![]() |
![]() |
#371 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Güzel Sözler-25
'Sevda; baharı beklemeden açan bir çiçektir.Her mevsimde,her yerde açıverir.Kıymetinin bilinmesi ve soldurulmaması gerekir...' Hüseyin Erdoğan 'Sevgi; özenle bakılarak büyütülmesi gereken bir bebektir.Sevginin besin kaynağı ise kendisidir...' Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#372 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Güzel Sözler-26
Sevgili Şiirim'e 'Eğer seni bana getiren hayallerim olmasaydı,o muhteşem sevgin yüreğime dolmasaydı,ben yaşadığımı anlayamazdım ki ömrüm boyunca yarı ölüden farksız kalırdım...Beni bana iliklerime kadar hissettirdin.Yeteneklerinle,sözlerinle hareketlerinle,davranışlarınla,mesajlarınla kendini bana öylesine sevdirdin ki şimdi seninle tek bedende gibiyiz sanki...Sevgili Şiirim,sence de öyle değil mi? ' 28.12.2005 Hüseyin Erdoğan Sevgili Şiirim'e 'Bir gün şairim haydi gel dersen bana,kollarımı kanat yapar uçar gelirim sana,penceren kapalı olursa eğer,bil ki şairin bir meltem yeli gibi sessizce sızıp sıcacık koynuna girer,inan ki seninle bir gecede bir saat bile kalmak çok şeye değer,hele bir de beni sevdiğini söylersen,deme keyfime,şiirim seninle bin ömür bile bir yıl gibi geçer' 28.12.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#373 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güzel Sözler-27
Sevgili Prensesim Şiirim'e 'Şiirim,sakın,bizim birbirimizden çok uzak yerlerde olduğumuzu sanma,yağmur yağarken çık dışarıya sırılsıklam ıslan sevgi yağmurlarımda,kokumu ara esen rüzgarlarda ve içine çek beni doya,doya,sıcacık ısın güneşimde her sabah uyanınca ve sağlıklı,neş'eli,mutlu,umutlu ve de huzurlu yaşa yüreğinde açtığım rengarenk baharda,kendini hep hisset benim güçlü kollarımda ve beni taparcasına sev ömrün boyunca...Bak, işte görüyorsun ne kadar da yakınmışım sana,öyle değil mi ey sevgili cana' 29.12.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#374 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güzel Sözler-28
Sevgili Şiirim'e 'Senin hayallerin olmak isterdim,ömrüm boyunca hep seninle olmak için,düşlerin olmak da bil ki benim en büyük emelim,senden *******i bile rüyalarında olsa da ayrı kalmak istemem,bir tek benimle uyumalısın hem de ölünceye değin,yoksa benden başkasını görmene dayanamam,çıldırırım inan...' 30.12.2005 Hüseyin Erdoğan Sevgili Şiirim'e 'Eğer astronot olsaydım,gök yüzüne yıldızlarla yalnızca senin adını yazardım,rüzgar olsaydım da bütün insanların kulağına bir tek seni sevdiğimi fısıldardım,duysun herkes,bilsin tüm dünya diye...Şiirim,bence bu efsanevi aşkımız,dünya durdukça dilden dile dolaşmalı,sevdamız örnek olmalı,herkes aşkımıza imrenmeli ve de hayran kalmalı...' 30.12.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#375 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güzel Sözler-29
'Ben bir sevgi bulutuyum,sana yağacağım yalnızca,sırılsıklam ıslatacağım seni ömrüm boyuna,ben sevdamızdan yana çok umutluyum,bir gün mutlaka kavuşmak olacaktır bu muhteşem aşkımızın sonunda,her şeyimiz ne de güzel gidiyor yolunda,ne olursun şiirim,sen de benden uzaklarda olsan da,her anında kendini hisset benim kolumda' 05.01.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#376 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güzel Sözler-3
'Sen gülünce,Güneş doğar,aydınlanır her yer,ısınır dünya,sen yanımda yoksan eğer,gündüzler bile zindandan beter,ne olur sevdiğim,her sabah uyanınca,dön yüzünü benden tarafa ve gülümseyiver...'03.12.2004 'Rüzgarlara söyledim senin adını,her okşadığının kulağına fısıldasın,en yüksek tepelere yazsın,dağlara,taşlara kazısın diye,göreceksin dünya durdukça,bu emsalsiz aşkımız dolaşacak dilden dile...'03.12.2004 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#377 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güzel Sözler-30
'Senin gecen ve gündüzün olmak isterdim,üzerini yorgan yerine sevgimle örterdim,sabahı yanıbaşında seninle ederdim,sen uyurken seni tatlılıkla severdim,sen de nefes diye sevgimi içine çekerdin,seni ömrümce sevgimle beslerdim,bir gölge gibi senden hiç ayrılmadan peşinden gelirdim...' 06.01.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#378 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güzel Sözler-31
'Sevgili Şiirim,ben şu anda bir çöl gibiyim...Beklediğim yağmurlarım da yalnızca sensin...Yakıyor beni özlemin...Ne olursun,sağanak yağ ki beni sırılsıklam ıslatsın sevgin...Yoksa,buralarda hasretinden kavrulacağımı bilmelisin...' 18.01.2006 Hüseyin Erdoğan 'Eğer,düşlerimde olsa da tutamasaydım ellerini,çıldırırdım vallahi...Şimdi,yokluğunda buralarda rüyalarım rahatlatıyor ve avutuyor beni...Ne olursun,oralarda senin de aklına ben düşersem eğer,beni her zaman resimlerimdeki gibi gülümseyen halimle hatırlayıver yeter...' 18.01.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#379 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güzel Sözler-32
'Sevgili Şiirim,bütün denizlere,okyanuslara,dalgalara,esen rüzgarlara,yağan yağmurlara,doğan Güneş'e,dağlara,taşlara,semaya çıkan Ay'a ve yıldızlara senin adını,aşkımı yazdım bakışlarımla,herkes duysun,bilsin ve benden başkası sana bakmasın,herkes sevdamıza hayran kalsın,imrensin,örnek alsın diye dünya durdukça' 23.01.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#380 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güzel Sözler-33
'Gülümsemek,bu kadar zor mu? O halde,gözlerin neden buğulu? ' 09.02.2006 Hüseyin Erdoğan 'Yaşamak,soluk alıp vermek değildir...Neden var olduğunu bilmektir...' 09.02.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|