![]() |
![]() |
#381 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12102
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Temel ve Dursun, Güney Amerikada bir kampa giderler. Rahat olsun diye, karyolada yatmaya baslarlar. Temel üstte, Dursun alttadir. Ilk gün ve ikinci gün kizilderililer gelip Temel i döverler. Fakat Dursun a hiç bir sey olmamistir. Temel, Dursun la yerini degisir. Üçüncü gün de, kizilderililer gelir ve sef:
-"Yahu,biz üstteki adami çok dövdük, bugün de alttakini dövelim" der, ve yine Temel i dövüp giderler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Temelle Dursun bir gun kamp yapmak icin ormana giderler. Gece yatarken sinekler isirdiGi icin Temel Dursuna :
- "Ula Tursun battaniyeyi uzerine cekte sinekler isirmasin", der.Bir aralik Temel gozunu acar ve ates boceklerini gorur. Hemen Dursuna seslenir : - "Ula Tursun kalk, sinekler ellerine el fenerlerini almislar bizi arayiler." |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fıkra bu ya, fadime golfe merak sarmış. Kaybolan topunu aramak için ormanın derinliklerine doğru ilerlerken yolda
tuzağa düşmüş bir kurbağa görmüş. Kurbağa konuşmuş: -"Bayan, beni bu tuzaktan kurtarıirsanız; 3 dileğinizi hemen yerine getireceğim ."Bunu duyan Fadime kurbağayı kurtarıp avucunun icine aldı. "Az kalsın hatırlatmayı unutuyordum." dedi kurbağa. "Dilediğiniz şey ne olursa olsun; kocan Temel bunun 10 kat fazlasına sahip olacak". Fadime: "Önce, dünyanun en güzel kadinu olmak isteyrum" dedi. Kurbağa Fadimeyi uyardı: "Unutma ki; Temel de dünyanın en yakışıklısı olacak" "Olsun. En güzel kaduni da ben olacağuma göre yine benümle evlenecektir." dedi ve devam etti: "İkinci olarak da dünyanun en zengun kadinu olmak isteyrum". Kurbağa iyice sapıttı. "Temelin de senden 10 kat daha zengin olmasına razısın demek ki" dedi. "Evet, o penum kocam. Mallarımuzu ve paramizu ortak olarak paylaşacağuz." Sıra üçüncü ve son dileğe gelmişti. Hiç düşünmeden atıldı.Fadime: -"Şimdi de hafüf bir kalp krizu geçirmek isteyrum!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doktor Temele hastası soruyor:
-Ne zaman kolumu havaya kaldırsam çok büyük ağrılar başlıyor.Ne yapmam lazım. -Kolunuzu havaya kaldurmayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel,Nazım ve Emre uçak ile yolculuğa çıkıyorlarmış.Uçakta giderken emrenin şehrinden geçiyorlarmış.Emre:
-"Benim şehrim gül gibidir" demiş. Temel: -"Bir otururum söner" demiş ve sonra Nazımın şehrinden geçerken Nazım: -"Benim şehrim gül gibidir" Temel: -"Bir otururum söner demiş" Sıra temelin şehrine gelmiş. Temel: -"Benim şehrim kaktüst gibidir hadi buyurun bakalum.." |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Küçük temel annesine sorar,
- Anne hepimiz laz miyuz? - Öyle - Dedem de laz miydu? - Lazidi. - Onun babasi? - Hepisi lazidi. - Öyle te olsa artik sabah kahvaltilarinda hamsi yemek istemeyrum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Idrisle Dursun, kahvede ayri masalarda hafif sikkin oturuyorlar.
Idris sesleniyor: - Bana "ayran" desena... - Ayran! - Uyy, ben da senun karuna hayran! Fena halde bozulan Dursun, biraz sonra Idrise sesleniyor: - Bana "gazoz" desena... - Gazoz... - Uyy, ben da senun karini öptum... Idris, dudak büküyor: - Bu söyledigunun kafiyesi yoktur... Dursun sözü bagliyor: - Kafiyesi yoktur ama asli vardur! |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün Temel eglenmek için bir yer ariyormus. Daha önceleri barlara gidiyormus fakat simdi gidecek farkli bir yer ariyormus. Bir arkadasi ona Sari Bar adli bir yer önermis.Oda gitmis fakat diger yerlerden hiçbir farki yokmus. Neyse demis içkisini içmis tuvalete gitmis . Bir de ne görsün altin bir pisuvar var.
Cok sasirmis daha sonra pisuvara iseyip gitmis. Obür gün yine gelmis ve içkisini içip tuvalete gitmis. Bir de ne görsün altin pisuvar yerinde yok. Barmene gidip "Tek farkunuz altun pisuvardu, sinci o da yok" demis. Barmen barda oturan iri yari adama "Necmi abii senin saksafona iseyen adam geldi" demis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Askerlerle birlikte,Temel bos bir arazide mayin olup olmadigini kontrol ediyorlardi.Havadan düsman ucaklari gecmeye baslayinca,komutan emir verdi:
-"Hemen herkes donunu indirsin ve yüzüstü yere yatsin.Böylece Ucaklar burayi kabak tarlasi sanip devam ucarlar!" Bunun üzerine Temel: -"Komitanim,sirtüstü yatipda,hiyar tarlasi sansalar olmazmi?" |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel Trabzonun kabadayisiydi.Elinde tesbih cekedi sirtin da kendinden emin olarak dolasip dururdu.Birgün gene bu halde kahvenin önünden geçiyordu.Tam kahvedekilere selam vermisti ki ensesine sert bir tokat yedi.Lan ne oluyoruz diye tam döndü ki o ne karsisinda kendinin iki kati bir adam.Söyle bir kahveye bakti herkes temele bakiyor.Temel yigitligi boka sürmemek adama dönüp;
-Birder gerçekten mi vurdun şkadan mi ? diye sorar. Adam kendinden emin bir sekilde ; -Gerçekten vurdum bilader ..der Bunun üzerine Temel bozuntuya vermeden; -Iyi zatan sakadan hiç hoşlanmam.. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|