![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Yoksulu
Aşk yoksuluydu adı Sevdalara, hani o dağları delen Çölleri aşan sevdalara aşıktı Aşk yoksuluydu adı Adı gibi kendi gibi yoksuldu Hüzünlüydü İllaki bakışları donuktu Hele o elleri bilsen nasılda soğuktu Aşk yoksuluydu adı Uyuduğu rüyalarda bile üşürdü Ellerinden düşmezdi sevda gülü Güldüğüne bakma aslında nasılda hüzünlüydü Aşk yoksuluydu adı Derdi adında saklı Dermanı yüreğinde gizli Evvel zamanlardan yana yüreği kesikti Aşk yoksuluydu adı Adı gibi kendi gibi hayatıda acıydı
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Yoksuluydu Adı
Aşk yoksuluydu adı Sevdalara, hani o dağları delen Çölleri aşan sevdalara aşıktı Aşk yoksuluydu adı Adı gibi kendi gibi yoksuldu Hüzünlüydü İllaki bakışları donuktu Hele o elleri bilsen nasılda soğuktu Aşk yoksuluydu adı Uyuduğu rüyalarda bile üşürdü Ellerinden düşmezdi sevda gülü Güldüğüne bakma aslında nasılda hüzünlüydü Aşk yoksuluydu adı Derdi adında saklı Dermanı yüreğinde gizli Evvel zamanlardan yana yüreği kesikti Aşk yoksuluydu adı Adı gibi kendi gibi hayatıda acıydı
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşka Özlem
Bir yalnız gönül gezer bu diyarda Sevmelere sevilmelere kalbiyle Yalnızlıklar içinde yüreğinde umuduyla Hasrete aşina gözleriyle Öylesine sarmaşık düşleriyle Aşk ne güzeldir bu diyarda Takılır gözler derin ve hoyrat boğaza Eller kavuşmaya özlemlerle Diller aşka aşık kelimelerle beklemekte Bir ateş bekler yürek bu şehirde
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkadır İsyanım
Heybetli bakardı gözlerim Aşk ile akardı sözlerim Tatlı nağmelere vurgundu ümitlerim Silindiğim günden beri yalnızım Atılmışım sonbahar akşamında Sövülmüşüm dövülmüşüm Aşka dır isyanım Yalnızlık başa gelince Titrer o heybetli bakışlarım Dilim tutulur Karalara bağlanır ümitlerim Unutulduğum günden beri yalnızım Hatırlanması hoş hatıralarlayım Kendimi vurduğum Unutulmuş o uzak diyardayım İsyanlar çığlık çığlık eserken yüreğimde Aşka dır isyanım Deli divane döner durur şu kalbim Zamana yenik olmuş şu garip gözlerim Ağlamak bile haram olmuşken Sevdalara hala hasrettir şu yüreğim
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkımı Anlatmaya Söz Varmı
Ne desem ki bilemem Anlatmaya çalışsam beceremem Ellerimi mi açsam Yeşil gözlerimle mi baksam Duman duman dağlarımı denk düşsem Aşkımı anlatmaya söz varmı Koşsam mı ormanlarımda Haykırsam mı gökmavimdeki kuşlara Buram buram özlem kokan hayallerime mi sarılsam Toğrağıma mı sarılsam Çiçeklerimi mi koklasam Aşkımı anlatmaya söz varmı Sazım olsa da çalsam Aşka dair türküler mi yaksam Al Al olan gül yanaklarını mı öpsem O narin ellerini mi tutsam Ne yapsam da Aşkımı anlatmaya söz varmı bu cihanda
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın Namına
Elimde hayalden bir saz var Çalarım düşlerimle yüreğimle çalarım Her gece bir başka diyara giderde Senin namına bu sevdalı türküyü yakarım Sazlar arasında beklerim Ovalar içinden geçerim Seni yıldızlardan gözlerim Aşkını bana vereceğin günü gönül bağımla çekerim Yüreğimde ateşten bir köşe var İçinde senin varlığın İçinde senin aşkın Yüreğimde buzdan bir kale var İçinde senden yana yalnızlığım İçinde sana olan uzaklığım Yüreğimde bir ses var İçinde seni çağıran İçinde senin için ağlayan
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() At Bulutları Uzaklara
Dik gözlerini gök maviye Derince süz ama sessizce Elini uzat yukarıya Uzan pamuk bulutlara Tut deli divane düşlerle Gülücükler at ama usulca Şarkı söyle yavaş yavaş Aşka dair her dem sevdayla Şarkı aşktan yana olsun Senin gibi benim gibi İçimize güneş misali doğsun Aşk diyelim buna At bulutları uzaklara Hemde en uzağa,başka bir kıtaya Yakamozlar gelsin sonra Gözümüze parıldasın ay misali Sen de gülümse bende Tutamadığın bulutları ben alayım Alayımda en uzağa bırakayım Bize gerek güneşli güzel günler Bize gerek aşka dair yıldızlı *******
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ateş Pareleri
Bir bakıştı gördüğüm Akşamüstüydü olduğum kördüğüm İçime düşen, yanan ateş pareleriydi Yakandı beni o gece bildiğim Kilitler açılmıştı o gece kalpten Dökülenler bendendi, sana olan sevgimden Aştan kesmişti beni ateş pareleri Bir bakıştı ki dünyam değişti yüreğinden
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Avunurum
Gördüğüm her çiçeği sen sanarım Dokunamam, koklayamam Solar sanarım, kopacak sanarım Uzaktan bakarda öyle avunurum Özlerim Hemde deliler gibi özlerim Gördüğüm her suyu sen sanarım Dokunamam, içemem Kuruyacak sanarım, dökülücek sanarım Öylece dalar, avunurum Gördüğüm her hayali sen sanarım Dokunamam lakin gözlerimle tutunurum Gitme derim, ağlarım, unutamam Öylesine herşeyi sen sanarda avunurum Özlerim Hemde deliler gibi özlerim Ve bitmez bu özlem bilirim
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık Kuşları
Toprağa esti o yel Ve gözümüze bulandı Hoyratça gökyüzü gürledi Bakışlar göğe uzanırken Bir ses ki kulağımızı kilitledi Dağ bayır ova sele boğuldu Gözümüzden çıkan yaşı sildi götürdü Çamurda yürüdük işte biz o an Ayrılık kuşları tünedi çatlamış sevdamıza Dikeni ben çıkardım yüreğinden Kanını ben süpürdüm teninden Akan yaşlarını ben topladım derinden Gökyüzü hala hoyrat Gözlerim hala rüyalarımıza hasretti Bizdik Ben ve sen olduk Sonra sen gittin Ben kaldım Yağmur sele Sel kara Kar tipiye Tipi bana vurdu Dondum Buz kestim bu yaz akşamında Mevsim bile beni umursamadı Döndü dolaştı başımda Ve ayrılık kuşları kondu koluma Gülüm diyemeden gittin uzak yıllardaki civara.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|