![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ümit...
Kar delen çiçeğini bilirmisin. tazeliği güzelliği, zor tabiat şartlarında bulunduğu ortama isyan edercesine güzel kalmayı nasıl başarıyor. İnan yaşam güzel olanı bulabilmek. bula bilmek adına mucadele etmek, olağan üstü güzel... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Üzülürsün...
Zamanı gelince çöker karanlık Zamanı gelince başlar hayat. Zamanı geldiğinde aşk, üzülürsün, ağlarsın. Zaman, sız olur çaresizliğin sessizliği. Arkadaş..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vaz geçmem
Vaz geçermiyim senden Vaz geçermiyim hayallerimden. Dünya döndüğü sürece. Bu yürek vaz geçmez, Hayallerinden, senden. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ve sen.
Ve akşam olduğunda, mehtab ve deniz, ve gözlerimin önünde sen. Deniz mehtaba ayna olmuş, kaşlarına gözlerine rimel. mehtab denize sevdalı. Ya aşk, denizde ucsuz bucaksız kumsal. derdim aşım acı. karanlık akşamın sonrası, Farkındamısın bir yıldız kaydı yüreğimizden, geceyi araladı.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vodvil...
Ve perde açıldığında oyun başlar Seyirciler, Sahne ve oyuncular Aynı düzlem. Salona hakim keskin tavırlarıyla başlar Aktrist En önde oturan seyircilerin arasında birkaç yosma. Görüntüde hep aynı fon, her yer kırmızı. Çiçeklerle çevrilmiş sahnenin ön yüzü pırıltılı. Yerlerde bir avuç toz Kelimeleri toplayacak yok mu? Yüzlerde maske susaklı oyuncular. Müzik sarnıçlardan aşağı, Aşk nağmelerin de gizli. Birkaç kesik bakış... Suratlarda aynı ifade, masum vaziyet.! .. Sürekli tekrarlanan cümleler Bağrışmalar, suskular, hiddetli söylem Bir an duraklamanın ardından.! .. Aklımdayken söylemeliyim.! öyle güzelsin ki. Rolünü kimseler beceremezdi Sen gibi oynamaya. Takıldım gözlerine Aynı anda dudaklarından dökülen bir tanem. Vodvil Birkaç ufak duraksamalar dışında Olanca akışıyla süregeldi. Şaşırtan olmadı lakin, Farkında olmadan bir sürü hata. Kimileri alkışlar Kimilerinde sadece helezan. Sürekli akan zamanın içinde. Kim istemez ki, hep aynı olsun galeyanlar Tek p e r d e oyun..... Yarım kalmış bir hayatın içinde Ufacık bir ayrıntı da olsa Konusu belirgin... İçinde malum duygular... Hiç bitmeyen... Paylaşılamayan Eskiden beri süregelen Aşk var. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vurgun...
Hesap vermeliyim elbet Bir dolu yaşam geldi Olanca hızıyla geçti zaman İlk adım Musalla taşına çıktığında Sonrası yüreğimde Yargı İnsan oğlu Nice aşklara hükmetti Nice sevdaları terk etti Bir gonca Gül derdine... Aşk benim, Yüreğimde dursun Gözlerimde..! Vurgun... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Y Aşk nedir bilirmisin.
Sen Aşk nedir bilirmisin. Hiç kendı kendıne güldüğün. Bazan ağladığın. Bazanda kendını çok yanlız hissettiğin oldumu. Sevdanı sevgiliye haykırdınmı. Dizlerinin titrediğini anladınmı. Sesini duyduğunda dona kaldınmı. Hiç ah çektinmi. Defalarca içinden. Seni SEVİYORUM Dedinmi. Yoksa sende? Boş ver gitsinmi dedin. Eğer gerçekten sevdiysen Bir dur defalarca düşün Sevdiğine gerekli sevgiyi verdinmi. İçin rahatmı yoksa acımı çekiyosun. Sen ellerinmi oldun. Yoksa sevdiğinin koynunda Mutlumu. Umarım sevdiğinle daim olursun... Sonsuza dek mutlu olursun... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir an. Gül deste.
bir avuc buğday. ve bir yudum sevgi. Koklamak istemezmiydin güllerimi. acıktım aslında bir yudum sevgiye hasret benliğim. hepsimi yalan yoksa. Ben ölmek istemiyorum sen olmayınca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ya sen olmasaydın..! .
Aşk Kızıl bir gezegen misali Hayata bağ Sevgiliye tutsak Bize armağan yıllar Solduğum Yeniden doğduğum Soluduğum, Aşk. Ya sen olmasaydın... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ya sen...
Adın dilimden düşmez Hasretın içimde düyüm düyüm Kadınsı kokun hatırımda hala. Öyle sevdımkı seni Ölesıye sevgilim Aslında kimi sevsem Sensın aklımda Sevmek ne kelıme ki Deli oluyorum sana Hatrı sayılır sevgilim Seni seviyorum Lakin ya sen Sen beni severmisin... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|