![]() |
![]() |
#3801 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benim düşüncem vardı şu dünyada,
Kimseyi tanımaz akar giderdim, Sel gibi bendleri yırtarcasına, Korkusuz, sualsiz coşar giderdim. Tanıdım bir güzel el-aman dedim, Bir kaç gün içinde kafayı yedim, Seviyorum dedim, severek evlendim, Evlenmesem bilmiyorum nereye giderdim. Korkusuz sualsiz yaşayan bu RAFET, Görür mü bilemem ilerde eziyet, Dünyaya hükmedecek bir kuvvet, Olsaydı elimde emrederdim, Beni anlayan olsa durmaz giderdim. 13.04.1999
![]() |
#3802 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() artık seninle duramam
bu akşam çıkar giderim hesabım kalsın mahşere elimi yıkar giderim sen zahmet etme yerinden gürültü yapmam derinden parmaklarımın üzerinden su gibi akar giderim artık sürersin bir sefa ne cismim kaldı ne sefa şikayet etmem bu defa dişimi sıkar giderim bozarmı sandın acılar belaya atlar giderim kurşun gibi mavzer gibi dağ gibi patlar giderim kaybetsem bile her şeyi bu aşkı yırtar giderim sinsice olmaz gidişim kapıyı çarpar giderim sana yazdıgım şarkıyı sazımdan söker giderim ben ağlayamam bilirsin yüzümü döker giderim köpeklerimden kuşumdan yavrumdan cayar giderim senden aldıgım ne varsa yerine koyar giderim ezdirmem sana kendimi gövdemi yakar giderim beddua etmem üzülme kafama sıkar giderim
![]() |
#3803 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bende giderim elbet bir gün
Bana bıraktığınız yalanları, Size bağışlayarak. Giderim Zamanlarımı karanlık *******inize yapıştırarak. Yapay duygularınızı maddi dünyanıza satarak Kirli bir gömlek gibi değiştirdiğiniz, Ayyaş sevdalarınızı, Suratınıza vurarak giderim. Gereksiz aşklarınızın anlamı kalmadığını Bilerek giderim. Sevginin varlığına inandığım Pişmanlığımdan utanarak giderim. Bende giderim Son gözyaşlarımı avuçlarımda toplayıp Son kalan gülü sulayarak giderim Bir bebek gibi büyüttüğüm sevgimi Kimsenin olmadığı Issız hasret topraklara gömerek giderim Gittiğim yolun nereye gittiğini, Bilmeyerek giderim. Sen sevginin yokluğunu bana hediye ederken Ben her an kimsesizliğimi hissederken Sen bende kalan seni eritip tüketirken Şu yazdığım son satırları okurken Benim yokluğumun farkında bile değilken Ben olmayan kapılarımı suratına Çarpıp giderim.
![]() |
#3804 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() seni seven bir adamım,
gözlerinde doğar orada yaşarım. uyuduğunda şimdiki gibi elime bir kalem alır seni seviğimi karalarım. uyandığında çapak olurum gözünde, ağladığında yaş. beni seyredersin baktığın heryerde, sana bakan beni görür karşısında. gözlerinde saklarım aşkımı, görmek istersen bak aynaya, kurtulmak istersen ağla. önce kirpiğinde çırpınırım, sonra yanağında yalvarırım sana, en son kurur giderim dudağında; seni sevmenin gururuyla
![]() |
#3805 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() işte artık yokum,
sevdan acıtmıyor yüreğimi, güzelliğini aramıyor gözlerim. hatta toprakta Melek'lere bile sormuyorum seni. ne yapar, ne halde, evlendi mi? seninle dolu yüreğim, toprakta şimdi, dayanamadı vefasızlığına, tükendi... şimdi kendi toprağımdayım Gülüm, beyazlar içindei tepeden tırnağa. bir annem vardı başucumda ağlayan, birde seninle dolu yüreğimi anlayan, seven dostlarım... dünyalara sığmayan bedenimi dokuz tahtanın altına sığdırırken sevdan, o zaman bile seni, o halde bile seni beklemiştim. gelmedin!... gelmezdin, öylesine bencildin. oysa sendin önce seven, sonra gururun ve zenginliğin ağır bastı, ''bizi ayırırlar'' demiştim, bunu sana söylemiştim... ''dayanamam, giderim'' demiştim, sen sensizliğime gülüp geçmiştin, malı, mülkü,parayı seçmiştin. TOPRAK sevmiyor parayı bilmelisin. burada, saçını okşadığın çocuklar, karşı kaldırımdan kolundan tutup geçirdiğin, yaşlı teyze, saksında suladığın çiçekler, soğuktan koruduğun serçeler, bir lokmanı paylaştığın fakir komşun, güler yüzün, tatlı sözün, bilerek çiğnemediğin karınca yuvaları, kabrinin duvarları önemli... burada bir görsen beni, nasıl mutluyum... sense mutlu değilmişsin gururunla, paranla. para-mal-mülk mulu etmiyor Gülüm, karıncalar komşum, ben toprağa düşünce mutlu olmuşum... yalan dünya kadar, yalanmış sevdan, keşke sen de bunu, hayattayken anlasan... önce can, önce insan olsan, gerisi yalanmış, koca bir yalan...
![]() |
#3806 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kanımızla aldık,Vatan topraklarını,
Ancak kanımızı verir,çeker gideriz ! Vatan’ıma ,yan gözüyle bakanın, Bir an,yüreğine,çöker gideriz ! * * * Baksam;Yan gözüyle biri bakıyor, Emeli sel olmuş,kalpten akıyor, Bilmez ki bu emel,yürek yakıyor, Son damla,kanını,döker gideriz ! * * * Baksana,yüreğin,kaş çatışına Baksana bayrağın,şahlanışına, Baksana sevdamın,Vatan aşkına, Sanmayın bu boynu,büker gideriz ! * * * Düşerken yollara,gönül seslenir, Seslendikçe,Vatan’ına yaslanır, Deli gönül,sevdamızla uslanır, Bu aşk şerbetinden,içer gideriz ! * * * Yollar varsın,uzak olsa ne çıkar, Her köşesi,tuzak olsa ne çıkar, Bu nefesler,azap olsa ne çıkar, Yollar bizim,yine seçer gideriz ! * * * Emanettir bu aşk,bana Atamdan, Biz ne canlar verdik,göz kapamadan, İsteyen de vursun,şimdi arkamdan, Bu uğurda kefen,biçer gideriz ! * * * Boş hayale düşsen,olur mu niyet, İstersen niyetin, sen şikayet et, Vatan’ımla evli,bu Cumhuriyet Dere,tepe demez,uçar gideriz ! * * * Ne korkum olacak,fani canımdan Ben de yazdım işte,bir kaç anımdan Üstüme örtülen,benim kanımdan Ay yıldızlı bayrak,açar gideriz! …………………….....Açar gideriz..!
![]() |
#3807 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Giderken arkana bile bakmadın
Öyle bir gittin ki; Biliyor musun gülüm Bu anlatılmaz... Öyle kalakaldım buralarda Tek başıma Nefes alamadım bir an.. Söyleyeceklerim kaldı dudaklarımda Seni düşündüm.. Seni sonsuza dek kaybettiğimi anladığımda Sen yoktun Giderken beni hiç düşünmedin!! Şimdi kalabalığın arasında Yalnızlık çekiyorum... Hiç geçmediğin Ve hiç geçmeyeceğin bir duraktayım... Geçmeyeceğini bile bile Bir umutla seni bekliyorum Çünkü seni seviyorum!!
![]() |
#3808 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Giderken
yenileceği kesin olan bir ordunun kaçarken çevresini yakıp yıkması gibi darma dağın etmişsin duygularımı gönül sarayımın sahibi olabilecekken ezip geçmişsin sevgi tomurcuklarını alıp götürmek yerine darma dağın etmişsin gönül bahcemi Yaralaman yetmez gibi tuz sepmişsin yüregime sızısı yeni yeni yürüyor damarlarımda canım hala yanıyor Ateşin küllenmedi hala beni içten içe yakıyor sızını dindiremedi diğerleri onaramadılarki harabeleri gördüğüm her simanın altında senden birşey kahkahaların hala yankılanıyor bu beden hala senin için yanıyor gelme sakın yaralarım kanıyor
![]() |
#3809 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Giderken bana bir söz söyle
Öyle bir söz söyle ki Dünyanın tüm sözlerine bedel olsun. Giderken ellerimi sımsıkı tut Tut ki sıcaklığı saatlerce geçmesin. Sakın gidiyorum diye O gül gibi yüzünü asma; gülümse Öyle bir gülümse ki tüm gülüşler Onun yanında sönük kalsın. Yıldızlar bile seni kıskansın... Sevdiğim; giderken söz kez beni öp Ama öncekiler gibi olmasın Öyle bir öp ki öylesi ancak rüyalarda olsun.
![]() |
#3810 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yenileceği kesin olan bir ordunun
kaçarken çevresini yakıp yıkması gibi darma dağın etmişsin duygularımı gönül sarayımın sahibi olabilecekken ezip geçmişsin sevgi tomurcuklarını alıp götürmek yerine darma dağın etmişsin gönül bahcemi Yaralaman yetmez gibi tuz sepmişsin yüregime sızısı yeni yeni yürüyor damarlarımda canım hala yanıyor Ateşin küllenmedi hala beni içten içe yakıyor sızını dindiremedi diğerleri onaramadılarki harabeleri gördüğüm her simanın altında senden birşey kahkahaların hala yankılanıyor bu beden hala senin için yanıyor gelme sakın yaralarım kanıyor
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|