![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57934
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
İmge
imgelerle dolu sipariş aldım kök bıraktım çapa salladım arıktan su akıttım imge sipariş kök çapa arık dağ doğdu masala girdi emeğime üzüldüm düşündüm masalımı sevdim dağ masal üzülmek sevmek sevdiler beni siparişi teslim edemedim hayalden uzak gerçeğe bakarak acıyı damıtarak sevgiyi arıtarak yaşayalım istedim sevdiler sipariş hayal gerçek acı sevgi yaşamak sade imgelerle sade yazmak yada /sade/ imge olmak oysa ne güzelde kelimeler bulmuştum tam iki ciltlikti sözlük sevgi sevi acı üzüntü elem keder gerçek reel ve diğerleri ben adam ol/a/mıyacağım |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
İmgeler Saldırıyor
gömülme diyorlar imgelere sadeliği gibi ol dilinin oysa çıkan her kelime yaşantımdan bir kesit sayın ki sevda misali güneşi kapatıyorsa bulut aklara bürünmüşse eğer aldatıyor diyorum bilincimi bulutlar kara oluyor hemen kara deniyorsa eğer düşünüyorum ayrıntısını bir deniz geliyor aklıma ablamın oğlu değil bin denizcinin özlemine gülümsüyorum kara kara göründü adını düşünmediğim bir romandan alıntı gibi çözülüveriyor imgeler emeğimi seviyorum şiiri seviyorum bulutlar geçi yorsa güneşi kapatarak nazlı nazlı birazda hüzün katmışsa doğa damlalarını akıtacaksa bir bir peşi sıra toprağa bir hasretlik çöküyor üstüme duygularıma bırakıyorum her şeyi karaya çalan bulutlar ap ak oluveriyorlar değişi veriyor her şey mesela ağırlığı taşın yenilmişken yerinde yer çekimine gücüm kadar oluyor zaferi dayanışmamı dersiniz buna esaretin değişimi mi oynaşıyor kelimeler kalemimde dibine değmeden kova anlaşılmıyor kuyunun körlüğü imgeler saldırıyor cephe geniş ip uzun salıyorum derinliklere su çekmek değil düşüncem kuyunun derinliği… |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İnat
Sana inat Bana inat Bize inat Yaparcasına Kaçıyorlardı Sevdalardan Pembe düşler üzerine Fırçalarını sallayarak Kan damladı, kan damlayacak Ak umutların üstüne Umudunu sordum Umut neyime dedi Görmez olmuş On sekizindeki Gencecik hayallim Umuda küskün olmuş On dokuz haziran perde Kalem kesti, kalem kesecek Yırtıldı kağıt sıra üstünde Sana inat Bana inat Bize inat Okumaya konan Bu sahte sırat Ne gariptir Canım yanıyor Canım yanıyor …BENİM…. Sen aldırma oğlum Kabahat bizde |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İnce Ruhlu
inceydi ruhu her şeyin isterdi iyisini kırk kez düşünür bir kez konuşurdu ne konuşurdu ………….....ama insanın hası oldumu yanında başka coşku olurdu zengindi ideallerinin süsü tek bir dünya idi düşü engelleyemedi kelimelerdeki bunca güzellikleri o tarihe bir kasap olarak geçeçekti onun için dir ki kelimelerin içini oku kılmayın bizi yabana muhtaç |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İncir Ağacı
yılda yedi metre küp ağaç tüketiyormuşuz bir çoğumuz hariç olabiliriz ortalama istatistik değeri masa sandalye kapı kimsenin itirazı yoktur kitap kalem defter sıra kara tahta burası biraz karışık farklı bir hesap gerek okey ıstakası silah kabzası bıçak sapı emperyalist tutkular ormanlara düşen napalmlar arsa tarla rant kavgası bunları bir yana bırakalım da acaba yılda kaç metre küp bir insan ağaç dikiyor eksik veri çözülemiyor üretimci değil tüketimci hesap isteniyor olurya birinin aklına olur olmaz bir yere incir ağaçı dikmek gelir |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İncir Kuşu
gece basar düşüncelere zifiri karanlık çöker masaya bir galon incir rakısı dağılır yavaş yavaş hayallere vuracaktır belki de bir avcı bir gün incir kuşunu da |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İnsan Genin
yüklenince topuzuna kantarın kilon mu arttı sanırsın ipe çıkmış cambaz isen sanma ki baldan tatlı sözlerin sağlayacak dengeni kalemin körelir dinlemezsen yüreğini hediyen olur mavi jilatinli kara kutu açma onu cambazlık neyine senin kapa kulağını aç gözlerini dokun dinle yüreğini insan genin |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İşinmi Yoktu
anahtarlar olsaydı eğer büyüdüğümüz yer ve zamanlarda ne kadar yüksekte de olsa uzanır basardık düğmesine yakardık ampulleri fark etmezdi kaç mum kaç vat kaç insan aydınlanırdı ortalık öyle olmadı işte gaz lambaların ışığında bu kadar bu kadar oluyor önünü görmek kalemimi bıraktım masanın üzerine bir sigara yakacağım boş ver markasını bekleyecek kadar beni zamanınız var mı kaçar mı diyorsunuz kınalı kuzular yada aşk oyunu kirletilmiş medya sözcükleri altında tüm ihtişamlı bahanelerde durun orda çok net söylediklerim kar beyaz olmaz imgelerde kar kızıl yağar masumsa duyarsız değilse yaşama eğer aşk kokmaz sevgi ağlar için için yada gür sevindirmemek için haini kuytularda her damla ter senin değildir senin değildir her damla göz yaşı düşünmeden yaşamak isterdin belki belki ama gelip dostluğumu istedin sana alenen söyleyeyim taşınması o kadar kolay değil kolay değil |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İtirazım Var
hep ben olacak değilim ya bulut itirazım da yok hep güvercinleri uçuracak değiliz ya itirazı da yok uçurumun kenarında durmuşlar uçurumun kenarında durmuşlar kanatları varmış gibi sanki uçmanın hayalini kurmuşlar itirazım var yanlarına düşlerimizi almışlar |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İyi Bakın Kendinize
bir inanç tohumu ekeceğim, sulayacağım terimle suya kan karışsa bile ne mutlu diyeceğim bu ülkede insan olmak boy vereceğim dal salacağım yapraklara bezenmiş çiçekler açacağım her renk her tad meyvalar vereceğim onur gibi sevda gibi sizleri sizlere vereceğim yeni açan tomurcuklar gibi iyi bakın iyi bakın kendinize |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|