![]() |
![]() |
#371 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2091
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() şimdi yoksun
seni düşünebilirim artık tutar ellerini öperim uzun uzun kimseler ayıplayamaz beni yokluğunda seni nasıl sevdiğimi anlayamazlar işte gözlerin işte dudakların senin olan ne varsa karşımda duruyor ayaklarını dilediğim yere götürebiliyorum artık sevdiğim şarkıları söyletiyorum dudaklarına ve hoyrat ellerimle seni her gün biraz daha güzelleştiriyorum bütün resimler sana benziyor hayret bütün aynalarda sen varsın nereye gitsem peşimden geliyorsun şimdi sigarasın dudaklarımda biraz sonra beyaz bir kağıt ve akşam içtiğim bir kadeh içki olacaksın kimse yokluğunda bunca sevilmedi kimse yokluğunda ilahlaşmadı bu kadar saçların böyle daha güzel sen daha güzelsin gelecek mutlu günlerin ışığında her şey daha güzel ne var ki ayrılığın adı kötüye çıkmış yoksa bin yıl daha yaşamak isterdim ve seni bin yıl daha ayrılıklar içinde sevmek isterdim umutsuzluğa düştüğüm anlar oluyor hiç gelmeyeceksin sanıyorum o zaman kurşun gibi bir korku saplanıyor kalbime katran gibi bir yalnızlıktır sarıyor içimi yalnızlığımdan utanıyorum... beni sevmesen ölürdüm beni sevmesen çakıl tasiydim simdi beni sevmesen bir duvar gibi sağırdım kördüm bir at kadar ölümden acıydım,ölümden beterdim beni sevmesen dünyayı bütün insanlara zindan ederdim beni bunca saracak ne vardı,kanıma girecek gözbebeklerime oturacak bir senfoni gibi kulaklarımdan eksilmeyecek ne vardı hiç karşıma çıkmasaydın bu kör olası gözler görmeseydi seni ne vardı güzelliğini hiç bellemeseydim bir dua gibi bellemeseydim adını ne vardı bütün gece gözlerimi tavana dikerek seni düşünmeseydim... Belki karşımda değilsin,yanılıyorum bu gözler senin gözlerin değil aldatıyorlar beni karanlığın gözleri olmalı bunlar bana böylesine keder veren gülmeyi,yaşamayı haram eden bir karanlığın gözleri olmalı... Öyleyse sana hiç yaklaşmayacağım Yalan bu geçici sevinç,bu nur,bu ışık bu karanlığın ortasında yanan alev gözler bu bir kadeh içki aydınlık Ne dedimse inanma! Seni değil kendimi kandırıyorum Sen istediğin kadar varlığın kendisi ol Ölümsüzlüğün ta kendisi Ben günden güne yok olmaktayım Bütün ışıkları kaldırıp attım bir yana Anlamıyor musun? Gökyüzü güneş olsa Sende Karanlıktayım . . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() ~ giTme zaManı ~ Vakit doluyor ,gitme zamanı Doyamadın bana , yüreğinde kalsın son kurşunum Bir parça sevdayı sar bohçana , Sakla onu kızıl topraklara. Hoşçakal gözümün nuru , Karacadağda yükselen çoban ateşine yazdım son mektubumu Nameleri duman duman aksın her gece yıldızlarına. Gidiyorum baygıngözlüm Uzaklar beni çağırır sensizliğe Soğuk ,sessiz bir toprak düşer üstüme Kırılgan bir şarkının notaları zincirlemiş beni Gözlerindeki bulutları açmaya gidiyorum Hoşçakal nefesi şiire boğulacak adam Yarınlarına öksüz kumrular saçtım Cigara ziftleneceğin ,sessiz sokaklara yanlızlık bıraktım Gidiyorum ,yanakları yağmurlara bulanacak yarim Vakit tamam Bir aşkın fidanından çatırdayan dal gibi Ürkek karanlığın beşiğine düşercesine. Mavi gecenin dalından bir yıldız kayıyor Alacakaranlığın küskün şafağına, Hoşçakal , mezarıma sızlanıp, ağıtlara boğulacak sevdiğim !.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşmekte olduğum
Bir uçurumun yüksekliğidir Seni sevmek, Sana uzak olmak En yüksekte uçarken Kırılmasıdır kanadımın Ve seni sevmek Benzediği için ölüme Korkarım... |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() DÜNYADA Kİ ŞAHİDLER-
Seni özlediğim zamanlar Çıkardım Erek dağı’nın zirvesine Seni çok özlediğimi söylerdim Her defasında bıkmadan dinlerdi beni Bana senden önce o da buradaydı Seni özlediğini anlatıyordu Seni çok sevdiğini söyleyip gitti Unutma dedi bana Ben sevginizin dünyadaki şahidiyim Seni sevdiğim zamanlar Çıkardım ulaşılması en zor olan yere Ta Ararat’ ın zirvesine Her çıkışımda nefesim daralırdı Ama sonunda seni göreceğim için Unuturdum dertlerimi, acılarımı Ve anlatırdım seni Ararat’ a O eşsiz güzelliğini, O güzel gözlerini Dinledikçe kıskanırdı seni Ararat sordu onunla aramızda aynı olan bir şey var mı? Söyledim ikinizi de gördüğüm zaman Nefesim daralır, gözlerim görmez Dilim tutulur, kulaklarım duymaz dedim Ararat seni çok kıskanırdı Hep seni merak ederdi Sordu bana O da benim kadar güzel mi? Benim kadar gizemli, sırlarla dolu mu? Hiç düşünmeden söyledim O da senin gibi ulaştıkça ulaşılamayan Baktıkça görülemeyen Senin gibi imkânsızdır dedim Unutma dedi bana Ben aşkınızın dünyadaki şahidiyim. Senden ayrıldıktan sonra dertlerimi, hüzünlerimi Nemrut dağına anlattım Çok üzüldü nemrut senden ayrıldığıma Yüzüme bakarak üzülme dedi bana, Unutma seven unutmaz döner gelir elbet Nemrut’ta bir daha gelmeyeceğini biliyordu Sadece beni teselli etmeye çalışıyordu Elbet bir gün döner gelir sabret, sabret derdi Unutma dedi bana Ben sizin sevginizin Aşkınızın dünyadaki şahidiyim… |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbimde bir hançer izi var
Ne zaman değdi gözyaşın kalbime Yüzün nefesimi kesiyor Bu senin şarkın beni talan ediyor Ah! benim kentim sen benden geçince yıkılıyorum Sevdamın en yıkılmaz kalesinde... |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vatan topraktır
Vatan davadır Vatan her tarafı senin olan Ebedi mülkündür Vatan sahip olamazsan Leş kargalarının düşüdür Vatan adın vatan evin Vatan rengarenk çiçeklerin Ovaların yaylaların Vatan güzel ötüşü hür kuşların Doğan güneşin O doyumsuz sabahların Vatan hayat ve sulh bayrağını Tutan ne Stalinin eli Ne Amerikadaki hürriyet abidesi Bir sürü keşfedilmemiş değerleriyle Hâlâ bir dünya prensi Vatan dediğin vatan Her yanı kanla sulanmış toprağın Vatan şehitlerin üzerinde Ay yıldızlı şanlı bayrağın Vatan köyüm kasabam İllerim ilçelerim Vatan Türkiyem cennetim Vatan Anadolum meralarım Gözü yaşlı analarım babalarım Kardeşlerim sevdalılarım Bir yanda ihanet edenlerin Bir yanda hısızların hortumcuların Bir gün gelir Hesabı sorulur o kansızların Ah benim hicran yaralarım Çalar söyler ozanım Durmaz çizer ressamım Vatan şükretmektir yaradana İmtiyaz sadece sana Yaşa dört mevsimi Kana kana Vatan namusla alın terinle Her köşesine sahip çıkılan Uzandığın uzanamadığın Mutluluklarını hüzünleri yaşadığın Aşkın aşığın otağın Kanımıza girmek istedi Bir yandan Amerika Bir yandan eski Rusya Hepsi fos aldatan fasarya Hepimiz aldatılmaya çalışıldık Çare sandık gurbete yelken açtık Oysa biz candık canandık vatandık Gurbet kime yar oldu Kimin yüzünü güldürdü Zamanlarımızı çaldı Bizleri bir birine düşürdü Ama başaramadılar Damarlarımızdaki asil kan köpürdü Bayramı olsun herkesin Gerçekler görüldü O kör düğüm çözüldü Ben vatan sen vatan o vatan Biz bir birimize yeteriz Farklılıklar olsada Yüzüne sinsi gülene aldanma Biz ancak bir birimizi severiz Düğün dernekler ederiz Yine de ister cahili ister okumuşu Kendi insanın kendi canın Güzel gözüksede Meyvası olmaz yabanın Çatlam çatlam Çatlasa da her yanın O yavan tadına Kurban etsinler beni bu toprağın Ne sen ne de ben Çanakkale de yatan şehitler Ve adsız kahramanlar Gerçek sahibi bu vatanın Ey sen ey ben Ölene dek sahibi olmalıyız Bu kanla yazılmış mirasın Yalnız sadece ve sadece Şunu bilmeliyiz Sonsuza dek değişmez ilkelerimiz Bizden olamaz her türlü bizi satan İster içten ister dıştan Her beden onların karşısında Kılıç kalkan Uğrunda nice kefensiz şehitleri Her karış toprağında yatan Benim senin onun Hepimizin adı vatan |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() aci
Yaşamak uğruna Ölmek bu olsa gerek Sevmek uğruna Acı çekmek bu olsa gerek Hayat uğruna Savaşmak bu olsa gerek Peki ya sen uğruna Üzülmek |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() aşk yaşamaktır tutarsızca,
aşk fedekarlıktır ömür boyunca, aşk sadakatir mantıksızca, aşk endini bir başka bedende sevmektir bencilce, aşk acı çekmektir mutluluğa ulaşmak varken aşk mantıksızlıktır aslında ama en üzel mantıksızlık (valla daha yeni yazdım olmamışsa ki sizin yazdıklarınız yanında berbat ama idare edin lütfen) |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bir gun bu dunyadan
Bir gün bu dünyadan göçüp gidersem, Gözüm arkada kalırmı bilmem, Benim sevdiklerim değer bilmedi, Onlar bu dünyadan bir tat, alırmı bilmem. Kalp kırmak, gönül almaktan daha mı kolay, Kötülük merhametsiz kalplerden doğar, İnsan bir çiçek gibidir, sevgi vermezsen solar, Sevgisiz bir insan yaşarmı bilmem. Sana değer verene, nankörlük etme, Tam ihtiyacı varken, sakın terk etme, Bir gün yanlız kalırsın, zaman geç olur, Alevlenen bir aşka sakın su serpme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aç perdelerini gökyüzüme
Efsunlu saatlerde sıcaklığı vardı ellerinin, Ben seni seçtim sevgilim, Matemi olmayan bir bedenden, Aşkına aşkımı katarak geçtim, Gördüm ellerinde hüzün, Bir tutam sevda ile gülen yüzün vardı, Çocukluğun vardı,çocukluğum gibi, O masumluğun bana hep yüreğini anlatırdı, Ve ben özledim seni durmadan sevgilim, Yokluğuna yağan her yağmurda kendimi, Aşkına karışan sensizlik bildim, Durduğum yerde ıslanıyor şimdi gözlerim, Ben seni seçtim sevgilim,ki sen, Hasret çeken *******imde yüreğime bir büyüsün, Aç perdelerini aşk'ın,kaldır gökyüzünü, Seni sevdiğimi koskoca bir şehir görsün, Ve duy ama inanma, Ne dostunu dost,ne düşmanını düşman bilir bu dünya, Aşkla başlar hayat,aşkla biter her düşen gibi sevdaya, Ben seni sevdim sevgilim,seni seçtim, Ve yazacak aşkı olmayan bir şair gibi değil, Yüreğim bilerek başladım şiirlerce seni anlatmaya, Suskunluğu tanımazsın sen benim bildiğim,bu yüzden, Sen kalacaksın hayatım boyunca değer verdiğim... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 22 (0 üye ve 22 misafir) | |
|
|