![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57925
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Sana Sürgünüm Sevgilim
Ben sana sürgünüm sevgilim Üstelik gönüllü bir sürgünlükte yüreğim Boş lafların ve yalnızlığın kalesi olmuş kalplerin Yüzündeki gülümsemeyi gün sonu çıkaran gölgelerin Zincirlerin soyut haline bağlanmışlığın Bir zamanların destansı hikayeleri olmuş kahramanların Aşka burnunu bile sokamayanların varolduğu bir şehirde Ben sana sürgünüm sevgilim Üstelik gönüllü bir sürgünlükte yüreğim Gittiğim yönde inancım sağlamdır benim Sınırsız bir özgürlüktür zihnimde senli düşlerim Gerçek ismin ya da fantastik hallerin Kimseden izin almaya ihtiyaç yok sadece benim gözlerin Uzakta bir yerdir belki bana seçtiğin sürgün günlerim Yakınlığım akreple yelkovanın birbirinin peşi sıra gidişi kadar Hangi saat hangi saniye hepsi sana bakar Aynı çarkın içinde döner tüm sevilerim Algılaması olanaksızdır dışardan kimliksizlerin Yüzün sadece benim sürgün yerim En iyi karşılandığım yerdir gözlerin Sözcüklerim bulanıklaşır bazen O zaman usa vurmuş halindir zincirlerim Karanlıkta yansıman görünür Yalnız bana verdiğin anlamdır ifaden Çizilmez kağıda kalemle benzersizdir duruşun Sen bir görün yeter çıldırır tüm imgeler Sevgi dediğim şey umudu kestiğin yerde başlıyor Huzuru bozmadık ya biz, sürgün ondan bitmiyor Dilim hayatımın anlamı oluşunu anlatıyor sana Aşka yakın uzak yeterince mesafede durmayı bildik sonunda Dedim ya en baştan tüm yara izlerime inat Ben sana sürgünüm sevgilim Üstelik gönüllü bir sürgünlükte yüreğim
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Seni Sevdim Derim de
Ben seni sevdim derim de, Senden önce sözümdeki duruşundu sevdiğim. Gün sonu gittiğimiz yerlerde girişin ardından pırıldayan göz bebeğimi sevdim. İçime düştüğün akşamlarda kordun, yakışındı sevdiğim. Çalan telefonda adını görmekti melodiyle gülümseyişim. Varlığından öte sana verdiğin anlamını sevdim. Uykularıma gelişin, rüyamın kan ter içinde bölünüşüydü çoğu kez titrediğim. Adını anmaktı kulağıma şölen ettiğim. Hayatıma inceden işleyişini, Baktığım yerde gözüme göz değdirişini, çoğu kez göz yaşı halini sevdim. Aldanışın olur dedim sana kendini anlam sayman, Ben seni sevdim de, Senden öte verdiğim manaydı sevdiğim. Sevgilim demeyi çoğu kez dilim kıskandı senden. Kavuran bekleyişler gelişle sonlandığında, Kalışın değil ardından el sallayışımdı sevdiğim. Maddeye ad verdim senden diye, Sana somut izler bıraktım benden sonra an diye, Varsın zaman silsin izleri, içimde kalan buruk haz olsun, Ben seni sevdim derim de, Senden öte varlığına şükredişimi, Karnavala çevirdiğin günlerin mucizelerini bilirim kendimde. Seni sevdim de, Şimdi gitmeyi seviyorum sen kadar. Cebimde sana verdiğim anlamlar, Boğazın akıntısına bıraktığım adaklarım, Geri dönüş kaçınılmaz sandığım korkularım var, ama sevdiğim. Şimdi bir işaret koydum: uğrama, sevmeyi sen diye beceremediğim. Uğramazsam eğer, Bil ki sen diye birini hiç sevmemişim.
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Varsam...
Hani karanlık bir gece yıldız kayar ya zindan olmuş yüreğine. İşte böyle bir duygu kaplıyor içimi göz göze geldiğimiz yerde. Kalp atışım sanki sağanak bir yağmur öncesi gürleyen gök gibi, gürültülü. Heyecana yakın, sevgime sahip hoş geldin diyor sana dilim. Adını duydum diyorum gelmeden önce, yanıldın diyorsun gülümseyen gözlerinle. Ah be canım ben senle ilgili hiçbir ayrıntıda yanılamam ki. Ha bazen hayat bütün renklerini sana döndürüyor. Her ses sen, her yüz sen, her gölge sen. İşte o zaman en çok emin olduklarımda bile seni arıyorum. Bunun adına yanılmak diyebilirsek, yanılıyorum. Sana hassas bir terazi gibi bedenim. Kulağım sesini en ücra köşelerde bile duyar. Adının geçtiği her yöne çevrilir başım. Gözlerim kilometrelerce uzaktan seni seçer, sana bakar. Tenim kokuna alışık, rüzgâr ister lodos olsun ister poyraz, burnum hep seni koklar. Sevdalıdır başım, dumanlıdır aklım, her halim aşk sarhoşluğudur sana yakın. Karmaşalar olur gün gelir, üzülme sen çözüme yakınım. Sırf senin gözlerinin içindeki gülümseme en zor sorunla baş etmeye yeter. Her daim hazırım ben hayatın çok bilinmeyenli denklemlerine. Yeter ki can acın olmasın, düşmesin yüzün. Sevdiklerine tek çizik konmasın, yürekleri kırılmasın. Sözleri sustur sen sadece öfkelerden geçerken, sevgime dokunmasın. Ben varsam canım sen üzülme; hayatın her anını kolaylaştırmak adına çabam. Ben varsam gülüşünü yüzünde tutmakla başlar sevdam. Ben varsam sen kadar değerlidir içimde can dediklerin. Ben varsam ve ilahi adalet dilimdeki duayı dolarsa boynuna, korur seni. Korur sevdiklerimizi ve seni daha çok sevebilmek için korur beni. İnan yeter ki yüreğime sevdiğim, sil baştan yaratırız birlikte her şeyi.
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bencilliğin Sevda Giymiş
Gözümden sakındığım yaşantılar adına İçimin sözleri titrek duruyor vicdanım karşısında Ses edemeyişim söz edemeyişim geçmiş zamandan Sevgimden, küfürlerim düğümleniyor boğazıma Hayır dualarım halen yoluna durup seni çepeçevre sararken Senin pervasız sessizliğin kabul edilebilir dibi değil Hayatın zorladığı zamanlarda yarama el olan sen değilsin ya Başımı yasladığım omzun sıcaklığında aklımda olsan da Yokluğun gerçeğin yüz görümlüğü gibi Aramaların benciliğinin sevda giymiş hali artık biliyorum Özlesen de, vicdanına iyi gelen sözlere inandığımı düşünsen de Biliyorum artık kırık ayağımın acısı kadar gerçek olanı Sevgilim olmandan çoktan geçmişim, insanlığın bile hatalarına yenik Yine de seni seviyorum bunca şeyin inadına, unutma bunu Sevgime layık olmadığını düşünüyorum bundan öte, yaklaşma Şarkıya gözyaşı katmaya gidiyorum bu gece açık havaya Dokunacak yarama senler, kanayacak biraz Yine de yıldızlı semaya bakarak dualarım olacak dilimde Başka göze yenik düştü çoktan yüreğim, gittim Yalanım olsun sana ilk kez, unuttum seni özlemeyeceğim
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Ağlatma Demiştim
Bir yalana tutunmuyorsam Gerçek sandığım şeye dokunamayışım neden Üzüntüm şimdi gidemeyişimden değil Eskisi gibi hissedemeyişimden Beni ağlatma demiştim sana Kaydın bak saltanatın sonsuz sandığın yüreğimden
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni de Herkes Yaptın..
Korkusuz sanırdım kendimi.. Oysa yanılmışım.. Çocukluk öğretilerine sığınarak sevdiklerime dört elle sarılıp, kaybetmeyi göze alamazmışım, en çok bundan korkarmışım, yeni anlıyorum.. Gözüme sokarcasına hoyrat, dikenli sözlere maruz bırakan, üstelik sevgili değil, ucuz hayatların nesneleriyle bırakıldığımda korkusuzca savunduğum kimliğim, kaybetmekle ödedi hayatım dediğini.. Hayat neydi diye soruyorum şimdi sessizliğinde çam kokularının.. Yıllarla biriktirdiğim değerlerim, inançlarım şimdi üç beş kuruş satılıyor, gözyaşı bile yok karşılığında.. Meğer ben yalanlara dirençli büyütülmemişim.. Yürekli ol sevdiklerine, sakın onları, sonsuz bir sevgi sunmalısın çınlamaları kulağıma yabancılaşıyor galiba.. Benden yansıyanlar mı en çok acıtanlar yoksa.. Cesur da değilim, korkusuz da, kabul ettim.. İki çift laf edemedim sana saygım uğruna, içime akıttığım göz yaşlarımı gizleyemedim. Sevdim seni be adamım diyor dilim.. Kaybetmeye cesaret ister yürek. Ben korkuma yenik düşüp, kendimi sana siper yapıp, değersiz nesnelerin bize gölge düşürmesine, senin sınırlarını geçmesine seyirci kaldım.. Şimdi yaktım, yıktım, savurdum bildiklerimi.. Kaybettim tüm değerlerimi.. Ama yalanı kazandım.. Evet işte bak başardın, beni de herkes yaptın…!
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim Çıplaklığım Sensizlik
Güneşin bulut arasından kendini gösterişine benziyor ruhum Bazen ışıldıyorum, bazen zifiri karanlık Yağmur da ekleniyor ara sıra içine, biraz tuz karışık Ağaçlara bakıyorum şimdi bir pencere önünde, çırılçıplaklar Benim çıplaklığım sensizlik, onların ki yapraklar Kendimle savaşıyorum bu defa yine sevdiğim gerçek, gidişim yalan Acıyan yerlerime ilaç olsan, kırık yüreğimi onarsan Güneş olur ışıldarım her daim, bulutlar dağılır o zaman
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bil ki..
Seyre sefa kattım da yoktun yanında Gözümden sakındığım yaşım, şimdilerde bal tadında Bir saniyenin en kısa anında yüreğimden geçtin de yüzüm bahar dalında Sevgiden yana sözüm olmaz el önünde, içimdedir isyanlarım Yolları arşınlarım, ayak yorgun düşmez peşinde Beden bakarsın bitkin düşer de, kalp attığın adımın izinde Perçem olur düşersin alın yazımdan düşlerime Uykuları bölersin sabah ezanlarından önce Kem gözden, nazar sözden sakınırım seni yar diye Sakınırım çoğu kez kendimden bile Özlemin başımda duman olur yokluğunda Yokluğun varlığından geçer yalnızlığımda Yarim derim yine sana son bulsa zaman Ömrün son demi gelir de kalamazsam İçim sendir benden öte Bil ki, Seni ezberler melekler gök kubbede
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilmediğin Birşey Var Sevgili
Sakınmaya çalıştıkların batıyor bazen tenine.. En yakın durduğun ve en çok emin olduğun yerde başlıyor kendinle kavgan.. Sevmekse, yine aynı duygulara dokunaraktan.. Farklılığın çektiği paylaşımlar, bir o kadar da benzerken yaşanan çelişkiler acıtıyor.. Dağılmış bir kalbin var senin, biraz hüzün kokuyor.. Biraz acımsı tadı var gözlerinin.. Tenin dokunulmak isterken sevdalı ellerle, hoyratça harcadığın bedenler aşkı darmaduman yapıyor.. Gördüm ben seni, içindeki çocuk yüreğiyle duran sevgiliyi.. Oraya dokunuyorum sadece, ötesini düşünmeden.. Biz neyiz şimdi sorusunu kardelen sözleriyle süslerken, kar kalkacak mı bizim güneşe giden yüreklerimizden? Özenle ve kırılacağından endişelenerek duruyorum ben hissettiklerimin ardında.. Sen kendinden kaçarken, çiziklerine yenisini ekleme çabasındasın, yapma.. Benim yüreğim bir tek gözlerinin ötesini kaybedersem dağılır.. Sana pervazsız söz söylemem, söyleyemem.. Söylersem, çekip giderim kaldığın yerden.. Söylersem, savururum hoyratça yüreğini, göz yaşlarımı silmeyi denerken. Ve bilmediğin bir şey var sevgili.. Kaybetmeyi göze alamayacak kadar çok seviyorum bastırmayı beceremediğin çocuk yüreğini..
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilmiyorum Nerde Yanlış Yaptık
Zar zor sordum içimdeki soruyu sana Yazdım iki cümle gecenin ortasında Acıtıyor bu yok sayışlar sevgili, Sadece ben mi düşünüyorum hak etmediğimizi? Söyle yanlış mi tanıdım seni? An geçti sanki yıl gibi Bilmiyorum dedin kaçırdın içini Yetmedi cevap yüreğime ‘Bilmiyorum nerde yanlış yaptık ama hayat, yaşadık’ Yanlış yoktu aslında iletişimden kaçmaktan başka Doğru bir şey sundu bize hayat oysa Yine paylaşmıyorsun sevgilim karmaşanı Sadece merak ettim aldın mı yolladıklarımı Aldın da tepkiden uzak nasıl kaldın Suskunluğunu anlamak düştü yine yüreğime Belki bir gün anlatırsın dinlerim aşk ile Ve belki merak edersin kavuşmasını kuzuların özlemle Şimdi gecedeyim duam ile Tanrım bir hayatı yaratırız dilerim birlikte..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|