![]() |
![]() |
#371 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hınzırca Gülüyorum
Oltaya gelecektir İçimdeki denizden bir gün Bir deniz renginde Mavi bir balık Balıkçılar şaşıracaktır belki Belki kıyametler kopacaktır Kumkapı'da Ama sen güleceksin biliyorum/sevineceksin Tanıyacaksın denizimin sevda kokusunu Mavi balıkların çırpınışlarında Ve beni.. Yüreğinin taa..üstünde ısıtacaksın Can vereceksin Yüreğinin kıpırtısında Ben biliyorum Bir umut oltasının ucunda Bir mavi balık gibi Hınzırca gülüyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hırsız
Bir hırsız olmak isterdim Kendi anılarını çalıp götüren bir hırsız Hiç bir dostu uyandırmadan Hiç bir yaşanılanı kirletmeden Yaşadığımız sokağı Annemin gülen yüzünü Babamın öksürüğünü Sütçünün kaytan bıyıklarını Kestane patlattığımız davulumbaz sobayı Yerinden oynatmadan Kendi anılarımı Alıp götürmek isterdim Çalıp geçmişten Şu yapayanlız İçinden geçerken üşüdüğüm İsimsiz geleceğime Bir hırsız olmak isterdim Anıları yaşarken Kaybolan taşları Koymak için yerine Sonra Sessiz ve usulca Siyah bir geleceğe bürünüp Hayatından çıkıp gitmek isterdim Bir hırsız gibi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hicaz Mevsimi
Bekaret kemerini taktık / hicaz mevsiminin Bohça bohça günahlarla çıktık / eyvana Öbek öbek birikmişti sıska ökçeler Bir Iraklı çıktı yoluma / bir eski Acem Ikınmak istedim ıslahhane de ıkınamadım Şıkırtılarını duydum bir kule bekçisinin İstavroz merasimindeydi Maltalı Papaz Akdeniz yol alıyordu içimdeki yıldıza Kuklalar gülüyordu Gülten'e ve tarağıma Saçlarım dökülmüştü ve ağlıyordum sana Kurdelan kurum kurum kuruluyordu Dikiş sepetinin üstünde Annemi çağırdım gelmedi / ablamıda Kukumav kuşu gibi tünedim divanıma Düşündükçe kumbaracı oldu lambalar Işıkların içinde kayboldum lira lira Kumpasla ölçülmez biliyorum içimdeki hassas kubbeler Yankı yanlızca kulaklarda renklenir Kurbağam,, ah.. her sıçrayışta aldatır beni Kaplumbağam yarı yolda bırakmadı hiç Mavi gözlü Bir çekirge olsaydım keşke Bir hicaz mevsiminde |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hiç Sormadan
Akıl varmıydı eylemimizde Sevgi gerçekmiydi aramızda Düş benimiydi seninle Renk saklıyormuydu korkularımı Hiç sormadım ne sana Ne de kendime |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Histeri Batağı
Bir saç ki avuçlanan Sararmış buğday tarlası Bir buğday ki tohumlanan Ufalanmış umut mayası Kimin içine girdi yanılgı Bu masal da Bu gece yatağımda Giyindim Bekliyorum Gelir diye masallar Anlatan kadın Annemse Ağlatma atağında Dur.. Yavaş yavaş gel Düşlerime Bedenim Düşlerin yitiği olmuş Geri dönüşlerin Histeri batağında |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hor Görme
Sonradan görme Hele sonradan hiç hor görme Bir rüyayı yaşasanda Bir düşden uyansanda Uykuyu hiç hor görme Bir kamıştan düdüğü Bir böğürtlen sepetini Bir turtalı elma tatlısını Bir bahçe partisiyle Hiç hor görme Aşık ol Dalga geç Matrak konuş Kabare yap Çık gez dolaş Ama bir genç kızı Çingenede olsa soyunda Sakın hor görme Çünkü o Doğurandır |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hüzünle Yankılandı
Gülümsüyordun Bir camın arkasında Hayalinle Yağmur damlaları arasında Bana Hüzünle gülümsüyordun Hüzünle yankılandı Kulaklarım bedenim Hüzünle gölgelendi Beni sevdiğini Bir kez daha anladım |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ihlamur Ağacı
Bir ıhlamur ağacını altında Uzun uzun Bekleyeceğim demiştim Ama affet beni Sabretmek mümkün değil yanılgılara Sen ayrılığı terennüm ederken mırıl mırıl Bir müfreze gibi yorgun Ve parça parça beklemek seni O kadar zor ki yanlızlıklarında Affet beni Geçemedik ebem kuşağının altından |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Islak bir İntikam
Bırakısan Düşüverecek sanki Islak bir intikamdan Pişmanlığı Gözyaşlarımın O sımsıcak uykusuna Üşütüyor Bakışlarında ki sessizlik Yüzyılların Yanlızlığını Taşıyan bedenimi Bırakırsam Bitiverecek sanki Kıyısına geldiğim Okyanoslar Bir düş oyununda Bir hençerle Geceyi bölerken Anılar Sen ıslak bir intikamı Yaşarken |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Islak Papuçlar
Islak papuçlarım vardı Bir pirinç tarlasında Ve duman tütüyordu Vadide ki evde Bu benim hayatımdı Bulutlar geçiyordu Kertenkelelerle sohbet etmeden Hal hatır sormadan Kuzucuklarla Mevsimler geçiyordu Ağlıyordu çocuğum Karabaşın kulübesinde Brüt değildi çobanın maaşı Ve kül ağartmıyordu artık Beyaz mendilini Ağlama çocuğum ağlama Papuçlarım ıslak olsada Ellerim kuru Isıtırım ve seni Korurum Korkma çoban köpeklerinden Emanetçinin |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|