![]() |
![]() |
#3851 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() hadi,
gazan mubarek olsun sonunda,erdin muradına gidiyorum belki bilindiğim yere belki hiç anlamadıgım, anımsamadıgım bir diyara belki de hiç dönemeyecegim bir diyara gidiyorum hadi gazan mubarak olsun sonunda dedigin oldu ya bana koyan da o ya zaten senden ayrı uzak diyarlar koymaz bana senin dalgalı bakışların koyar bana. senide bekliyorum dalgalı bakışlarınla dalgalı nbakışlarınla gelki yanıma senden daha da tiskineyim daha da dalgalanayım yanında.
![]() |
#3852 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gidiyorum!
Bir koluma hayâllerimi Bir koluma hatıralarımı alıp Tutuyorum yolunu cennet'in. Gözlerini benle bağlayıp Ayaklarına tonlarca ağır taş bağlayarak Kilometrelerce derin sulara atıyorum sana olan aşk'ımı Ben büyüklüğümle gidiyor Ve seni küçüklüğünle başbaşa bırakıyorum... 2 Geliyorum! Bir koluma pişmanlığımı Bir koluma umutlarımı alıp Tutuyorum yolunu cehennemin. Gözlerimi senle bağlayıp Çözüyorum prangalarını ayaklarımın En derinin derinliğinden bulup Çıkarıyorum sana olan aşk'ımı Ben küçüklüğümle geliyor Ve senin büyüklüğün karşısında Diz çöküp ağlıyorum.....
![]() |
#3853 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Buz tutmuş aşkının azabına uğramış hazanımla
Yarınlarımı terk ettiğinden beri Tek bir kurşun bıraktım sevaplarımın tam ortasına Şarjörünü gözyaşlarım takıp Hiçe saydığın gururumun tetiğini kalbim çekecek Şafak yüreğimide söktü bu sabah Senin kadar vicdansızım artık Seninle başlayan sensiz günlerin acısı Tenimde hicrana bürünmüş yaraların sancısı Tohumuna nefret bulaşmış isyanımın yankısı Ve bir daha asla göremeyeceğim Kurak bakışlarının şarkısıymış seninle aşk İçimde öldüğünde gömdüğüm gülüşünü Tabutuna yuva yapmış günahlarının böcekleri Her bir zerreni kemirinceye kadar, Son baharda yaprak yerine intikam dökecek ağaçlar Tek bir kurşun bıraktım sevaplarımın tam ortasına Şarjörünü omuzumdaki melekler takıp Hiçe saydığın gururumun tetiğini cennetim çekecek Şimdi sevdalara tövbe ettiğim mutsuzluğun kervanıyla Gökkuşağına kezzap suyu katarak Ruhumdaki savaş masumu çocuklarıda alıp, Kefensiz *******in sabahına gidiyorum...
![]() |
#3854 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni;
Sabaha hazırlanan bir şehrin Gece karanlığında bırakıyorum Uyandığında kuru bir kalabalık göreceksin Senden başka kimsenin umurunda olmayacak gidişim Bir an gelip ağlayacak Sonra bana kızacaksın Belki küfür bile savuracaksın Ne yaparsan yap boş İnan yok bu aşkın başka çaresi Birimiz sessizceçekip gitmeliydi Sanmaki mutluyum Sen belkibir defa ağlayıp unutacaksın Ama ben başaramayacağım unutmayı Bakarsın yaşamayı da başaramam Elim gider tetiğe Ömrümün son sahnesini hazırlarım kendime İşte orda biter bu hikaye Anlayacağın ölümde başka bitmez bu hikaye....
![]() |
#3855 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gecenin yalnızlığı beni alıp giderken
Ufuklardan göründü sallanan beyaz mendil Gitgide yüreğimde irileşen karanlık, Silindi birden bire yandı içimde kandil. Yalnızlığın tutmuştum acılı hayatını Yalnızlıktı dayanan boğazıma çelik el Karanlığı titretti içten içe yankılar Yankılardan bir hayal: dedi “haydi durma gel. Gösterdi hasretine yandığım diyarları Yalnızlık sana veda ben sevgi kucağına Gidiyorum sevinçle oraya gidiyorum Gidiyorum ümitle sonsuzluk ocağına.
![]() |
#3856 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uğruna herşeyimi vermeye hazırım
Gönlümü,gözlerimi Senin için sadece senin için İstersen tüm yıldızları sereyim önüne Yada güzel ve alımlı bir menekşe istemezsin bilirim Çiçek dalında güzel, yıldızlar gökte Diyorsun duyabilirim Peki ne getireyim sana gittiğim o uzak diyardan Belki binbir renkte tüyleri olan bir kuş, Belkide güzel kokulu sarı bir lale Doğayı bozma benim uğruma, Sen yetersin bana diyorsun hissedebilirim Peki öyle olsun Ben gidiyorum Sana kalbimi ve gördüğüm en güzel rüyayı bırakıyorum Hep birlikte olduğumuz, Herşeye birlikte göğüs gerdiğimiz rüyayı Geri döneceğim...
![]() |
#3857 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geldiğim gibi gidiyorum sessizce hayatından.
Suçlusu ne sen ne de bu yalan dünya. Her şeyin tek suçlusu benim. Son kez senden af diliyorum gözbebeklerimdeki gözyaşlarımla.. Ve giderken kalbin kalbin bahar esintisi kadar sevgi dolu olsun.. Gözlerin ise geceyi aydınlatan yıldızlardan birisi olsun Seni severken gidiyorum. Ben gitsem de ağladığında ıslak gözyaşlarındayım. Güldüğünde ise tatlı gülüşlerinde olacağım.. Seni özleyerek gidiyorum. Hakkını helal et bitanem. Sunu bil ki; Cehennemde sadece günahlarım içi yanmayacağım... Senin sevgine hasretle yanıp tutuşacağım. Gözyaşlarımda gidiyorum artık.
![]() |
#3858 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() arıyorum yalnız başıma
sen yoksun artık yanımda gözlerim gözlerini arar oldu hayalin hep yanımda yalnız başıma sokaklarda arıyorum gerçeği sende bulduğum sahteyi bıraktım;gidiyorum buralardan
![]() |
#3859 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ekranların büyüsüne
Telelerin völesine Olur olmaz öylesine Kapılmışız gidiyoruz Sapıkça hareketlere Renk renk boyalı etlere Şeytan gibi meleklere Sulanmışız gidiyoruz Onun bunun yaptığına Kimin kimle yattığına Katiline sapığına Katılmışız gidiyoruz Gözü doymaz hırsızlara Kan emici kansızlara İnsanız insafsızlara Satılmışız gidiyoruz Anlamadan filimleri Tutarak hain elleri Sürünmekte en ileri Atılmışız gidiyoruz Kayan kayana sanala Kimse bakmıyor banala Bubi denilen kanala Çakılmışız gidiyoruz Ciddi olmayan her şeye Derde düştükçe şişeye Sonu huzünlü neşeye İtilmişiz gidiyoruz Murat yanarım yarına Bakan azaldı arına Zamanın orta çağına Açılmışız gidiyoruz
![]() |
#3860 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gir dünyama,
Yıldızlara inat Aşkı sevgiyi fısılda , Sonunda uzaya fırlat. Hayallerle yaşayacaksak eğer; Ellerini aç,gözlerini kapat. Gir rüyalarıma; Beni rahatlat Gece gündüz seninle, Sonunu hayra yorumlat. Karanlıkta buluşacaksak eğer; Uyandır beni ,yanımda yat. Gir zindanlarıma , Beni aydınlat Ardı arkasına sırala, Sonsuzu bana hatırlat. Mahşerde kavuşacaksak eğer; Öldür beni, toprağa kat.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 5 (0 üye ve 5 misafir) | |
|
|