![]() |
![]() |
#31 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2084
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Vazgeçtim Senden
Eski bir mevsimi yaşıyor gibiyim aynı duygularla... Canımın acıması neden? ? ? Aslında bu değil sorulması gereken... Belki aynı zaman diliminde, rastlantılarla bir araya gelişimiz yıllar öncesinden... Belki yağmurlu bir havanın olması bu hüznü hissettiren.. Belki zamanın hızı karşısında bu aşk da eskidi düşüncesinden... Kurulan hayallerin keşkeli cümlelerle bitmesinden belki de... İnsanların olur olmadık yerde kurduğu patavatsız cümleler mi yoksa hüznümü depreştiren... Kim bilir belki sen değil, duygular değil, kendime isyanım aslolan... Verdiğim savaşı kaybetmiş olmak düşüncesi… Sana saygımı yitirmek korkusu ya da sakladığım ama çıkmak için zorlayan bastırılmışlıklar içimdeki... Nedenler ve sonuçlar aynı noktada buluşmuyor mu.. Sen seç dilediğin gibi duymak istediklerini... Biliyorum kayıtsızlığımın sorgusunu yaptın gizliden... Bu sefer beklediğim gibi olmadı var sanki gözlerinde, saniyelik bakışmalarda hissedilen... Olmadı... Yüreğimden düştün sen... Huzurun bedeli olmalıydı elbette... Gözden çıkarılacak, ama bir o kadar zorlayacak bir bedel.. İki yol vardı önümde ortasında durduğum; Şimdi birisinde yürüyorum rüzgara karşı ve yüreğimde huzur... Vazgeçtim senden... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() GİDİYORUMMM
Gidiyorum Bu son görüşüm seni Bu son yalvarısım sana Bir daha aramayacagım seni Gidiyorum artık uzaklara. Bu son günüm burada Bu son bakısım sana Bir daha görmeyeceksin beni Gidiyorum artık uzaklara. Bu son sitemler burada Bu son aşklar burada Bir daha sevmeyecegim seni Gidiyorum artık uzaklara Bu son gözyasım burada Bu son haykırışım burada Bir daha aglatamayacaksın beni Gidiyorum artık uzaklara Gidiyorum sana yakın olmayan Diyarlara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() beni unutma
Izdırap dolu saatlerim, Gecenin karanlığı ve ben yine başbaşayız. Yine savaşım yine duam yine kaderim. Çırpınırım karası görünmeyen gözyaşlarımda. Bırakıp gittin beni Koskoca bir okyanusta. Bırakıp gittin beni Gecenin bir zifiri karanlığında Uzandım ellerine çaresizce. Oysa bir umuttu Bir umuttu belki ama. Ulaşamadım yine sana. Boğulup gitsemde şu gözyaşlarımda. Unutma ben varım, Kalırsan bir gün yapayalnız okyanusta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SON KEZ GEL.......
Gözlerim akıyor kurumuş çöllere Yüreğim karanlığın şahikasında ölüme pervane Kelimeler düğümleniyor boğazımda Bulutlar ise gözlerimde 3- 5 nöbetinde Sen uyurken gece yarısı Bulutlarla aglıyoruz hasretinin ateşinde Senden sonra satırlar suskun Yüreğim ise yorgun Eteklerimde çiceklerin yanıyor Avuçlarımda ise Benden bihaber yaşadığın şehrin günahları.... Kapımda sabahlıyor fırtınalar Gözlerimde yanıyor sensiz anılar Dün gece Mızrakları sapladım yüreğime acımasızca Sehpalar kurdum gittiğin o güne Kaçıncı şehir sensizlikte ruhumu astığım Kaçıncı nehir gözyaşlarımı boşaltığım Bilemiyorum.... İnadına yalnızlık İnadına karanlık. Ve kapı eşiğinde ayazlar İntihar kokuyor pervazlar Sensizlikte meze yapıyorum ayrılıkları İsyanın sofrasında harcıyorum son kuruşuna kadar Meteliksiz ve sensiz yarınları Ve aynalar kırılıyor içimde Yüreğimi parçalıyor hüzün kokan parçaları Yıkık bir kentin gözyaşları Yetim ceylanların feryatları Bir de sensizliğin acıları Dayanamıyorum artık Tarihler durmuş sanki ayrılığında Saatler susmuş sanki yalnızlığında Ölümler kurulmuş yollarıma sensizliğin karanlığında Son kez gel ey Sevgili Gelmedigin her gün Ölümü gözlerinden / dudaklarından Gülümü dikenlerinden / yanağından Öpüyorum Son kezgel ey Sevgili Yaşatamadın bari beni gülen gözlerinde Geleceksen ölümümle gel Bırak ta ellerinde ecelim son bulsun |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SANA DÖN DEMEYECEĞİM
Giderken sen bana bana kal demedin ,oysa ben hep kal demeni bekledim. o uğursuz kapıdan çıktın ve gittin ,arkanda ne bıraktığını hiç umursamadan... Kapıdan çıktığında yolda bir başına yürürken , hiç paylaştığımız ve mutlu olduğumuz bir gün gelmedimi aklına? sadece bunu düşünerek bile dönebilirdin. bense sen gittikten sonra uzun bir süre ışığı hiç yakmayarak oturup kapının yeniden çalabilme umuduyla bekledim. Oysa ki bir kere karar vermiştin ve o inatçı yüreğini ikna etmek hiçte kolay değildi.Defalarce telefonla ulaşmak istedim sana açmadın, mektup yazdım ,postacı geri getirdi.yapılabilecek ne varsa yaptım ve bundan sonra sana artık dön demeyeceğim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() anlamayacaksın....
Aglayacagım sesimi bile duynayacaksın... hıçkırıklarım bir bir çogalsa bile Beni bir türlü anlamayacaksın... göz yaşlarım nehirleri doldurup... denizlere ulaş sada... sen beni yine de anlamayacaksın... şimdi sıra sen de... aglamaların degları titretsin... hıçkırıkların kalpleri sızlatsın... göz yaşların denizlerden okyanuslara taşsın... Beni bu kadar üzmen... nedendir bilmiyorum ama...~~ sende benim çektiklerimi çek... Ve benden beter ol... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensiz Gecenin Sessizliği
Sensiz gecenin sessizliğinde Dolasıyorum karanlıklar içinde düsünüyorum ama anlamıyorum hayatı sessizlik içinde geçiriyorum durduramadığım zamanı eleklerden yavaş yavaş gecmisi görünce aktı gözlerimden bir kaç damla yas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() AH BE SEVGİLİ
bağırmadın mı sanki sen? duymadım mı sanki ben? bir kötü huyun yüzünden, kırılmadım mı sanki ben? aramadın mı sanki sen? konuştum mu sanki ben? şu hayatımın içinde bir anı olarak kaldın sen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SUSMAK KADAR OLAY BİŞEY VARMI?
bu kadar yalan söyliyemezdin hani, malesf derken bile insanın yüreği yanar ama sende ama sende yürek yok hayatımı maffettin, böyle şeylere inanmayın kalbiniz boşu boşuna yanmasın seviyorsan kaybetme beni derken |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkı diri tutmak için, aşkın ne olduğunu iyi bilmek gerekir. Benim bildiğime göre aşk bir dinazordur. O, kendine tutulmuşları semirip semizleşmeden yaşayamaz.
Bu durumda, dinazorumuzu yaşatmak ve dipdiri tutmak istiyorsak onun tarafından kotarılmayı göze almamız gerekiyor KÖMEN |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|