![]() |
![]() |
#31 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Fotoğraflarda Kalırız Yalnızca
Eğer sen istersen herşeyi yerli yerinde bırakıp Uzaklaşırız aşk için, fotoğraflarda kalırız yalnızca Eğer istersen tanıdık olmaktan vazgeçip Yabancı oluruz gittiğimiz yerlerde Elele dolaşan iki yabancı hemde..... Aşkı hoyratça yaşamayız biz Aksine seni benden ayırmadıkça Ben çok iyi davranırım aşka Ama eğer acısıyla sınarsa beni İşte buna dayanmam ve öc alırım ondan Sen yalnızca eşlik et bana hiçbir şey sormadan Beklentilerini göz ardı ederek Benimle yaşayabileceğin kadarına razı olarak Ve beni şaşırtacak kadar çok severek Sonra aşkın tadına varalım seninle Ama üstlerde kalmış, kalıplaşmış Ve pas tutmuş haline değil Derinliklerde kalmış ve çok az insanın Yaşadığı gizli güzelliğini yaşayalım Aşkın amacı yalnızca biz olalım Ve aşkın kalın kitabında unutulmayacak kadar Güzel olan aşklar arasında yerimizi alalım Hayat bizi biryerlerde unutsada Aşk hızıyla yetiştirsin bizi hayata Zaten ben sana böylesine aşıkken Aşktan da ayrılamam amacından da Eğer istersen aşkı da kurtarmış oluruz Onu bizde sonsuza dek birleştirerek Çünkü aşk alçalırken sevmeyi bilmeyenlerin kalplerinde Ben aşık oldum sana ve yüceldi aşk sayemizde..... Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() En Güzel Kader
Yeniden doğabilmek herşeyden arınmış olarak Sürpriz yapmak hayata, habersiz gelmek dünyaya Yalnızca sana ait olmak ve kalbinde yer bulmak Aşkın tadına önceleri hiç bakmamış olmak Herşeyi sende unutmak ama seni hiç unutmamak Sadece sana ait masum bir bebek olmak Sonra büyümek büyük pişmanlıklarla ama Öteki yarımı bulunca pişmanlığımı unutmak Her hüznüme o güzel gözlerinde nokta koymak Doğduğumdan beri hep seninmişim sanki Ama nedense geç bulmuşum bir tanemi Bunu seni görmeden ben bile bilmemişim Benliğimle sana aitmişim ama hissedememişim Bunu duy bebeğim, sen yaşamam gerekenlerin içinde Bilmemiş olsamda bana yazılanların en güzelisin Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Gece Üstü Yağmuru
Bir gece üstü yağmuru alıp götürdü hüzünlerimi Sonra devam etti yağmaya ve bana seni getirdi Şimşekler çakıyor gökyüzünde ama hiç korkmuyorum Merak etme beni yaşıyorsun ya hala bu yeter bana Nasıl olsa varsın bir yerlerde ve sebepsin hala yaşamama Aynı yağmur ayırt etmeksizin ıslatıyor ikimizide Ve ben çok seviyorum bizi habersizce birleştiren her şeyi Yağmur öncesi içimi ürperten şimşekleri dahi Biliyorum şimdi sende ıslanıyorsun bir yerlerde Yağmur diniyor nihayet uzun saatler sonunda Kalbimdeki hüzün kırıntılarını götürüyor ama Seni yine aşkın hatrına armağan ediyor bana Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Geceye İnat
Yağmur herşeye inat geceyi ıslatmakta Rüzgar eşlik ediyor savrulan damlalara Ben yalnızca yağmuru dinliyorum yalnızca Caddelerden insanlar geçiyor telaşla Ya yağmurda yürümenin tadını bilmiyorlar Ya da ıslanmaktan fazlasıyla korkuyorlar Ama hem yağmurdan kaçıyor hemde ıslanıyorlar Tıpkı benim aşka yaptığım gibi Seni sevmeyi hayatın telaşlarına kaptırdım ben Ne doğru düzgün aşık olabildim Ne de aşk acısından mahrum kalabildim Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Geciktik Biz
Geciktik mutsuz olmak için, hep söylerdim ya sana Bu kadar mutluluk bile çok fazlaydı bana Zaten mutlu olmak hep korkuturdu beni Senin yanında çok mutlu olsam dahi Bir elim senin o sıcacık elini tutardı Diğeride beni bekleyen hüzünleri Elimi hiçbir zaman bırakmasaydın keşke Bak kayboldum sensiz ve hep kimsesiz Biliyorum aşk iki kayıp verdi şimdi Yazık ki ikiside bunun farkında değildi Ve bir süre başkalarını sevdiğini zannetti Hayat boyu böyle kalmayacaktık elbette ki Bozulacaktı bu büyü sahte ellerde Şüphesiz birgün ayrılacaktı sebepsiz ellerimiz Kopacaktık gerçek mutluluktan Aldanacaktık sahte sıcaklıklara Kalbimizden habersiz vazgeçecektik kendimizden Hayatın geri kalan adımlarını Yalnız yürümeyi kabul edecektik Üstelik önümüzde kaç adım kaldığını bilmeden Şimdilerde beni sevdiğini değil sana Papatyalara bile soramıyorum Artık yalnız olduğumu fark edemeyecek kadar yalnızım Ama bil ki her anımda yalnızca sen varsın Ve hep sana dediğim gibi tek bebeğimsin Sen unutsanda bunu kalbin hissetsin Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Git Artık
Git artık..... Söz veriyorum arkandan ağlamayacağım Neden sevmedin beni daha fazla diye sitem etmeyeceğim sana Gittiğin yerlerde mutlu olma demeyeceğim Aksine çok sevilmeni isterim senin Çünkü çok sevmenin ağırlığını ben Çok sevilmenin yükünüde sen biliyorsun Şimdi gitmeyi seçerekte bu yükten kurtuluyorsun Aşkın heyecanı azalınca kalpte yalnızca ağırlığını bırakıyor Birde o ağırlık tek tarafa kalınca daha dayanılmaz oluyor Ama sen boşver bunları gözün arkada kalmasın Nasıl olsa o ağırlık hep seni sevende kalacak Ne zamanki sen gerçekten aşık olacaksın O zaman beni biraz olsun anlamaya başlayacaksın Bana haksızlık ettiğini düşünme sakın Seni sevmeye sadece kalbim zorladı beni Aklımda bir türlü dur diyemedi Senin hiçbir suçun yok karşıma çıkmaktan başka Aslında doğru olmasada karşıma çıkmakla suçlayabilirim seni Neden başka caddeleri seçmedinki yürümek için Demekki bizimle anlam kazanmalıymış o gün Sen gülüşlerime anlam kattın Bense aşkımla seni anlamlandırdım Sonrasıysa uzun süren anlamsızlıklardan ibaret oldu Hayat bana aşkı yalnız yaşamayı layık gördü Bu yüzdendir ki tarafından sevilmemek dahi Artık çokta fazla yaralamaz beni.... Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerin Güneşim
Gözlerine bakınca doğuyordu benim güneşim Bundandır ki yalnızca sana bakınca kamaşıyordu gözlerim Sen gelmesende bana seni hep bekleyeceğim Bazen aşk sarhoşluğuyla bazen de Seni sevmenin tatlı yorgunluğuyla Ama inan hep etrafında göreceksin beni Sen beni farkettikçe denizler gibi çılgınca köpüreceğim Unutulduğumu hissedersem de bir çocuğun En mahzun haline bürüneceğim Ama ne olursa olsun kendimi sana Aşık olma zevkinden mahrum etmeyeceğim Seni sevmenin tadına varmışım bir kere Hangi sebep vazgeçirebilir ki senden beni Zaten ben seni sevmeden, düşünmeden Bu anlamsız hayata nasıl katlanabilirim ki Çünkü yalnızca seni görünce unutabiliyorum herşeyi Sadece seni düşündüğüm o güzel anlarda Sevebiliyorum bir türlü sevemediklerimi Seni düşününce herşey daha anlaşılır oluyor Karışıklıklar ortadan kayboluyor sanki Seni düşününce mevsim hep ilkbahar oluyor Saatlerde akreple yelkovan birleşiyor Nedense zaman sende duruyor Aşk seni gördükten sonra ne olduğunu hatırlıyor Seni düşününce sebebini bilmediğim Bir gülümseme peşimi bırakmıyor Ben ne için o kadar mutlu olduğumu O an için fark etmesem de kalbim hızlı atışlarıyla Senin sebep olduğunu bana hatırlatıyor Çiçekleri koklarken sen geliyorsun aklıma Ve bütün çiçekler aşk kokuyor sen kokuyor Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Gitme Zamanı Çoktan Geldi
Gözlerde biriken aşk damlaları bitti Gitme zamanı çoktan geldi Deniz matemde her şeyi anlıyormuş gibi Dalgasız kendi halinde gitme zamanı geldi Hadi sende zorlama artık kendini Bana 'söyleyemediğimi anla' der gibi bakma Beni vazgeçemediğim o güzel bakışlarınla uğurla Hani ayrılık manzaraları hep aynıdır Can yakmaktan başka hiçbir şeye yaramaz Farklı olmasa da sen bu anı benimle tekrarla İçime işlesin bu ayrılık, öyle yaksın ki canımı Giderken geri dönüp sana koşacak gücüm kalmasın Ardından bilmediğim bir kalabalığa karışayım Ve onca insanın içinde aşk acısıyla ben sırıtayım Aşkı yaşamak için hak etmek yetmez derdin bana Onu hep layık olmayanlar yaşar hemde sonuna kadar Aşk benden sonrada senin elini bırakmadı Öyleyse ben sebepsiz hak ettim aşkı Ama sende kaldı onun yarım kalmış zamanları Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerinden Vazgeçmeyeceğim
Güneş bugün surat asmış gökyüzüne Yağmurlar uğramıyor artık bu kente Akan sular durulmuş akmıyor nedense Ay buruk süzülmüyor yoksun diye Beni hiç sorma ben kalmamış bende Giderken onu da götürmüşsün kendinle Yüzümdeyse kaybolmuş bir gülümseme Gözlerim seni arıyor baktığı her yerde Ve gördüğü her yüzü inceliyor tek tek Hiçbirinin sana ait olmadığını bile bile Seni görme umudu takılmış peşime Arıyoruz seni karanlık bir gece eşliğinde Bak sensizlik yağmurları bastırdı yine Ama yetmiyor bana sensiz ıslanmak bile Sonunda vazgeçiyorum seni aramaktan Ama gözlerinden hiç vazgeçmeyeceğim inan Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Gündüzün Karanlığı
O kadar başkaydın ki sen benim gözümde Değişemezdim yerini yeryüzündeki hiçbir şeye Çok özlesem bile sesini günün her saatinde Nedense kıyamazdım ki o güzel sesini dinlemeye Ve hak etmeliydim önce onu duyabilmeye Bilmiyorsun ki bir kere olsun senin sesini duymak Günün en güzel ve tek ödülü olurdu bana Bir defa olsun sesini yüreğime dinletebilmek için Sırf bu yüzden katlanırdım günün getirdiği her şeye Eğer sıkıcı saatlerin sonunda mutluluğuma Sebep olacağından emin olduğum bir şeyler varsa Ve yalnızca varlığın koşulsuz içimi ısıtacaksa Değerdi gündüzün karanlığında kaybolmaya Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|