![]() |
|
|
#31 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57950
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Anla
şarabımın rengi sokağın başdöndürücü afiş olur asılırsın gözlerime yasemenlere kırgın sabahlara benzer tatlı susuşun kanıyorum anla sana baktıkça çoğalıyorum bölünüyor tutkularımın iklimi asi bir slogan olur haykırırsın delişmen dudaklarıma içerimde gizli hıçkıran ceylana seker farklı küsüşün yanıyorum anla sen kararan şehrin şarkısız ayrılığına anne ben şehrin alabildiğine yalnızlığının halleri şiirlerim üstüme çekilmiş bir çizgi kovansız kurşun anıyorum anla keşkelere sığınan dumansız ateş olursun üşüdükçe ateşine sokulan sanrı ben yazılmamış boğulduğum bu vazgeçilmezliğine ölürüm peşin sanıyorum anla
|
|
|
|
#32 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Anla Beni Sen De Kalbim Bu Serkeşlik Benim
sağ salim bakamam akranlarına akşam bulutlarının sende buldum tüm güzelliklerin akranlarını köşe kenar deminde bir çay yudumlasam içime inersin ılık ılık herşeyin sonu sonsuzluk herşey eninde sonunda bambaşka sen kalp atışlarımın ortasındaki titreme kısık sesiyle uykusuz ilaç torbamda antibiyotiklerim ağrı kesicilerim tek bekleyenlerim bilmez misin akşamlarım ne kısır ölüüüüm ne kısır döngü şarkılar ne kısırlaşmış öyle ellerimde tuttuğum zaman kaskatı içi içeriği boş loş bir korkusuzluk ince bir tevekkül bu sensizlik yıldızlar ok yağmuru olur düşsüzlüğümün pususunda bir yarış bu ne kendimle ne zamanla bilmem kimin fesiyle ölüşsüz bitişli hırçınlaştıran yanım herşeyi ılgıt ılgıt o seni aramaktı çamur karası bir ağustos öğlesi ama ben hep acıktım tenine soyunamadan kin tuttum gündüzlere gizli gizli aşk ürettim *******i belki en büyük yanılgımdı bu aşk yakışır her kesite çünkü zamanlı zamansız sormasız soyunmasız fark etmez bir proleterdir o her ana çalışkan karışır her görüntüye heeey heyyamola kalbim heyamola kalbim çeker ağlarını aşk denizinden her tan vakti ufka bakarak anla beni sen de kalbim bu serkeşlik benim sen serkeşliğiminsin heyyamola göğüs teknemde kürek çekse de düşüncelerim sana siya siya biz her an başka insanlarız akıntıya karşı aşkın kesinkes yıldırım kesikleriyiz gökyüzünde denizlerin üstünde kanlı gözü yaşlı vurgun yemiş balıkçıların tek aklı biziz yalnızlığa mahkum bir ağacın meyveye durma öyküsü gibi zamanlı zamansız
|
|
|
|
#33 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anladım Ki O
uykudan uyandım da ağladımdı bir zaman
|
|
|
|
#34 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anlamlı Kelime
kıt aklımla anlardım yağmur hazırlığını boz bulanık sendi tüm ve asıl problem kuşlar niçin kanat çırpar ağaçlar niçin sessiz gölgeleriyle ağlar böyle ayakta sorularının girdaplı çıkışssızlığındaydı problem sende şehir göçer bunak boyutlarında ben kalırım sayıklamalı sunaklarında köleler kurban edilir gözlerinin seni sevmek seni sevmek peygambersiz tanrısız dindir tapınaksız gonca gonca harelidir kayıklar mehtaba hain yanaklarında özürlüdür seni tanımayan yürek köpeklere zehir zıkkım lime lime sazlar süslü haykırmasız yenip yutulmaz sonbaharlara keş doğallığını yitirmeyen tek ve tek ölümdür tek anlamlı kelime
|
|
|
|
#35 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anlamsızlığımla
yağmurlu şiirimle yıka yüzünü sabahsız sabahlarda seni senle sende özlerim bilme beni sev ve anla kanatsız kuşlar gibi ben benleyim anlamsızlığımla
|
|
|
|
#36 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anlık
yıldızlar kaydı lacivert gecede tutacak dilek bulamadım sanki çehren bir adım ötede önce gülümsedim sonra ağladım
|
|
|
|
#37 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anneee Aklım Sende
anneee ağlamaktan boğazım şişti kabardı damarlarım kanım biter mii doktor iğne vurdu koluma nasıl kapanacak o deliik anne seyyar dönme dolapçı amca ne zaman gelir kaynamış nohutçu 5 liraya ne verir annneee incir ağacından mutfağa fare atlar mı gene elindeki bidona ne kadar dondurma sığar amca anneee trenler nereye gidiyor böyle babama götürür mü annee kimden tuz isteyeyim bugün anneee karnım ağrıyoo dişim şişti okula gitmeseeemm beslenme saatinde salçalı ekmek yiceeem anneeee babam sarhoşsa hademe abi beni getirir eveee anneee büyüdüm kocaman adam oldum bir baltaya sap olduum anneee aklım yine sendeeee
|
|
|
|
#38 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Apartman Çocuğu
aydınlık sesler soluyorsun garipsi çökük çağrışımlı kumral bir bahçe gezinir düşlerimde sisli içi dolu tensel sevdalı hüzündür tehcire kurban dışımızda yapraklarımız ışır değerdi bahara kıpır kıpır ölümlü adressiz dilekçeydik sen ah sen yavrum sen tellerde dolaşan sahipsiz telgraf aşkımız direklerdi fasit dairenin saçmalama payı bahara dargın bir serçe ahıydı görmediğin tellerde yarını özleyen kumral ela kumrular bakışsız uzaklığa uzunluğuna kıraç toprak rengi ben bu aşktan bu aşkın bol yangınlı önyarglı çocukluk balkonundan bir dağ dibindeki küçücük evlerine bakar ağlardım anlamadık nöbetçi mahkemeydi serin davetlerin buyur eden buyruksuz reddedişlerin ben bu aşktan tutuksuz yargılanmak üzere salıverildim şehirler kurdum ayaklarının altına sahil kasabaları dizlerinin dibinde ağustos yanışlı önüme serdiğin ayrılığa basmadan geçtim karıncayı bile ezmezdim göz pınarlarımda oluk oluk yayla şenliği yokluğun üşüdü ve yandı ten ortası yoktu olamazdı aşkın kalabalık apartman ben kapıcısıydım sele sepet ekmek sigara süt taşıdım düşlerinin yorumsuz kapılarına her daire ayrı renkte hazin her oda tonlanmamış müzik keder konuşurdu beni sende taşıyan asansörde: 'aşk mutlak ayrılıktır' dudakların öyle akşam çayı oluverirdi akşam servisinde sendelerdi kaplıca sıcaklığı arzularım gözlerinin balkonlarında alış veriş sepeti ipli ayrılıklar ister hüzünler alırdın üstü kalsınlarda bir tutam beklenti kat kat dolaştım dairelerini tüm ömrüm otomatik ışığı yavrum vaktim geç ödenmemiş aidat makbuzuyum çantanda üstelik yönetici peşimde temizlik zamanı ayakkabılarını içeri alman gibi önemsiz ayrıntıyım sende birgün bir sabah sabah servisinde gazeteyim ellerinde dokuz sütuna üç manşet hicran apartmanında aşkı ölü buldular apartman görevlisi gözaltında sanık cinayeti kabullenmedi yetkililer maktulun intiharından şüpheli apartman zanlı yavrum aşkımızın apartmanı radyoda arkası yarın dinlemeni özledim sabahın köründe belediye çöpçüsü şikayetçi anılarımızdan oysa kolonları sağlam derdin sevişmek temeli yere sığmadı müteahhit evrenin tüm beğenileri pencerene konan serçelerin gözlerinden öperim yavrum odana konan tüm kuşlarının modern sığırtmacıyım bilesin ki bilesin ki lekelenmemişse duvarların sayemde gülüm olsa olsa:'şair...'yi seviyo yazı silik' seni belediye ekipleri yıkacaklar şimdi yerine aşksız gökdelen ben parklarda bahçelerde sıvası sana benzeyen evlerle harcayacağım ömrümü hem kör hem nankör aşk göklü ama atmosfersiz
|
|
|
|
#39 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aptallar Sensiz Güler
şarabi istasyonlarda raylarda parlar gözyaşlarının vefasız yerin dibine batasıca kehribari tortusu devran yıkar nice kahrolurum sarındığım kadehler bomboş düşmüş yanağında lal rüzgarla faydasız nizami ölemem bu şehirler mahpus damı heder olan gökyüzüne sormakla bitiremem bulut kahrı sesin uzak bulanık yüzün ağzının kıyısında ömrüm kemani ince içli dağlanır hayalsizliğine gülüşünün aşka düşer yanar dünya ben dünyasız sakallarımdan tutam tutam ölüm açar rengine ayakta duruşum alaimsema al hadi aptallar sensiz güler seninle ölüm ilmi siyaset evren sırrı olmuş bastığın yeryüzü cümlemize şifadır ellerin yalansızlık kız çocuğu aşksa açan gözlerinde
|
|
|
|
#40 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Araf
dağıtırım hüznümü yorgun kuşların kederleriyle soluklu soğuk kentin ana caddelerine insanlar dolar duraklarda telaşlı bekleyiş korkuların da ötesinde yaşamda kalma tutkusu sarar binaları gri güneş seker yüzlerden o buruk beyazlık acıtır üşümüş duyguları ağlatan bir yalnızlıktır serçeler kırlangıçlar kışa hazırlanır gibi durgun samimi olmak gibidir ölümü istememek belkilere bırakmak düşüncesizce sabahsa eğer çöpçülere mutluluktur sıcak pidenin buğusu sen yağmura dağınık kıldan ince kılıçtan keskin gülümser saksılar pencerelerden anlarsan sen anlarsın sadece ben susarım kimbilir akşamsız güneşli bir arafla sımsıkı
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|