![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aska Tanim
sana dair bildigim ne varsa yasamak istediklerimdi Ve sana dair bilmedigim ne varsa.. Kendime dair kesfetmeyi istediklerimdi. simdi eger butun umudum yanaklarindaki bir gulumsemeye baglanmissa.. anla seni yeniden dogusu sever gibi seviyorum.. simdi yarina bakip.. sensiz ve senli gunleri ayiriyorum cennet ve cehennem tanimlamalarina seni sevmeye yeni anlamlar ariyorum da bir sen geliyorsun aklima aska tanim olacak aski her anisimda senin ismin dokuluyor dudaklarimdan
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aski Mavi Verecek
Denizin mavisinde kayboluyorum Mavide bir garip yolcu Gecede bir saskin asik Geceye yansiyan sevdamdir Sevdadan gayri benden eser yok Bagirabilsem Dolduracagim geceyi sevdaya Mavi cekilecek derinlere Mavi tutacak aski elinden Cikarip alacak gecenin koynundan Bir haykirsam ozlemimi Verecek mavi aski ellerime Verecek kendinden bir parcasini Oyle seviyorum seni Oyle vermisim sevdana yuregimi
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aski Soran Sevismeler
Aski sorardin ya sen bana bazen Usudugumu anlatirdim Sen aska dokunan bu soguklugu duyunca saskin bakardin `Tenimin soguguna dokunan atesindir, ask` derdim Gulumserdin sevdali `Ilac oldum mu yalnizligina` diye sorardin da `Ben gozlerinde ne cok iyilestim bir bilsen` derdim `Ya doyarsan bana` diye sormadan bakardin bana `Doymak sana` `Hep bir sonraki sevismelerine kanatlanmaktir` derdim Soylemeden duyulmayi severdin Doygunlugumun kanatlarinda ucardin yine guzellige
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Askin Adiyla
ne sarabin yillanmisligi ne de uzumun kirmizi tadi serin bir gecenin hisirdayan yesilinin sesisin nazinla doldur kumsali sedasi sesinin doldursun ak kopukleri ask adiyla cizilsin rotasi gemilerin icine cektigin duman gibi ceksen beni icine oyle sarhos olsam ruhunun dehlizlerinde kesfetsem aski. yureginin sol kosesinde aydinlatsam ask denen gizemi
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Askin Alinyazim
Elinde degilse yesilin Maviye yazgili olmasi Elinde degilse arinin Cicege vurgun olmasi Yazgimdir sana olan bu sevda Yagmura yazgili bulutum Sana yagmam gerek Ruhum sarmalanmis sevginle Her hucremde bir dokunusun Ac bir cocuk gibi Saldiriyorum askin memesine Askin alinyazisina ihanet olmaz Sana yazilmis yuregim Kil kadar kopruden varirim cennetine Bir yanim serin golge Bir yanim kollarinin sicakligi Isinir Yanarim Yanarim askin secdesinde senin isminle
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Askin Gunahi
askin adi dudaklarimda yaziliysa askin en guzel ifadesi olacak tenin gunahsa seninle yasanacaklar gunahkarim cennette yeri simdiden ayrilmis olan. en buyuk sevaptir askta gunaha soyunmak
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Askin Yasi Vardir
Askin yasi vardir Hic buyumez insan Simdi yuregine dokunacagim Simdi icindeki cocugu uyandiracagim Sarkilar soyleyecek yuregin Ruhun kanatlanacak yaramaz oyunlara Ask gelecek kapina Anlayacaksin askin yasi vardir Ve ask cocuk yastadir Asla buyumeyen …
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Asksizlik
Asksizligin ertesindeyim Ayrilik demek icimden gelmiyor Ayriliga care yok Giden donmuyor Mektuplar yaziyorum Sevgiliye hic gondermedigim Ask sozcukleri yaratiyor yuregim Sevgiliye hic dokunmayacak olan Asksizlik mi bana koyan Yoksa sevgilinin gidisi mi Anlamazliklardayim Mutlu oldum mu hic Mutlu asklar yok belki Belki aski mutsuzlastiran biziz Yine de ozluyorum aski Ozluyorum aski koynunda yasadigim sevgiliyi Ciksam sokaklara Asksiz sokaklar sessiz Oyunlar oynayan cocuklari gormeyecek gozum Gitsem bir deniz kiyisina Asksiz gormeyecek maviyi gozlerim Martilar haykirsa Duymayacak kulaklarim Asksizlik bir kaos yuregimde Bir firtinanin ertesindeki kirik bir dal gibiyim Son bir umutla yasamam tutunan Ama ha dustu Ha dusecek olan Uzansam yesile Tutacagim Ama katamayacagim kendime Ayriliga yolculuk baslamis Umuda care yok Ama ben umudumu hic kaybetmedim ki Aska sarilir gibi sarildim umuda Ama asksizlik yaptiriyor insana herseyi Garip kandirmacalar icine giriyor yurek Akil on planda artik Duygusalik pili bitmis bir oyuncak Yasasin en guzel kandirmacam Gece kanmiyor oysa Yalnizligi bir ok gibi sapliyor hayallere Hayallere kandirmaca islemiyor Satirlar ele veriyor beni Siir yazmak beyhude caba Sozde aski yazacagim Sozde sevinci dokecegim siire Asksizlik olunca sevinc uzak kaliyor Sevinc bile kanmiyor oyunlara Garip bir karmasiklik yansiyor sozlere Soz dedigin geceye yoldaslik Oysa ******* bile kabul etmiyor seni Asksizlik yakanda bela Umudu yasatan ask belki Ve ask olmayinca Umut bile terkediyor seni …
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Asktan Hic Korkmadim
Asktan korkmadim hic Aski sensiz yasamaktan kactim hep Binlerce sevgi yeserdi tenimde Koparip attim uzaklara Senin ismini tasimayan her cicegi hoyratca Sokup attim tenimden Uykularima gecirdim tirnaklarimi Dusler sensiz olunca Uykularimi sokup attim sicakliklarindan Sen olmayinca yanginlar bile soguk Atesler bile yakmaz Ben asktan hic korkmadim Sensiz sevismelere emanet edecegim diye tenimi Yuregim uzatti ellerini sonsuzluklara Dudaklarima muhur vurdum Sensizlik solugu en buyuk dusman Soluksuz kaldim *******ce Yine de cekmedim icime kokunun degmedigi nefesleri Siyah beyaz bir dunyaya yelken actim Sensizliginde hic bir renge teslim etmedim Teslim etmedim yuregimi tek bir an bile Bakislarimi prangaladim Gulusunun olmadigi her goruntuye Kiyamadim gozlerime Kiymadim sensizligi bakislarima doldurmaya Ben asktan hic korkmadim sevgili Aski sensiz yasamaktan Aski senden uzakta yasamaktan korktum…
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Asktan Ustun Ne Var
Dudaklarin islak Dudaklarin pembe yagmura gebe Bulutlar yagmura ozlemliyse Varsin bulutlar da beklesin biraz daha ben dudaklarinda islanmanin duslerindeyim Gokyuzu dedigin teninde bir kucuk patika Bense sinirsizliklara vurgunum Dalmisim yureginin sonsuzluguna Kalsin gokyuzu uzakta Mavisini saklasin biraz daha Maviligi teninden topluyorum ben Daha uyanmadi tenim sevismelerinden Hala opuslerinin tadi tenimde Sesinin minderine uzanmis ruhum Cennet beklesin otede bir yerde Daha cok sevisme var bekleyen bizi Yuregim hala bakislarinin esaretinde Daha cozulmedi sevdanin buyusu Daha dokunuslarin ustumde Daha ibadetindeyim ellerinin Tufanlar mi olacak Silinecek mi bu insanlik Yeniden mi dogacak piriltili altin cag Beklesin tanri biraz daha Varsin beklesin kiyamet Asktan ustun ne var ki yaratilista Simdi yeniden sevisecegiz Yeniden patlayacak evrende bir yeni yasam Yeniden dusecek ademle havva cennetten Yeniden yol alacak tarih Yeniden sevda Yeniden sicaklik yeniden baslayacak hersey
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 8 (0 üye ve 8 misafir) | |
|
|