![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bilir misin Sen?
Sen, Unutulmak nedir, Bilir misin? Hem de Ölümüne sevdiklerin, Dost bildiklerince.. Sen, Yalnızlık nedir, Bilir misin? Hem de Asırlarca yalnız kalmak, Gönlüne, Kafana göre birini bulamamak.. Sen, Kâlp yarası nedir, Bilir misin? Yıllarca sevip, Sonunda ay(ı) rıldığın, Oldu mu? Hiç Gönlünü kaptırdın mı Nice dilberlere, Yosmalara? . Sen, Aldatılmak nedir, Bilir misin? Hem de Hoş, Lâtif sözlerle, Bence de sencelerle.. Ve Sonunda kahrolduğun, Bir kalemde Maziye çizgi çektiğin Oldu mu hiç? Zaman gelecek, Olacak… Hem de neler, Neler olacak güzelim! .. Unutulacaksın, Yalnız kalacaksın, Aldatılacaksın.. Başka Neler, Neler göreceksin sen? . Daha, yaşın kaç ki? .. 16 Aralık 1995, Cevizlibağ Mehmet Bicik
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Binbir Bahâneyle Çıkma Artık Karşıma
Hep konuştun ardımdan, tutamadın çeneni. Yıktın güzel yuvamı, virân eyledin hânemi. Acımadın bana hiç hebâ ettin senelerimi. Su katma benim pişip duran aşıma. Binbir bahâneyle çıkma artık karşıma… Bırak artık yakamı ne olursa olsun. Bir nebze benim gönlüm huzur bulsun. Çalsın davullar, düğün dernek kurulsun. Su katma benim pişip duran aşıma. Binbir bahâneyle çıkma artık karşıma… Geçmişi düşünüp bana kırılma, kızma.. Her sokakta karşıma çıkıp moralimi bozma.. Başına örtünüp de kırmızı bir yazma, Su katma benim pişip duran aşıma. Binbir bahâneyle çıkma artık karşıma… İsterse bu âlemde mutlu olurmuş her kul. Sen de git kafana, gönlüne göresini bul. Dilerim aşk, mutluluk denizinde boğul. Su katma benim pişip duran aşıma. Binbir bahâneyle çıkma artık karşıma… 13 Temmuz, 2005 Çarşamba Burhaniye 18:15 Mehmet Bicik
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Anlık Heves
Kâlpten silip attım seni, Hayatımda artık yerin yok.. Seviyorum diye kandırdın beni, Yalan sözlerine karnım tok.. İstemem aramanı, unut geçmişi. Yalandı yaşananlar, bir anlık heves.. Yitirdim umudumu, bıraktım her işi. Duymak istemiyorum senden bir ses.. Aydınlık dünyamı kararttın sen, Mumları söndürüp attın bir bir.. Umutla güneşin doğuşunu beklerken, Bütün hayallerimi yıktın bir bir.. 7 Kasım 2003, Burhaniye Mehmet Bicik
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Beni Sevsen
Kaç kez öldüm yoluna, Rüyâlarımda bir bilsen… Gönlüm teselli bulacak, Göz yaşlarımı bir silsen… Coşarım, bendimi aşarım, Sevdâ sularını bir salsan… Unuturun sende beni, Türlü düşüncelere dalsan… Yakma beni aşk ateşinle, Eller gibi olma sen… Dünyalar hep benim olur, Ellerini açıp gelsen… Ne olurdu be güzelim, Dünyada bir beni sevsen… 2 Nisan 1997, Ş. Karahisar Mehmet Bicik
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Erim
Huduttan huduta yol bulup koşan, Kâlbi yiğitlik duygusuyla coşan, Şehîdlik arzusuyla yanıp tutuşan, Vatan sevgisiyle dolu bir erim… 20 Ocak 1998, Malatya Mehmet Bicik
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Hayâlet Gibi
Bir hayâlet gibi dolaştım şehirde, Bulamadım kendime derbeder bir dost.. İnsanlar yüzlerine geçirmişler post, Arınmazlar bir ömür yıkansalar da nehirde.. Yalnızım bu şehrin caddelerinde şimdi, Kimsesiz sokaklar, kimsesizler bana eş.. Verseler elime kuru sıkı yada keleş, Acımam vururum sormam bana kıyan kimdi? . Severim başkalığı, deliler gibi gezmeyi, Özgürlüğü doyasıya yaşayabilmeli insan.. Yaranamazsın kimseye peygamber, melek olsan, Sever bu şehrin insanları ezileni ezmeyi.. 20 Temmuz 2002, Burhaniye Mehmet Bicik
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Rüyâ
Bir rüyâydı Gördüğümüz… Hem de Çok çabuk biten, Gerçekleşmeyen Bir rüyâ… Bu, Kaçıncı rüyâ Bilmiyorum gördüğüm? .. Ama, En kısa süreni, Çabuk biteni, Buydu gördüğüm rüyâların… Olsun be güzelim! .. Zaten, Hangi zaman Gerçekleşti ki rüyâlarım? .. Nedense, Ben oldum Hep unutulan, Acı çeken, Ağlayan, Sızlayan, Uykusuz kalan… Yine de Hoşuma gidiyor Böyle rüyâlar görmek… Hem de çoook! .. Sonunda Ağlayan ben olsamda. 4 Kasım 1995, Zeytinburnu Mehmet Bicik
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Sevdâ Uğruna
Yola çıkarken, Henüz çok azdık… Bir sevdâ uğruna, Diyar diyar gezdik… Sevdâlandık, Şiir yazdık… Sevgiliden, Çabuk bezdik… Sonunda kuyumuzu, Kendimiz kazdık… Bizi ayıranlara, Çok kızdık… Ölürüz de ayrılmayız, Diyenler bizdik… Yârdan ayrılmamak için, Türlü türlü yalan düzdük… Sevdâ yüzünden için için Yanan bir közdük… Gönüllere nağme salan, Mızrap ile sazdık… Yolumuzdaki sırları, Bir bir çözdük… Bir hayli zaman dillerde, Dolaşan sözdük… Aşk şerbetin içip, Sarhoş olduk, sızdık… Leylâ ile Mecnun olup, Sevdâ denizinde yüzdük… Sonunda; Bir sevdâ uğruna Canlarımızı verdik… 14 Mart 1997, Ş. Karahisar Mehmet Bicik
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Tek Seni Sevdim
Mutlu olayı diye, Benliğimi bulayım diye, Ömrümce güleyim diye, Bir tek seni sevdim… Çağlayanlar gibi aktım, Çok güzellere baktım, Bütün hayalleri yaktım, Bir tek seni sevdim… Yanlış yola sapmadım, Her güzele tapmadım, Eller gibi yapmadım, Bir tek seni sevdim… Enin boyun ölçmeden, Güzel çirkin seçmeden, Daha güller açmadan, Bir tek seni sevdim… Gözyaşım silmek için, Dâima gülmek için, Kendime gelmek için, Bir tek seni sevdim… 6 Mart 1998, Malatya Mehmet Bicik
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biri Anam Biri Babam
Biri doğuran, biri büyüten, Biri anam, biri babam… Biri doyuran, biri uyutan, Biri anam, biri babam… Doğruyu yanlışı öğreten, Hem güldüren, hem ağlatan, Bana şiir, şarkı söyleten, Biri anam, biri babam… Giymeyip te giydiren, Yemeyip te yediren, Beni bugünlere getiren, Biri anam, biri babam… 16 Ağustos 1998, Kırca Mehmet Bicik
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|