![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Allahtan geldik
'İNNA LİLLAH VE İNNA İLEYHİ RACİUN' Topraktan geldiğimizi mi sanıyorsun Böyle düşünüyor isen yanılıyorsun Bilki toprağın yoktur hiç bir günahı Her şey aslına dönermiş bilmiyor musun Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Allahü Ekber
Sustu bülbüller ezanı dinler Kokular saçtı aşkından güller Gönüller coştu söylenir diller Diyelim her an Allahü Ekber Gönül yolunda birleşti eller Zikri Rahmanı gönülden söyler Vuslat isteyen aşkından inler Diyelim her an Allahü Ekber Sen en büyüksün Resuldur rehber Mü minler sana kavuşmak diler Seni görmeyi öyle çok özler Diyelim her an Allahü Ekber Sözün üstüne olmazki sözler Kur an okunur melekler dinler Aşkınla ağlar yaşlanır gözler Diyelim her an Allahü Ekber Allahü Ekber Allahü Ekber Mü minler artık zaferi bekler Günleri güne sabırla ekler Diyelim her an Allahü Ekber Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alternatif
'Leked heleknel insane fi ahsenittakviym' Bulunmaz bu dizayna alternatif bir ilim Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Amenna
Varlığınla kaimim senden beklentilerim Seni sevdiğimdendir benim bu çektiklerim Ayağıma pranga,gözüme mil çekseler Vaz geçmem mümkün değil derimi de yüzseler Nesimi gibi alıp derimi koltuğuma Kabeye yüzler sürsem turap olsam yoluna Senin verdiğin bu ten sensin beni ben eden Senden uzak kalamaz senin verdiğin beden Yansın yansın aşkınla kül olsun yalnız sende Yalnız seni zikretsin beni yok etsin bende Ben bir hayal gibiyim bir geldim gidiyorum Sen alemler Sultanı ben amenna diyorum Amenna sana elbet amenna Resullere Amenna demeleri nasip et gönüllere Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ana-1
Hangi dinden olursan ol inan fark etmez Bunun için farkındalık bilinç gerekmez Haliki zül celal bunda eylemiş murat Genlerine nakşedilmiş elbette fıtrat Sebep oldun gelişime hakka kulluğa Senin için serilmiştir cennet ayağa Yoktan var eden Allahtır sensin sebebi Seninle yaşamak ister doğan her sabi Zerre idim aldın beni sahiplenerek Dokuz ay karnında ihtimam göstererek Hiçe saydın sen canını evlada yandın Yavrum yaşasın diyerek kaç kere öldün Kanıma kanını kattın canıma da can Sana bu duyguyu vermiş elbette Rahman Başın dönmüş bulanmışken çok sevinmiştin Aş eridiğinde bile sessizce yutkunmuştun Doğum sancısında çıkmasın diye sesin Bebeğin için feda etmiştin son nefesin Tırnağı kanasa yavrunun kalbin kanar Kanayan kalbinle inan ciğerin yanar Senin özün ve parçandır elbet evladın Kendi canın için bile böyle yanmadın Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ana
Ana hakkı ödenmez Anasız yüz gülemez Anasız kalmayanlar Yaşamazsa bilemez Anam anam anamsın Rabbimden sonra yarsın Rabbe kul sana köle Ben olmazsam kim olsun Uyumadın uyuttun Ninnilerle büyüttün Gözünden yaş yerine İçine kan akıttın Anam anam anamsın Rabbimden sonra yarsın Rabbe kul sana köle Ben olmazsam kim olsun Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anacığım
Canım anam şirin anam ben sana nasıl varam Kavuşmadan ben sana iyileşmez bu yaram Doyamadım ben sana hiç doyulur mu anam Sendin benim herşeyim sendin gerçekten yanan Bekliyorum hanımdan şefkatin yarısını Kim üzmek ister elbette karısını Gelin anne olunca unutur kocasını Taktir etmek gerekir annenin çabasını Anacığım seni çok öyle çok özlemişim Görüntünü kalbimde her zaman gizlemişim Bir sıkıntım olsa hep seni gözlemişim Varlığından habersiz yıllarca yaşamışım Duaların elbette benimle beraberdir Affetmessen inan ki Sinanın derbederdir Allahın izni ile mekanın cennettedir Ah canım babam inşallah seninledir Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anam Benim
Anacığım İşten geldim evdeyim Uzanmışım yatağa Sen geldin aklıma Her zaman aklımdasın Her zaman seni düşünüyor Seni anıyorum anam Şimdi yine seninleyim Seni düşündükçe içim cız ediyor Sol yanımda bir şeyler yanmaktadır ana Elektrik kıvılcımları gibi kıvılcımlar atıyor yüreğim Sen öldüğün gün ana Sen öldüğün gün Sensiz olamam Sensiz yaşayamam zannediyordum Günah olmasa seninle beraber ölmek isterdim İntihar günah ana Ben yeniden sana kavuşmak isterken Nasıl intihar eder cehenneme giderim Nasıl müebbet senden ayrı kalırım Sen şimdi Allahın izniyle cennettesin İntihar etseydim seninle olamazdım ana Yine de ben bu dünyada yaşıyor muyum Yaşamıyor muyum bilmiyorum Hayalet gibi geziniyorum ortalıkta Çünkü ben hep seninleyim Seninle dolaşmaktayım ana Seni konuşuyorum Sana sesleniyorum Seni arıyorum ana Her şeyde sen varsın gibi Ama sana dokunamıyorum ana Bu gün bir çocuk gördüm ana Anası başını okşuyordu Gözlerimi kapattım ana Gözlerimi kapattım Ta çocukluk günlerime gittim Sen de benim başımı okşuyordun Sen de benim yanaklarımdan öpüyordun Sen de başımı kokluyordun Kokumu ta yüreklerine çekiyordun ana Senin kokunda öyle güzel öyle güzeldi ki Sanki Kevser havuzunda yıkanmıştın Vücudun cennet cennet kokuyordu O kokuyu özledim ana O kokuyu özledim Ben ateşler içinde yanarken Sen benden fazla yanardın ana Islak bezlerle serinletirken başımı ayaklarımı Sen ateşler içinde yanıyordun ana Hiç mi uykun gelmezdi hiç mi uyumazdın Her uyandığımda başımda seni görürdüm İnsanlar uyurlar ama sen uyumazdın Hatırlar mısın ana Bir gece ateşim 40 dereceye çıkmıştı Havale geçirecek olmuştum Beni kaptığın gibi hastaneye koşmuştun Ne ayakkabın vardı ayağında Ne de baş örtün Şimdi hatırlıyorum ana Analığın ne kadar kutsal olduğunu Evlat söz konusu olunca annenin gözünü hiçbir şey görmediğini Gecenin saat ikisinde beni aldığın gibi hastaneye koşmuştun Seni nasıl unuturum Seni nasıl unuturum anam Ben sensiz nasıl yaşarım Sen yoksun yanımda ama Ben hep seninleyim anam Gözümden yaş yüreğimden kan akıyor Seni düşünüyorum yüreğim cızzz diye yanmakta Şimdi yine seninleyim Yine seninle konuşuyorum Ben konuşuyorum Sen susuyorsun ana Ben senin sesini almak istiyorum Ellerini istiyorum saçlarımın arasında Ben elli üçünde de olsam hep sana muhtacım anam Seni özlüyorum Seni yaşıyorum Seni seviyorum anam Canım anam Anam benim Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anam ve Babam
Muhatabı bihitabi evladü iyal Varsa derdin hepsine olurum hamal Mebde i men yanar idin derdime İstemezdin bir bela gelsin serime Ben de yanarım ki severim mutlak seni Sen fazla yarsın fıtrattan seversin beni Hastalanmaya görüm eksilmessin başımdan Dünyada vazgeçerim geçmem anamdan Ki sensin bi sebebi vücudum Mümkünmüdür nisyan etsim ruhum 'Bende'olurum anamın önünde Bilirim bin letafet vardır onun sözünde Allah rahmet eylesin benim kibar babama Allah selamet versin benim nazik anama Parlayan bir ay gibi veyahut güneş gibi Nur saçar hikmet saçar kımıldadıkça lebi Öyle bir insandı'o' severdi insanları Kafir Müslüman demez verirdi selamları İnsanlığa hizmetten öyle zevk alırdı Amiri ve memuru hep hayrette kalırdı Derdi büyük Allahım beni öyle büyüt ki Cehennem benle dolsunkimseye yer kalmasın Sanki insanlık için doğmuştu benim babam İnsanlığa bir delil göndermişti yaradan Teslimi ruh edince bıraktı babalığı Anam hem ana oldu yüklendi babalığı Hep cefa çektin benim vefakar anam Başka kim yanabilir evlada fazla yanan Bazıları her şeyi madde diye görürler Dokuz ay gebeliğe ne olmuş yani derler İşte bunlara insan demek hata,daha da öte Çiğ süt emdik derler emdikleri süte Daha çok şey yazılır analığın hakkında Hastanede bırakıp geldim yattım yatakta O olsaydı bir damla uyku nedir görmezdi Hele uykuyu bırak gözünden yaş dökerdi Analığın manası öyle derin mana ki Bir yaradanı düşün birde sebebi vücud Ey oğul Anana öyle yan ki Ateş verse eline ateşi elinle tut Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anne
Allahtan sonra inan sığınılacak insan En güzel isim Anne bunu söyler her lisan Şirin ve tatlılıkta üstüne yok bir bilsen Öyle güzel kokun var doymam her an koklasam Kemikte olsa senin ayakların bacağın İstemem hiç bir yatak dizinde yatacağım Okşayınca başımı bilki uyuyacağım Sanmaki ölene dek seni unutacağım Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|