladım... Havlunu yeniledim… Yatağımızı düzelttim, Başucuna bir gül koydum... Kalbimi yüreğimi kendimi hazırladım ve bekledim... Bir gece, bir sabah, bir hafta... Bir yıl... Yoksun sevdiğim ve gelmeyeceksin biliyorum... Çiçekler öldü artık... Soba söndü... Yemekler bozuldu... Banyo kirlendi... Havlu eskidi... Yatağımız bozuldu... Gül kurudu artık... Kalbim kırıldı be sevdiğim... Yüreğim incindi... Ben bittim diyorum sana bittim.... Ne sen gelirsin artık Nede ben... Nede bulabileceğin biri... Hepsi bitti... Bende bittim sevgili... Seninle birlikte...
![]() |
#3706 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni bekliyormuşum,
Gelirsin diye, Yüzümü hiç ekşitmezmişim, Başkalarından duyarmışım, Umut edermişim sürekli, Gülümsermişim. Şiir gibi değil mi bana dokunuşun? Her zaman aklıma gelen şu gibi ellerinle, Sıcak şu gibi ellerinde bir kurşun Yüreğime girerken Şiir gibi değil mi yokluğun. Şiir gibi değil mi? Beni vuruşun Beni vurmuşsun Seni bekliyormuşum Gülümsermişim.
![]() |
#3707 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben yalnız gelişini anımsarım
Çağla badem bakışını Çıtır simit gülüşünü Demli çay öpüşünü... Gidişini asla Kaçışını asla...
![]() |
#3708 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayat hep bir şeyler alır bizden,
Seni aldığı gibi… Acı dolu yaşam sunar bize, Gidenlerin ardından, Gidenler geri gelmez denir. Ben inanmıyorum çünkü: Biliyorum sen bir gün ansızın, Çıkıp geleceksin yanımıza, Azda olsa kalacaksın yanımızda, Geleceğin günü hep bekledik, Ansızın çıkar diye umudumuza umut ekledik, İşte şimdi geldin, Ansızın olmasa da sen yanımızdasın ya, İşte şimdi gidiyorsun, Yolun acık olsun, Yine biz bekleyeceğiz seni… Gelmesen de seviyorsun ya sen bizi…
![]() |
#3709 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akşam oldu
Yollar karanlık Işıklar bize yardımcı Keşke hep akşam olsa Her çirkin güzel olur akşam olunca Gün seni sana bırakmaz Gece hatırlatır hep sevildiğini YA da hiç istemeden kaybettiklerini Olmasa da seversin düşünüp hepsini Gün sana ummadıklarını Gece ise senin olanları verir Nerde olduğunu ne olduğunu gece anlarsın Gün varsın yalan söylesin Bir tek dostun gece kalsın ******* olmasaydı düşünür müydüm ben hiç seni Akşam oldu şimdi geliyor gece İçimde çocuksu bir sevinç Seni düşüneceğim diye.
![]() |
#3710 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölümleri yarınlara erteledim
Pimi çekilmiş mayınlara basa basa Sana geliyorum Acılarımı son kez yüreğimde demledim Koynuma Cennetin güllerini alıp Yağmurlarla sana koşuyorum Toprağıma gülüşlerini mevsimsiz ektim Baharı yitik kentin sokaklarını avuçlarıma saklayıp Çocuksu düşlerimi sende yaşamaya geliyorum Acıların prangalarını yüreğimde eskittim İdamlık düşlerimden kaçıp Senin gözlerinde ömür boyu kalmaya geliyorum Gecenin tüm yıldızlarını fethettim Ölümün fermanını denizlere fırlatıp Dilimdeki ask cümlelerini Gözlerinde tamamlamaya geliyorum Azap ateşinde yıllarımı son kez erittim İbrahim gibi baharın tomurcuğunda yanıp Yüreğinde ölümsüzlüğü tatmaya geliyorum Yorgun sabahlarımı geçmişe sürgün ettim Hoyrat rüzgarlarda her şeyi dağıtıp Mevsimsiz tomurcukları gözlerinde açmaya geliyorum Bir gülüşünle ömrüme mutlulukları ekledim Bereket kokan yağmurla çöllerini ıslatıp Avuçlarına bedenimi bırakmaya geliyorum Kuruyan hücrelerimi umutlarında yeşerttim Acılarımla güneşi son kez ağlatıp Ezan sesinde odana baharı doldurmaya geliyorum Gözlerinde yaşamaya yemin ettim Umutlarımı pembe bulutlara sığdırıp Seni " sende" yaşamaya geliyorum
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|