![]() |
|
|
#371 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
İstiyorum
sev beni ister gülerek ister öperek sevişmeyi değil aslında kalbimi dolduracak kanı istiyorum bil beni ister görerek ister sorarak tanınmayı değil aslında beni anlatacak tanı istiyorum ağlat beni ister üzerek ister kızarak ızdırabı değil aslında belleğimde kalacak anı istiyorum güldür beni ister bilerek ister severek neşe değil aslında beni mutlu kılacak ânı istiyorum öldür beni ister döverek ister giderek yok olmayı değil aslında bedenimden kurtulacak canı istiyorum (mart '06) Fuat Eriçok
|
|
|
|
#372 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
İtalyan gelin
yalvaran reklamlar veriyoruz türkiye güzel türkiye sıcak türkiye ucuz gelin gelin.. geldi italyan gelin dönemedi ey anlı şanlı kabadayı yöneticiler iç işleri dış işleri bakanları ey asayiş kodamanları sıralanın özür dilemek için dize gelin açıkçası kendinize gelin kendinize gelin 13 nisan ‘08 Fuat Eriçok
|
|
|
|
#373 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İtler Vadisi
Dar, karanlık bir sokakta çıktılar karşıma Durdum. Onlar da öylece durmuş bakıyorlardı. İtten köpekten korkmam da pek, Bu kez irkildim! Tam önümde Gözlerini gözümün içine dikmiş Öylece bakıyorlardı, Kararlı.. ürkütücü.. Yumuşak bir sesle -Ne var oğlum? dedim. Ne istiyorsunuz bakalım? Kuyruğu sallanmaya başladı yelpaze gibi! Yavaşça eğilip kulak diplerini okşadım Temkinli! Sonra diğerleri sokuldu yanıma.. Onları da sevdim. Ellerimi bacaklarımı kokladılar.. biri yaladı elimi.. Gelip başını bacağıma dayadı! Eve kadar peşimden geldiler Sağa sola takıla takıla.. Korumak ister gibi bir halleri vardı! Açtılar.. İtilmiş.. atılmış.. Sevgiye muhtaçtılar! Önemli bir konu bu, “Sokağa bırakılmış bakımsız köpekler! ” İyi işlenirse Başarılı bir dizi yapılabilir! Sağlam bir metin.. Damardan! Yurt dışından Cins bir kaç köpek.. Eğitimli, filmlerde filan oynamış! Reytingleri alt üst ederim valla! Başrol tamam! Bizim mahallenin sert köpeği Cankulak! Kızın kamerasını alıp Deneme çekimlerine başlayayım hemen Komşunun vahşi pitbul’u Baron’u da alırım! Eski Amerikan okulunun bahçesinde.. Kaledibindeki uçurumda da derin sahneleri filan! Off be ooff! Parayı bulduğumun resmidir! (mart '06) Fuat Eriçok
|
|
|
|
#374 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İyi Değilim Bu Aralar
gelmeyin öyle akın akın kiminiz uzak kiminiz yakın gelmeyin üstüme hatıralar beni yalnızlığımla yalnız bırakın inanın iyi değilim bu aralar gelmeyin rica ediyorum gelmeyin sakın bir süre en azından sonra başıma kakın inanın iyi değilim bu aralar gidin canımı yakanın canını yakın biraz da o bağlasın karalar duymuyor musunuz hey bana bakın nerede içinden sıyrıldığınız uğursuz kın biraz da o bağlasın karalar içinizde hiç korkusu yok mu hakkın kurtulayım sizden kabuk tutsun yaralar unutmalıyım çıkın aklımdan çıkın gidin dönmemecesine köprüleri yıkın kurtulayım sizden kabuk tutsun yaralar toplayın pılı pırtıyı bohçalara tıkın seviler şarkılar kavgalar ağlamalar ne varsa kalan kalmamacasına yakın ya da alın sizin olsun keyfinize bakın seviler şarkılar kavgalar ağlamalar ne var ne yok toparlayın çıkın bir resmi kalsın yeter onda tüm hayatım var (18 kasım ’06) Fuat Eriçok
|
|
|
|
#375 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İyi Niyet
yoksulluğa giden yollar iyi niyet taşlarıyla döşelidir bizlere “bir lokma bir hırka” önerenler lüpletiyor dünyaları tıksırıncaya çatlayıncaya kadar salyamız aksa da biz iyi niyetle seyredelim sessiz kaçmasın iştahları rahatları bozulmasın aman şikâyet etmeyelim yerin kulağı var efendilerimiz duymasın günahlar yasalar yasaklar hep iyi niyetliler içindir pastayı kötülere saklar bankaları boşaltanlar onlara kalkan olanlar bizleri beş “cent’e” muhtaç bırakanlar taşları bağlayıp itleri salanlar adam olamadan “bakan” olanlar sözden âciz paşalar mütecâviz beyler “.. mesned-i işrette şerefrâz..” “bir kaç kuruşu mürtekibin cây-i kürek” işte buna dayanamıyor yürek gözün çıksın be felek (aralık ‘03) Fuat Eriçok
|
|
|
|
#376 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İyimserlik
iyimser duygularla azar işittik öğretmenlerin patronların tükrük saçan ağızlarına korkuyla bakarken yüzlerimiz mos mor polis coplarına asker postallarına iyimserlikle döndük sırtımızı renkli hâtıraları çürüklerimizin hâlâ duruyor hep iyimser ve umutluyduk oy verirken kötü politikacı yalanlarına çünkü onlar kokuşmuş bataklığa uyumu sağlayan bir tür antikor bir şey geçmese de elimize aman kimse kötümser demesin arkamızdan etrafa karşı ayıp oluyor eğer mümkünse iyimserlik düşmesin yakamızdan ister işsizlik ister açlık çaresizlik rezillik içinde iyimser ölelim işte o zaman geçilmez cakamızdan ee bize de bu yakışıyor ve eminim adım gibi tesisatçı sabahattin terzi yorgo kuyumcu kirkor aynen benim gibi aynen böyle düşünüyor (aralık 2003) Fuat Eriçok
|
|
|
|
#377 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Jonglör
panayır yeri tıklım tıklımdı tüm kasaba oradaydı çoluk çocuk salıncaklar dönme dolap hokkabaz uzun bacaklarıyla herkese tepeden bakan cambaz gün bitmek üzereydi kimsenin tanımadığı bir adam geldi panayır yerine uzun saçları karışık kırçıllı uzun sakalı pırtı bir pardesü giymiş üzerine büyük masadan birkaç portakal aldı ödünç ve gözlerinde müthiş bir güven ve güç havaya atıp hepsini bir anda ayağında başında ensesinde dengeledi sırtında yuvarladı peş peşe topuğunda dizinde zıplattı en ufak ödün vermeden dengeden ve tuttu sonra hepsini bir anda birini bile düşürmeden anlaşılan ilgi çekmek ereği başardı giderek toplandı kalabalık çevresinde inanılmaz kıvraktı bileği asıl gösterinin sırası gelmişti anlaşılan iade etti meyveleri cebinden bir sürü harf çıkardı herkesin gözü önünde iyice kardı ve gelişi güzel bir kenara koyarken hepsini bir avuç alıp içinden zarif bir reverans ardından havaya fırlattı yere düştüklerinde seyredenler şaşkın baka kaldı hayret ve hayranlık parlıyordu gözlerde zira çok açık bir ifadeyle yerde “ağır başlılık” yazıyordu bir avuç daha aldı diğer gruptan yine attı havaya ve yine sessizlik yine hayret yerde bir başka hikmet “samimiyet” devam etti gösteri peş peşe geldi beceri her söz önemli bir bilgelik “doğruluk” “nezaket” “cömertlik” büyülenmişti kalabalık yorumsuz hareketsiz alık jonglör bu kez tüm harfleri topladı konsantre olup uzun süre gözlerinde derin bir huşu fırlattı tüm gücüyle harfler tırmanıp göğe kayboldu bakınırken kalabalık havaya sağa sola adam koyulmuştu yola seslendiler arkasından dönmedi bile yürüdü gitti ve kaybolmak üzereyken gözlerden elini kaldırıp göğü işaret etti bir bulut vardı bembeyaz tülsü bir bulut gözlerde hem şaşkınlık hem umut uçuşan kara küçük kuşlar bir ara sanki hepsi durdu bir büyü bir anlaşılmaz gizem fonda açıkça şu okunuyordu “erdem” (19 aralık ’06) Fuat Eriçok
|
|
|
|
#378 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Jüri Moda
şimdi de sulugöz revaç zerrin ağlıyor huysuz hüngür armağan zır zır hadi zerrin’i anladık her zaman hazır armağan’sa zaten hınzır huysuz’un kadınsılığı biliniyor da kara ibo’ya ne demeli inci inci gözyaşları bıyıklara nâzır hiç şaşmam yakında giyerse etek bıyıklara da ne yakışır huysuz’la birlikte göz süzüp bakışır “tek teeek.. tek tek” (haziran ‘04) Fuat Eriçok
|
|
|
|
#379 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kabus
bir rüya gördüm rüyada bir fener gündüzdü fenerin çevresi dümdüzdü tuhaf olan fener yandıkça etraf kararıyordu tepesinde bir adam bas bas bağırıyor sinirden morarıyordu bir rüya gördüm gündüzdü bu rüya beni çok üzdü 16 eylül ‘08 Fuat Eriçok
|
|
|
|
#380 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kaçak
nice aşkla dolsa da gönlüm boşalıveriyor çabucak ilk aşk delip geçmiş kalpte sürekli kaçak (21 aralık ’06) Fuat Eriçok
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 8 (0 üye ve 8 misafir) | |
|
|