![]() |
|
|
#31 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57950
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
***Küçük kız***
KÜÇÜK KIZ Kalemim var,yazmasına yazarım Ağaç diker,toprağını kazarım Silgim yok yazdığımı nasıl silerim? Haramı düşmanımın boğazında bilirim Ağladıkça gülmeyi öğrenirim Savruk başı ben neylerim Tadında kalmaz yaşlanır bedenim Acılar gömülür gün gelir bende gülerim Lâle sümbül eğilir bendedir güllüm Ilık ılık akar üstüme yağmurla kârlar Kırlangıçlar dönmeyen sevdiğine ağlar Leş kargaları benden kalanları toplar Aydınlık sabahıma karanlığı kim salar Rüyalarımda bir küçük kız çocuğu koşar Izdırabı düne bırakır avşar,bügünü yaşar. Derya Avşar |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
***Mutluluğu kime sattık? ***
MUTLULUĞU KİME SATTIK? Karanlığı bölen sabahı doğurdu *******. ıssız kumsalda deniz dalgaları vur yüzüme öksüz kaldık,yitik sevdalarda umutlar sularda batık. mutluluğu kime satık? geride acı bıraktık geleceği hüzne boğduk dostu düşmana kattık mutluluğu kime sattık? her yakılan ateşte yandık her ateşte bir kül bıraktık ve esen her rüzgarda savrulduk parçalarımızın izi bile kalmadı... Derya Avşar |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
***Mutluluğun ışığı***
MUTLULUĞUN IŞIĞI Parlak her ışık Mutluluk saçmaz Asıl mutluluğun ışığı Kendi içimizde ki Parlaklıktır Tıpkı zorla yenen yemeğin Zorla yapılan evliliğin Ve zorla öğretilen dersin Işık saçmadığı gibi Zorla öğretilen hiç birşey Fayda getirmez Taki içimizde ki Işık düğmesini yakana kadar... Derya Avşar |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
***Mutluluk içimizde***
MUTLULUK İÇİNİZDE Bulutlar ardındaki güneşin sabaha doğması gibi... mutluluk içimizde. kuşların kanat çırpıp gökyüzüne uzanması gibi... mutluluk içimizde. taze gülün dalında durması bülbülün güle konması gibi... mutluluk içimizde. martıların denize uçması denizin dalgalanması gibi... mutluluk içimizde. bizim ruhumuzun derinliklerinde sevgi ile mutluluğu hisedip yaşatabilmemiz gibi... mutluluk içimizde. yeni doğmuş bir bebeğin ilk adım atışı gibi... mahsum saflığı tallı bir tebbesümü bir gülümsemesi gibi... mutluluk içimizde. hayatı gökkuşağı rekleriyle boyamak gibi... mutluluk içimizde çocukluğumuzda oynayamadığımız oyunları her yaşta oynaya bilmek gibi... mutluluk içimizde. küçücük sevinçleri sevgiyle dağıtmak gibi... mutluluk içimizde. dökülen tek damla göz yaşı için yağmurları feda ediyorum. acıları suya gömün ben size mutlulyğu armağan ediyorum. mutluluğun adresi içinizde... mutluluk elinizde. mutluluk içinizde... Derya Avşar |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
***Nasıl elveda diyebildin? ***
NASIL ELVEDA DİYEBİLDİN? Bu gece yasa büründü siyahları giyinerek İçimde büyüyen sevgin çiçek açarken Gözlerim gülüp etrafa ışık saçarken Sen bana nasıl elveda diyebildin? Sensizliği toplarken acıyan yanımla Kor alevlerini yudumladım sevdanın Aşkına boyun eğen duygularım yenik sana Yenilgiye uğratıp beni nasıl elveda diyebildin? Eriyen benliğim kurak çölerde susuz Kızgın yağında piştiğim lokmaydım,yuttun Beni bir solukta sonsuzluğuna soğuttun Beni yaşama küstürüp nasıl elveda diyebildin? Cansız bir resim oldum ellerinde yırtıp attın Dili olmayan sevdamı acımasızca kanattın Makine ye bağlı hayat çizgimin fişini çetin Ben ölümle sevişirken sen sen diye Sen toprakları üstüme atıp nasıl elveda diyebildin? TARİH:04,03 İST Derya Avşar |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
***Ne varsa***
NE VARSA Benden ne bekliyorsun ki; Ne varsa,senden bana kalanlar bügün intihar etti hepsi. Artık bende yaşamıyorsun. Sen olmayanla şavaşıyorsun. Derya Avşar |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
**Neden dönmedim? ***
NEDEN DÖNMEDİM Olmayan aşkın esintilerine kapıldım sürüklendim... kanadı darbeli yaralarım üşüdüm çöle düşen bir serçe misali sığındığım yürekli dediğim yüreklere her yürekte kovuldum düşe kalka sılaya ulaştım kimse kalmamış beni saracak sargılarım kılıfım oldu tenime gün yüzü değmedi inandıklarım vurdu beni gidişlerime sebep sorma sebepler çok ama... geri neden dönmedim? neden dönmediğimi söylim sana... gül atım kurşun sıkıldı sevdim aldatıldım terk edildim boyun eğdim yeni bir sabaha çıkarım dedim geceden zehirlendim... |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
***Neden şair? ***
NEDEN ŞAİR? Nedenini bilmiyorum. Ama,herkesten de çok beni anlamandan korkmuştum. Oysa; Anlaşılamamaktan şikayet ediyordum. Neden şair! Neden büyümüştün? Gözlerimden, beni hangi mısraya sıkıştıracaktı sözün, hangi imge beni büyütebilirdi ki; Gözlerinden, Gözlerim'den akan acıyı görme; Kimse cesaret etmedi solacaksa yaprağım gül dalında sende öpme! Derya Avşar |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
***Onlar yarınsız kalsınlar***
ONLAR YARINSIZ KALSINLAR Bir sabahın öksüz gününe uyandım ağaçlar çıplak güller; dalında boyunu bükük yalnız bir çölün ortasındayım büyük bir okyanus sessizce ağlıyor o büyüleyici derin güzelliği içinde fısıltılar yükseliyor yalnızlığıma dolaştı katıksız hasretler sevdiklerimden uzaklaştırdılar ama sevmekten vazgeçiremediler özlemimi kelepçelediler hasret; iğdam ipi olsun boyunlarına hasret tutsağı edenler yalnızlığın gerçek yüzüyle eş olsunlar beni sevdiklerimden edenler sevgiye; sevgiyle hasret kalsınlar dünya cennet; ahiret cehennemleri olsun dallarında gülleri solsun kötünün eceli sevdiğinin elinde olsun sabahlar; üstlerine karanlığı doğursun yükselen haykırışım boyunlarına dolaşsın ben yandıkça,ben ağladıkça,ben özledikçe onlar nefessiz,onlar sevgisiz,onlar yarınsız kalsınlar. Derya Avşar |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
***Rüyama düştü***
RÜYAMA DÜŞTÜ Dağıldı gecenin ortasında büyü Gidişin ansızın rüyama düştü Sıçradım uykularım bölündü Bana geleceğin fikri hayaldi Kırıldı gecenin kanatları sensizlikte Sen gibi,büyüdü ay gözlerimde Göz kapaklarım yokluğuna kapanmadı Sensizliğin derin ve kuytu uzağına daldı Seni büyütüyorum efsunlu bir gizin içinde Erteledim yaşamı yaşamak üzere başka bir geleceğe Yokluğunda beni,sana dondurdum. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|