![]() |
![]() |
#3931 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gitti ah...
*******e hüzünleri serperek. Yaralı bir kuş gibi kanarcasına gitti... Yalvaran gözlerime, elemi pay ederek, Bir kabahatmiş gibi, Kaçarcasına gitti... Gitti ah... Şarkılara bel bağlamak faydasız. Üstüme kapıları kaparcasına gitti... Gecenin geldiğini haber vermeden, hırsız Yaşanmamış bir ömrü, Çalarcasına gitti... Gitti ah... bir nehirdi, Yazmadığım şiirdi. Yüzüme son bir defa Bakarcasına gitti... Gitti ah... Gözyaşları yanaklarımda kaldı. Hayatın perdesini çekercesine gitti... Belki duyulmamış, toz-pembe bir masaldı. Göğsümden yüreğimi, Sökercesine gitti... Gitti ah... Karşılaşmak ömür boyu imkansız. Beni hazanda koyup, bahar dalına gitti... Biliyorum, ne yapsam, ne söylesem anlamsız. Ayrılmıştı dünyamız; Kendi yoluna gitti... Gitti ah... bir mevsimdi, Çizmediğim resimdi. Kalbime bir çiviyi, Çakarcasına gitti...
![]() |
#3932 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Güneş gözüme yansıdığında
Yaş akmıştı gözümden üzülmüştün , Bir şey mi oldu diye ,oysa Beni bir anda bırakıp Gittiğinde ise ,arkana bile bakmadın. Şimdi... Ardından su döküyorum Göz yaşlarım ile Geri gelmeyeceğini Bilsem bile...
![]() |
#3933 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Daha ne kadar uzaklar varsa,
Oralara git,oralarda ka! Daha ne kadar yüksekler varsa, Oralara çık,oralardan seslen! Daha ne kadar güzellikler varsa, Oralara git,güzelliklerle dol. Bütün hasretleri yaşa, Bütün sevgileri kokla. Umutları paylaş, Onunla gül,onunla ağla. Sen lütfen en uzaklara git. Oralarda kalma. Bakışlarımı ver, Avuçlarımı ser... Sözlerimi unut, Yüreğimi kurut... Sen lütfen sevgi yapmaya kalkma Sevgi gelir... Benim seni bulduğum gibi oda seni bulur
![]() |
#3934 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() gittiğin yerde kar var ey deli gülüm
üşürsün bak sonra incitirsin yüreğimi hasretinle bırakma ikimizide yaban ellerde ve bunları bile bile gitme gittiğin yerde kar var ey deli gülüm gittin yerde ölüm var gittiğin yerde solmuş çiçekler var burada has bahçen dururken ve arka sokakta misket oynayan çocukların umutların var birde burda duaların, aşkların var kuytularında ve sevmelerin var ömrünün her deminde bu yüzden gitme gittiğin yerde kar var ey deli gülüm gittiğin yerde zulüm var gittiğin yerde acı var dalga dalga çığlıklarım var her adım başında şarkılarında memleket havasıda yok bakma şaşalı insanlarına sen sığamazsın asla onların hayatlarına o kalıplara sıkışmış dar dünyalarına artık ne olur dön bana ve ben.. beklemekteyim hala o son durakta bu yüzden gitme gittiğin yerde kar var ey deli gülüm gittiğin yerde göz yaşlarım var...
![]() |
#3935 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kuşkusuz sevdim seni.
Sen gibi her şeyi. Haberim oldu yaşamaktan. Güzel ne güzel günlerdi. Haberim oldu ağlamaktan; Gittiğinden beri…
![]() |
#3936 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gittikçe yanlızlaşıyorum
Yüreğimdeki delik büyüyor Katman katman Hortum dibe vuruyor Kalıntılar gibiyim Boşluk dolmuyor Gelenler hemen gidiyor Giderken götürüyorlar Ne var ne yoksa Büyüyor Gittikçe büyüyor İnsanlar görüyorum yollarda Topyekün Aynıgün Günbegün,,, Sevdiğim Terkettiğim Olmamış,olamamış Renkli bakıyorlar bazen Siyah bakıyorlar Koyu siyah Ayrılık bakıyorlar Ayrılık bakıyorlardı zaten.....
![]() |
#3937 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() "Dönmesin gidenler, dönmesin geri !
Kalmadı ne kurduğum hayallerin, Ne de elimdeki namelerin hiçbir değeri..." Hiç sevilmemişleri, ilk ben sevdim Aşk dilencileriydi, garibandılar. Hepsini zengin ettim, Hepsine bir servet verdim. Sonra gittiler...... Böcekleri, bülbülleri susturup, Beni hayata küstürüp gittiler. Nisan Aylarının rahmetiyle gelenler Hazan mevsimlerinin zahmetiyle gittiler. Deli fırtınalar estirip, Bağrıma taşları bastırıp ta gittiler.....
![]() |
#3938 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ve gittin
Ağlıyorum İnceden derinden bir bebek ağlıyor Ben ağlıyorum Gidiyorsun ha... Utanmadan hayasızca Bir dönüp baksana ardına Neleri gömüyorsun Benim fıtratımda yok bilirsin Öyle şehvetli bir ses misali yok olup gitmek Şiddetle inatla hırsla sevdamı Karınca tepeli bir mezara gömmek Ve gidiyorsun... Bari üçü üç dakika geçseydi Son defa gözlerine dalsaydım Son defa nefesini koklasaydım Seni üç dakika daha Cahilce bağrıma bassaydım...
![]() |
#3939 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tüm hatıraları ateşlerde yıkar oldum
Sensiz umutlarımı güneşlerde yakar oldum Sevdanda bir bahar göremeden Gittin, içimdeki düşleri tek tek kırar oldum Gözlerimin içinde sen varken , Kınalı bir çiçek gibi küser miydim dağlara ? Nemli duvar gibi sırtımı döner miydim baharlara? Tuzu, merhem diye sürer miydim yaralara ? Her nefesimde hasretinin zulmünü görür oldum. Sen sustukça, yüreğimle kalbinde sürünür oldum. Sabrımı sınadım tek satırlık fırtınalarında, Gittin, yalınayak ateşlere yürür oldum. Üşüyen yüreğim nefesinle ısınırken, Ayazlar habersiz girer miydi kentimin kapılardan ? Turnalar sebepsiz gider miydi omuzlarımdan ? Yıldızlar ateşle iner miydi ıslak semadan ? Gittin, içimdeki yangınları söndüremez oldum. Kalbimdeki hicranları dindiremez oldum. Kilitledim kapımı ,sürdüm kendimi karakışlara. Gittin , yaralı yüreğimle baharlara giremez oldum .
![]() |
#3940 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() gittin..
çekip gittin hayatımdan.. ve biliyorum ki bir daha dönmemek üzere bu gidişin.. giderken kapıyı öylesine hızlı çarptın ki.. öylesine ürperdi yüreğim.. öylesine korktum.. ve öylesine uzaklaştırdın beni kendinden.. tartışırken görmeyesin diye gizlediğim gözyaşlarımı artık tutamıyorum.. yılların birikintisi sanki.. aktıkça akıyor.. hiç sonu gelmeyecekmiş gibi.. saatlerdir anlamsızca baktığım o zavallı boş duvar bakışlarımdan delinecek nerdeyse.. karşıki vitrinde gözüme takılan henüz çektirdiğimiz resmimiz ise.. acıtıyor içimi.. yakıyor kalbimi.. ve.. sen varken dopdolu olan eşyasız evimiz.. simdi tıklım tıklım eşya dolu olsa da.. sen yokken bomboş ve çırılçıplak geliyor bana.. evet.. kapıyı çarpıp gideli saatler oldu.. ve ben hala sen giderkenki olduğum haldeyim.. hala aynı şarkının sesi kulağımda.. hala mutfakta çayın altı yanıyor.. televizyonda sürekli değişiyor programlar.. ama hala aynı kanal açık.. ve ben hala karşısında oturuyorum.. hala izlemiyorum hiçbir şeyi.. tek bir kelime bile söylemedim.. ağzımı bıçak açmadı.. açamadı hala.. ..ve.. şu firara meyil olmuş gecemde.. dizlerim ellerimin arasında mahkum.. boynum bükük.. güşsüz.. aklım bomboş oturuyorum hala.. ve hala.. .. ü ş ü y o r u m ..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|