![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4237
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bilmem Hatirlar Misin?
Eskiden Balat'in Kuytu Köşelerinde Buluşurduk Senle. Bebeklikten Beri Yaniktik Birbirimize Sen Bana Hep Bebeğim Derdin Bende Annem Gibi Konuşma Derdim Sana. Hep Haykirirdin Dağlara Taşlara; Ben Bu Kiza Aşiğim Hemde çok Aşiğim... Balat'in Tozlu,toprakli,taşli Yollarina Yosun Tutmuş Duvarlarina Yazardin Adimi Belki De O Yüzden Birakip Gidebildin Beni Oysa Ben Seni O Yollara Yosun Tutmuş Duvarlara Değil Kalbime Yazmiştim... Ben Kalbimi Söküp Atmadan Unutamam Seni Bu şiir Sana,sonsuz Aşkima....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() söz verdim sevgilim ALLAHIMA
kim ne derse desin bırakmam seni senki umut işiğim senki benim tutkum istanbulun işğinda ben sevğilim sana tutuldum o caddeler sahitki o parklar osokak lar şahit ki keşke dili olsada konussa seni ne kadar sevdiğimi ey koca istanbul şimdi ne yaptın sevğilimi her kösede onun sesi her karanlıkta onun hayali sevdiğim şimdi ğurbetmi aldı sendeki SEVGİMi ıslak caddelerdemi yıkadın sendeki saf SEVGİMİ........... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerin Gözlerime Değince
Felaketim Olurdu Ağlardim Beni Seviyordun Bilirdim Bir Sevdiğin Vardi Bilirdim çöp Gibi Bir Oğlan Ipince Hayirsizin Biriydi Fikrimce Ne Vakit Karşimda Görsem öldüreceğimden Korkardim Felaketim Olurdu Ağlardim Ne Vakit Maçka”dan Geçsem Limanda Hep Gemiler Olurdu Ağaçlar Kuş Gibi Gülerdi Bir Rüzğar Aklimi Alirdi Sessizce Bir Cigara Yakardin Parmaklarimin Ucunu Yakardin Kirpiklerini Eğerdin Bakardin üşürdüm Içim ürperirdi Felaketim Olurdu Ağlardim Akşamlar Roman Gibi Biterdi Jezabel Kan Içinde Yatardi Limandan Bir Gemi Giderdi Sen Kalkip Ona Giderdin Benzin Mum Gibi Giderdin Sabaha Kadar Kalirdin Hayirsizin Biriydi Fikrimce Güldüm Mü Cenazeye Benzerdi Hele Seni Kollarina Aldi Mi Felaketim Olurdu Ağlardim ….. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen bir çiçeksin
Buz tutmuş dağlar Zirvesinde kardelensin Kurumuş bataklıklar Ortasında açmış birtek gül Sen bir çiçeksin Hiç solmayan. -------------- Boynu bükük bir sarı gül misali hüzünlü Hüzünlü ve de o sımsıcak bakışın yokmu,yakar beni Ta derinlerde, çok derinlerde Bir kibrit çakarlar sanki içimde Alev alev yanar yüreğim. --------------- Her bakışımda sana Yüzünde hiç eskimeyen o tatlı tebessüm Ve gözlerin deryalar kadar güzel Deryalardanda güzel Sen, kışın ortasında ilkbahar mevsimi Mevsimlerin en güzelisin Sen bir çiçeksin Hiç solmayan........ |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|