![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beklerim Gözüm Yolda
Sensiz geçen her günüm Her anım sensizliğim Ölüm gibiydi Ama ne var ki ölüm bile sensiz Gelmemeliydi Gelmemeliydi Azrail kapıma Ölüm açmamalıydı kucağını sensiz bana Ben her an gözü yolda Kalbinde beyninde her yerinde Sen ve sen gelirsin diye umutla Bekledim Ama ne var ki sen gelmedin Ne oldu sevdiğim ne oldu Ölüm ölüm bile tatlı olurdu sen olsaydın Yatağımın baş ucunda Azrail dost görünürdü gözüme Kardeş gelirdi bana Sen olaydın son nefesimde yanımda Eğer cehennemse sonum olsun Sensiz cennet zaten zulüm Cehennemden farksız olurdu İnan buna inan gülüm Şimdi ben hala gözüm yolda Bekliyorum son mekânımda O beni bıraktığın bir ıssız Mersin gecesinde Toprağı yorgan edip üstüme Bin dua ile yattığım bu kabirde Bir duana muhtaçken ben Belki gelirsinde elin sürersin diye O toprağıma Bekliyorum seni nice ben dolu o Mersin mezarlığında...
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Belki Gelirsin Diye
Bir den çözüldü dilim Durdu ama yılmadı kalbim Sevdi seni deliler gibi Hiç kaybetmedi umudunu gönlüm Belki bir gün dönersin diye Kırık kanadım kolum Açıldı aşılmaz yolum Doğdu güneşim ayım Kaybolduğum yolu buldum Belki sonunda sen olursun diye Aradım yıllarca bulamadım Ben işi anlamadım Kalbim sen canım sen kanım sen Ama birde sen gelsen sen bebeğim Dönsen dönülmezden Sarılsan boynuma Belki acı içinde ölüp gitmezdim
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Belli
Unutmuşsun beni belli Bakmayışından yüzüme Silmişsin belli Çarpmayışından kalbinin sevgiyle Sevmemişsin beni belli Başkasıyla gezişinden Mutlusun belli onunla Anladım gülüşünden Giderim bende Aklımda sen Yüreğimde sevgin Dönmem geri Terk ederim bu memleketi Oda yetmezse şu koca evreni
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben
Gizlenmiş aşkın Yaşanmamış dünün bugünün Ve de yarının Artığıyım ben Sevdanın acı tarafı Gülmenin ağlatan yanıyım ben Sevinçlerin içindeki hüznüm ben Ben benim ben senim Sevenim aşığım Aşığınım Sen her ne kadar bunu bilmesen de Seni seviyorum
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Benden Geçeli
Ben mi can ben mi Duyguları kabaran Ben mi göz yaşları akan Ben mi can ben mi Ben beni geçeli Ölümü seçeli Çok oldu can çok Can canı vereli çok oldu Yar seni geçemedim amma Candan geçtim ne fayda Göz yaşından başka seçemedim ama Önümü göremedim ne fayda Dinle ey canım Dinle cananım dinle Ben benden geçeli oldu çokça zaman Bir sen kaldın bana bir tek sen Affet beni canım Affet cananım Ben benden geçeli oldu çok zaman Kıymalıyım bu canıma Belki o zaman olurum Belki ozaman bulurum derman
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Bilirim
Bir şarkı mı bir şiir mi? Yokluğun ne demek Bu seven adam bilir Bir ayrılık mı bir yalnızlık mı? Hasret nedir bunu bir Yanan yürek bilir Bir mezar mı bir ölüm mü? Yaşarken ölmeyi Hayata küsmeyi Sensiz olup yitmeyi Bir ben bir ben Bilirim Çok değil bu acıyla Az zamanda sevdiğim bende Ardın sıra gelirim Yarsız yurtsuz Yarım kalmak nedir En iyi bir ben bilirim
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bendeki Ben
Aldanmayın bana Nur yüzlü olduğuma Hep gülüp oynadığıma Ağlamadığıma aldanmayın sakın ha Benim içindeki acıyı Bendeki gizli kalmış o adamı Bilmiyorsunuz ki Ben gülerken ağlayan Ben mutluyken acı çeken Gecesi gündüzü bir olan Durmadan ağlayan Bir ben var içimde Atamıyorum öldüremiyorum onu Yiyor bitiriyor ruhumu Siz bakmayın masumiyetime Aldanmayın çocuksu duruşuma Bakmayın yaşıma Aldanmayın aklımın başımda oluşuna Eğer bir gün bulursanız beni cansız Sakın üzülmeyin ağlamayın Bu kez öyle bir kaybolacağım ki Beni ne polis bulacak kanlar içinde bir daha Nede doktorlar kurtarabilecek bir daha Siz beni ararken Ben çoktan göçmüş olacağım bu dünyadan Döndüremeyecek siniz beni Çıktığım bu yoldan
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bıktım Ben Senden
Döne dolaşa Bir yukarı Bir aşa Bıktım ben senden Yitip geçip giden Ey ömürüm Güldürdün mü sanki beni Öldürdün mü sandın beni Bükünce o dik başımı Yıktın mı sandın beni Bıktım ben senden Ey hayat İndirince gözümden yaşımı Kaybedince kavim kardeşimi Yok, ettim zannettin sen beni Bükülünce yenilmez bileğimi Bitirdin mi zannettin sen beni Bıktım ben senden Kahpe kaderim Düşünce saçıma aklar Olunca elim yüzüm çizgi çizgi Solunca tenimin rengi Bittim sandın sen beni Öldüm mü belledin yoksa Bıktım ben senden Hayâsızca geçen Ey yıllar
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilirsiniz Siz Beni
Tanırsınız siz beni Kendi halinde Ürkek yüzlü Mangal yürekli Ama sessiz sakin biri Bilirsiniz siz beni Her savaşta önde giden Yensede yenilse de Hep ölen İşte benim o Bilirsiniz siz beni Karamsar yüzlü Gizem doluyum Gizemliyim Bilirsiniz siz beni Her Türk filminde Gözleri dolan Boğazı düğümlenen Yürek yangınından Kıpkırmızı kızaran Bilirsiniz siz beni Sessiz akşamların yankısıyım ben Durgun suların azgın sesiyim ben Çatlamış toprağın yasıyım ben Çünkü bilirim Bilirsiniz siz beni sizde de var bir ben
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Bilebilsen
Bekliyor yine umutlarım Vazgeçmiyor unuttuğum sandıklarım Ve sen diyor her anım zamanım sen Herşey sanki tek heceli Ve sanki her şey sadece sen Yani dünya sen hayat sen herşey sen Nasıl sevdim seni ah bir bilebilsen
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|